k?tusepump l?ind lolliks
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
k?tusepump l?ind lolliks
Probleem siis j?rgnev, et pump ise toimib aga l??b tagurpidi, ehk siis k?tust tuleb oopis tagasivoolu torust, see on proovitud otse pumbale voolu peale andes, k?ik voolikud ja juhtmed on ?igesti (nagu peavad), kui teistpidi voolu peale anda, siis ei l?? pump ?ldse. Mainiks veel ?ra, et autoks on Golf VR6 93a ja algas k?ik sellest, et auto j?rsku enam ei k?ivitund. J?rsku keegi oskab aidata?
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
olen n?ind seda. ja alles oli miski teema kellelgi.
aitab pumba vahetus (miski 1500.- vms raha oli, sel ajal kui mina sellega tegelesin)
n?gin seda 1,8 golf varjandil aga pump peaks olema sarnane vast on survete vahe, v?i on vr6l p?hjaall teine pump mis surve ?lesse teeb.
see mis seal tagasivoolust tuleb, sellel pole survet. ST voolikute ?mbert?stmisest pole kasu
Hr.silver tagasivool l?heb pumba korpusesse.
aitab pumba vahetus (miski 1500.- vms raha oli, sel ajal kui mina sellega tegelesin)
n?gin seda 1,8 golf varjandil aga pump peaks olema sarnane vast on survete vahe, v?i on vr6l p?hjaall teine pump mis surve ?lesse teeb.
see mis seal tagasivoolust tuleb, sellel pole survet. ST voolikute ?mbert?stmisest pole kasu
viljandi mölamies
Kus kohas sul see teine pump on siis t?psemalt???Algselt postitas: raiku
olen n?ind seda. ja alles oli miski teema kellelgi.
-
- Huviline
mai tea kas sul on teine pump(kui on siis kuskil p?hja all ja sedea v?iks kinnitada, v?i ?mber l?kata m?ni VR mees)
ma ei ole seda tagurpidi pumpa lahti lammutanud (vahepeal remontisin neid mis seisma j?id)
surfi n??d varuosa turus ja usun, et saad m?ne sajaga uue (teisemehe vana) pumba.
ma ei ole seda tagurpidi pumpa lahti lammutanud (vahepeal remontisin neid mis seisma j?id)
surfi n??d varuosa turus ja usun, et saad m?ne sajaga uue (teisemehe vana) pumba.
viljandi mölamies
minu VR6-tel pole k?ll lisapumpa all olnud, v?ib olla on mingid viimaste aastate erandid...Algselt postitas: raiku
mai tea kas sul on teine pump(kui on siis kuskil p?hja all ja sedea v?iks kinnitada, v?i ?mber l?kata m?ni VR mees)
[Muudetud: 3-2-2009 qoolager]
-
- Huviline
sel juhul peab uurima uue pumba ostmisel kas surved mida v?lja ajab vastavad VRile. (ei taha uskuda et k?ikidel masinatel ?ks sama pump aga v?ib ka olla)Algselt postitas: qoolager
minu VR6-tel pole k?ll lisapumpa all olnud, v?ib olla on mingid viimaste aastate erandid...
aga poes pump t?esti nagu ma ?tlesin mitte ?le 1500.-uus
viljandi mölamies
-
- Huviline
surfi natuke ringi see 3400.- hind on terve see kopsik mis paagis on. aga see hind millest mina r??gin on ainult pumba osa (asub selle suure plastik kopsiku sees)Algselt postitas: v?rr6
t?na k?isin forsis ja pumba hind oli mingi 3400.- umbes.![]()
Sa oled ju paaki vaatand.
pump k?ib v?lja keerates(vastup?eva) ja siis kakud plastikkopsiku lahti ja seal sees siis asub pump metall toruke umbes 5-6 cm l?bim??duga.
viljandi mölamies