Nii pisike probleem selle 9 kuup?evaga. Nimelt siis on mandril miski raju ?ritus kuhu paljud minna tahavad:( Seega v?iks selle grillfesti j?rgmisele n?dalale l?kata ehk siis 16 maiks.
Aga sooviks teada kellel oleks grillimis seadmeid kaasa v?tta?
Need kes jalamehed v?ivad ju teistelt k??ti k?sida.
Krilli muidugi teha:D...Aga siis peab kaineid lenkse ka sebima:)..siis v?iks ?heskoos ?lli ka teha;)
Aga koht siis veel p?ris kindel pole, kus timmida jah?:P:)
Ilmselt tulen isegi( kui just vahepeal meelest ei l?he ja EEdu juhuslikult meelde ei tuleta). ?kki teen selleks ajaks isegi v?lgule ?levaatuse ?ra, siis ei pea Raibertiga liikuma.
plokikaante remont, survestamine, lihvimine, valuvelgede sirgestamine, sõiduautode veermiku ja mootori remont.
Algselt postitas: v?savormel
Nii pisike probleem selle 9 kuup?evaga. Nimelt siis on mandril miski raju ?ritus kuhu paljud minna tahavad:( Seega v?iks selle grillfesti j?rgmisele n?dalale l?kata ehk siis 16 maiks.
Aga sooviks teada kellel oleks grillimis seadmeid kaasa v?tta?
Need kes jalamehed v?ivad ju teistelt k??ti k?sida.
Mis arvate siis?
mul ?ks suur lahmakas grill oleks pakkuda keegi peaks aint mikro bussiga j?rgi tulema ;D
Tundub, et 16 mai sobib k?ll.
lenq'l on siis volvowagen;D noh pea aegu klapib.
Aga dphp, mis me sellest lahmakast grillist ikka veame, koguneme parem kohe selle ?mber. Kui ma ei eksi siis asub see kaarmal;) Aga lahtine on jah see koht kus see olemine teha aga kui miskit paremat kohta ei pakuta siis j??b see Mustjala koht!
Aga 9 mail v?ib ju ikkagi v?ikse olemise teha Nestes?
?ra muretse Sten teatan sulle n??d kohe mitu p?eva ette:)
Algselt postitas: v?savormel
Tundub, et 16 mai sobib k?ll.
lenq'l on siis volvowagen;D noh pea aegu klapib.
Aga dphp, mis me sellest lahmakast grillist ikka veame, koguneme parem kohe selle ?mber. Kui ma ei eksi siis asub see kaarmal;) Aga lahtine on jah see koht kus see olemine teha aga kui miskit paremat kohta ei pakuta siis j??b see Mustjala koht!
Aga 9 mail v?ib ju ikkagi v?ikse olemise teha Nestes?
?ra muretse Sten teatan sulle n??d kohe mitu p?eva ette:)
Algselt postitas: Taavi55
16 mai ?ritaks kohal olla;)
?ritus pidi eestikeeles nurjunud katse olema ;D
[Muudetud: 5-5-2009 dphp]
sellep?rast sa siis nii sodi oledki... aga see selleks
hakkab siis miskit selguma kah, mis ja kus v?i j??b viimasele minutile. ?rme siis kuskile v?ga m?lkkasse roni, sest pean oma tanki tallinna j?tma ja miski madalamaga liikuma
terv
Sten
plokikaante remont, survestamine, lihvimine, valuvelgede sirgestamine, sõiduautode veermiku ja mootori remont.
Kuidas siis grilliga j??b v?i peab ?hekordse grilli ostma?
Kui keegi saaks ufo kaasa v?tta, v?in grills?si ja s??tevedeliku ise osta.
Need ?hekordsed grillid ju pulli kaka.
Algselt postitas: Rainuz
Kahjuks ei ole plaanis 16.05 saarde tulla, kuna eeldatavasti ei ole sellel ajal eriti s?iduv?imeline, st s?nnip?ev samal ajal.
Aga pikk suvi ees ja puhkus tulemas
Rainer
Eks ?ks kord jopab sul ka. Kle ega sa mulle muhu tammil vastu s?itnud p?hap?eval?
Ja veel sellist infot et sinna mustjala RMK platsi saab ilusti ligi nii madala kui k?rgega;D ja kogu see v?rk oli v?ga kena seal.