K: Turbo kohta

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Robi02
Huviline

K: Turbo kohta

Lugemata postitus Postitas Robi02 »

Vahetasin oma 1,9TDI 81kw Passatil t?na k?tusefiltrit ja ?ks turbo voolik oli natuke ees ja sai see siis lahti ?hendatud ja eest ?ra v?etud aga siis avastasin et see seest kergelt ?line, mitte k?ll palju aga ikka ?line. Siit siis k?simus et kas on p?hjust muretseda?

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Absoluutselt mitte muretseda kuipole ju mingit muud ?liga seotud probleemi. Pole n?inud ?htegi kuiva (seestpoolt)l?dvikut.V?ikseim ls. oli 45 000.Ja just kergelt ?line oli.

Robi02
Huviline

Lugemata postitus Postitas Robi02 »

selge, uni kergem:P

marko
Huviline
Auto: ford focus c-max 06a

Re:

Lugemata postitus Postitas marko »

kaevasin ühe vanema teema ülessse kuna tekkis selline huvivõi soov teda saada: (sorry aga ma pole selle turbo värgiga eriti sina peal)

huvi siis järgmine. mootoriks 1,9 55kw et kui näitek turps vahel ära votta mis siis juhtuma hakkab või ei juhtu misjkit välja arvatud et lippamine muutub uimaseks.

sorry kui postitus tundub idiootlik aga tahaks teada kuna praegu on elu esimene vw mis on diiselturbo mootoriga.
elu on karm ja sellega peab harjuma;

spool
Huviline
Auto: VW Passat B5.5 4Motion AVF

Re: Re:

Lugemata postitus Postitas spool »

marko kirjutas:kaevasin ühe vanema teema ülessse kuna tekkis selline huvivõi soov teda saada: (sorry aga ma pole selle turbo värgiga eriti sina peal)

huvi siis järgmine. mootoriks 1,9 55kw et kui näitek turps vahel ära votta mis siis juhtuma hakkab või ei juhtu misjkit välja arvatud et lippamine muutub uimaseks.

sorry kui postitus tundub idiootlik aga tahaks teada kuna praegu on elu esimene vw mis on diiselturbo mootoriga.

Tahmama hakkab rohkem ja minek on väga hädine.

Miks ära tahad võtta üldse vahelt? Turbo läbi omadega?
Viimati muutis spool, 29 Dets 2010, 16:02, muudetud 1 kord kokku.

marko
Huviline
Auto: ford focus c-max 06a

Re: Re:

Lugemata postitus Postitas marko »

spool kirjutas:
marko kirjutas:kaevasin ühe vanema teema ülessse kuna tekkis selline huvivõi soov teda saada: (sorry aga ma pole selle turbo värgiga eriti sina peal)

Tahmama hakkab rohkem ja minek on väga hädine.

Miks ära tahad võtta üldse vahelt? Turbo läbi omadega?

ei ei vahelt ei taha ära võtta vaid tahtsin teada et kui peakski turbo sinna samusesse minema et siis see ei lõhu kohe mootorid mul ära.

et siis sedasi, kui kaob ära turbo saaam 55kw tunnuste asemele 50kw-st alla poole tunnustega diisel mootor või ma eksin.

uurisin selle et mine tea mis juhtuda võib ... :?:
elu on karm ja sellega peab harjuma;

Vasta

Mine “Mootor”