vr6 k?lm mootor t??tab nagu diisel?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
vr6 k?lm mootor t??tab nagu diisel?
Tere j?lle minu golf 3 VR6 1993a selline mure n??d ,et kui k?lmast peast auto k?ima panna siis tigin see nagu diisel autol.Ja kui mootor soojaks t??tab siis kaob tigin ka ?ra. ?kki keegi oskab aidata?
Ettet?nades V?rr6
[Muudetud: 5-2-2009 v?rr6]
Ettet?nades V?rr6
[Muudetud: 5-2-2009 v?rr6]
-
- Huviline
- Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus
Kas h??l mdgi sarnast nagu mu vanal mootoril oli?
Video siin: http://www.youtube.com/watch?v=Qan2TXMS" onclick="window.open(this.href);return false; ... annel_page
Selline h??l tulenes igatahes suurelt osalt kulunud ketitaldadest.
Peale selle v?ib muidugi ka teisi asju h??lt teha, aga ka mul muutus mootori h??l kui ta oli soojaks l?inud.
Video siin: http://www.youtube.com/watch?v=Qan2TXMS" onclick="window.open(this.href);return false; ... annel_page
Selline h??l tulenes igatahes suurelt osalt kulunud ketitaldadest.
Peale selle v?ib muidugi ka teisi asju h??lt teha, aga ka mul muutus mootori h??l kui ta oli soojaks l?inud.
Arbuus driver since 2010
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
-
- Huviline
- Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus
VR6-l on ikka h?drot?ukurid ka olemasAlgselt postitas: EliteSoldier
h?drot?ukurid ei tiksu v?i, k?lmalt nad tiksuvad ja siis kui korralikult ?li oma t??d teeb siis on vaiksem...v?i v?rril polegi t?ukureid?

Nendest v?ib ka tiks tulla kui nad v?sinud/kulunud on.
Aga h??lega video oleks p?ris huvitav.
Pingutil on muidu vaid 1 rullik ja kui selle laagrid kuival on, siis v?ib ta vaid veidi undama hakata.Algselt postitas: tattoo
Pingutusrullikud...??kki.
[Muudetud: 5-2-2009 airfrance1]
Arbuus driver since 2010
?li vahetus tehtud umbes 3500km tagasi .
K?isin t?na tuttava t??kojas ta ?tles ka ,et t?ukurid ma siis vist ei hakka enam seda videot ?les laadima.Ja siis ta andis mulle sellist kahtlast n?u ,et ma kallaks piduri vedeliku 100-200ml ,mootori ?liga segamini ja see pidi neid kummi pukse ja asju nagu hooldama v?i midagi. Ma n??d ei tea kas katsetada v?i mitte ,v?i on see v?ga lollus?
K?isin t?na tuttava t??kojas ta ?tles ka ,et t?ukurid ma siis vist ei hakka enam seda videot ?les laadima.Ja siis ta andis mulle sellist kahtlast n?u ,et ma kallaks piduri vedeliku 100-200ml ,mootori ?liga segamini ja see pidi neid kummi pukse ja asju nagu hooldama v?i midagi. Ma n??d ei tea kas katsetada v?i mitte ,v?i on see v?ga lollus?
Peale selle nalja tegemist pane ?ks aeg mootori remondiks.Algselt postitas: v?rr6
,et ma kallaks piduri vedeliku 100-200ml ,mootori ?liga segamini ja see pidi neid kummi pukse ja asju nagu hooldama v?i midagi.
Raha siis v?iks ka varuda suurema hunniku.
N?ide elust enesest: kui sul valutab hammas, p?sk on paistes ja sa paned uuemad/paremed riided selga ega see vist h?sti hambavalu ?ra ei v?tta.
Ravida tuleb p?hjust mitte s?mptomid.
Aleksei.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Soe soovitus on et kui oma auto ja plaan seda ka kauem pidada siis ?ra solgi mootori?li - pidurivedelik paisutab veidi kummitihendeid ja teeb neid pehmemaks k?ll aga v?listatud pole see et mujalt tihenditest hakkab ?li lekkima. ?li m??rimisomadusi pole m?tet rikkuda - eelk?ige just v?nda ja saalede p?rast. Vaheta t?ukurid ?ra - ei tohiks nad mingit hingehinda maksta. T?ukurite puhastamiseks on olemas ka spets. ?lilisandid aga isegi seda ma n?iteks enda autol ei riskiks proovida.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..