mul hakkasid nimelt temperatuuri ja bena n?idikud imelikke liigitusi tegema.....temp. kukkub aegajalt p?ris nulli ja bensukias k?igub paari kriipsu v?rra
kellad viskavad villast
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
Kihlevere
- Huviline
- Telefon: 58171382
- Auto: Passat 1.9tdi
kellad viskavad villast
selline k?simus et kui passatil spidokad ja jutud ?ra vahetada kas siis odomeetri n?it j??b see mis oli v?i hakkab nullist pihta.
mul hakkasid nimelt temperatuuri ja bena n?idikud imelikke liigitusi tegema.....temp. kukkub aegajalt p?ris nulli ja bensukias k?igub paari kriipsu v?rra
kus k?ll selline koht on,meil k?is caddy (2004)immo vahetuses ja pandi uus kellade plokk ja praegu on ees 15000 kilti enne seda oli umbes 200000 kilti,pole audis k?ll sellisest asjast midagi kuuldud:dd:Algselt postitas: Kihlevere
aga seda nagu ise koduste vahenditega (k??rid nuga 12 v?ti) ei anna kuidagi teha??
![]()
[/quote]kus k?ll selline koht on,meil k?is caddy (2004)immo vahetuses ja pandi uus kellade plokk ja praegu on ees 15000 kilti enne seda oli umbes 200000 kilti,pole audis k?ll sellisest asjast midagi kuuldud:dd: [/quote]
Ei tea, mis nad seal tegid, meil ikka ennem vasiga vanast plokist andmed maha loetud (vin, l?bis?it, j?rgmine hooldus) ja siis uuele ?le kantud. V?imalik muidugi, et vana plokki pealt ei saanud enam andmeid k?tte.
Ei tea, mis nad seal tegid, meil ikka ennem vasiga vanast plokist andmed maha loetud (vin, l?bis?it, j?rgmine hooldus) ja siis uuele ?le kantud. V?imalik muidugi, et vana plokki pealt ei saanud enam andmeid k?tte.
hardstyler