Golfil suurenenud k?ttekulu
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56600830
- Auto: Golf III gti edition
Golfil suurenenud k?ttekulu
Lugesin siin eelnevalt enam-v?hem sarnaseid postitusi, aga otsustasin siiski uue teema teha... et minna kindla peale v?lja mida j?rgmisena vahetada otsustasin uue teema teha.
Niisiis lugu selline: autoks golf III 2.0 85kw, mis on hakanud ootamatult rohken k?tet r??pama ja s?idu aeg poob kinni vahepeal. Madalamatel p??retel pole nagu erksust, kui tugevalt gaasi vajutada, siis algul kogub ja 3 tuhande p??rde peal muutub alles erksamaks.
Sai m?ni n?dal tagasi k??nlad maha keeratud ja need olid mustax tahmanud ja ?x oli p?ris m?rja v?itu. Vahetasin need uute vastu ja siis oli m?neks ajax viga eemaldatud v?i v?hemalt tundus mulle nii...
K?lmemate ilmadega hommikul k?ima pannes hakkas mootor turtsuma v?i nii aga v?hese aja p?rast kaob ?ra
Aga kui mootor t??tab, siis vahepeal j?tab nagu vahele v?i nii.
Reedel viisin siis teenindusse, et vaadataks arvutiga mis h?da on ja ?eldi mulle, et katal?saator on oma t?? l?petanud (jooksevad seal t?kid ette vms)
Ja mulle tundus see t?ena ning lasin selle ?ra vahetada (koos t??rahaga l?x 1800.-)
Kuid see k?ll midagi paremaks ei muutnud:o
Ja muide t?ukurid on ka juba p?ris pikka aega kl?bistanud, aga k?ik see suurenenud k?ttekulu ja v?rk on tekkinud n??d.
Et kas n??d on viimane aeg t?ukurite remont ette v?tta v?i on viga m?nes anduris??
[Muudetud: 9-2-2009 -kewl-]
Niisiis lugu selline: autoks golf III 2.0 85kw, mis on hakanud ootamatult rohken k?tet r??pama ja s?idu aeg poob kinni vahepeal. Madalamatel p??retel pole nagu erksust, kui tugevalt gaasi vajutada, siis algul kogub ja 3 tuhande p??rde peal muutub alles erksamaks.
Sai m?ni n?dal tagasi k??nlad maha keeratud ja need olid mustax tahmanud ja ?x oli p?ris m?rja v?itu. Vahetasin need uute vastu ja siis oli m?neks ajax viga eemaldatud v?i v?hemalt tundus mulle nii...
K?lmemate ilmadega hommikul k?ima pannes hakkas mootor turtsuma v?i nii aga v?hese aja p?rast kaob ?ra
Aga kui mootor t??tab, siis vahepeal j?tab nagu vahele v?i nii.
Reedel viisin siis teenindusse, et vaadataks arvutiga mis h?da on ja ?eldi mulle, et katal?saator on oma t?? l?petanud (jooksevad seal t?kid ette vms)
Ja mulle tundus see t?ena ning lasin selle ?ra vahetada (koos t??rahaga l?x 1800.-)
Kuid see k?ll midagi paremaks ei muutnud:o
Ja muide t?ukurid on ka juba p?ris pikka aega kl?bistanud, aga k?ik see suurenenud k?ttekulu ja v?rk on tekkinud n??d.
Et kas n??d on viimane aeg t?ukurite remont ette v?tta v?i on viga m?nes anduris??
[Muudetud: 9-2-2009 -kewl-]
testriga saad ka mingi aimduse lambda t??st, testri miinus ots (must tavaliselt) aku miinus klemmi peale ja testri pluss ots (punane tavaliselt) lambda musta juhtme k?lge, m??ta tuleb t??sooja mootoriga ja lambda pistik peab olema ?hendatud, lihtsam on mingi n?el torgata pistikusse kuhu must juhe jookseb ja j?lgida pinge k?ikumist. musta juhtme all m?tlen seda mis lambda poolt tuleb.