K: GPS - TomTom Vs Garmin

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

rudolf666
Huviline
Telefon: 53448994
Auto: VW Golf III GTI 2.0 85kw 94a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rudolf666 »

Ise kasuan juba pea aasta garmin nüvi 765T. Kaardid mis kaasas on City Navigator® NT Euroopa kaart 2009 ja baltikum 2009.

Väga rahul olen seadmega. Baltikumi kaardi järgi saad isegi talu nimede järgi otsida.

Lisaks saad teda kasutada handsfreena, imeb kõik kontaktid sisse telefonist läbi sinihamba. Samuti on 3d majad peal.
Millega tuleb arvestada on see et osadel autodel on erilised klaasid mis peegeldavad mingil määral päiksest tagasi jne. Siis levi on ka tänu sellele halvem. Ise plaanin ka veel lisaks välise antenni osta

Muidugi nüüd üks sõber näppis midagi ja mul mõistus otsas.Tahab uuendada liiklusinfot. Aga see ju niikuinii ei toimi siin eestis. Ja kui arvuti sappa riputan siis enam ei uuenda. Peab Garminisse minema
Volkswagen ei ole auto, vaid parim Armuke mis olla saab!

4ratast
Huviline
Auto: BMW i4 M50
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 4ratast »

Peps7 kirjutas:
joosep666 kirjutas:
Peps7 kirjutas:Muide, eomap-i praegused kaardi omanikud saavad oma kaarti tasuta uuendada kuni kaardi t?ieliku valmimiseni.
[Muudetud: 24-2-2009 Peps7]

Kuidas selline asi toimib? Ostsin aasta tagasi eomap-i ja nüüd võiks küll väheke värskemaks seda saada?
Kui sul on eomap-i kaart mälukaardil, siis külasta koos mälukaardiga mõnda eomapi esindust.
Eomap'iga on hetkel see teema, et oma kõige uuemat kaarti nad enam ei publitseeri kuna seal olid mingid tehnilised kalad (ala. tänavate nimed kuvati liiga suures tekstis mis kattis muu kaardi ära). Küll aga jahh, saab vana kaardi Eomapi Tallinna ja Tartu kontorites uute vastu vahetada.
Mina küll mõtlen, et peaks ikka Regio kaardi ka ära proovima. Nimelt mulle tundub, et Eomapi kaardil on teede prioriteedid suht mädad (soovitab igast kohast lõigata mööda kruusateid). Lõpetuseks .. on Eomapi kaart linnas navigeerides sigaaeglane võrreldes Garmini enda kaardi Citynavigator 2010 NT'ga.

Ühesõnaga, nagu kõik aru said kasutan ma Garmini GPS'i (255WT) :) Väga hea pill just koos Eomap'i või Regio kaartidega siin Eestis.
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄

rahvaauto
Huviline
Auto: Passat 1,9 tdi 96 kw 2001

Lugemata postitus Postitas rahvaauto »

panin oma navigaatori tööle ja ei saatnud mind sohu nagu varem kirjeldasin, kuid terve tee euroopasse juhatas mind kohale ja päris täpselt. See väike retk meie wabariigiist slovakkideni ja tagasi.

sk699
Huviline
Lugemata postitus Postitas sk699 »

Küsimus selline.
Kui ostan praegu ala TomTom ONE või XL, ehk siis seeria kuhu mälukaarti lisada ei saa, kas siis TomTom homest saab alla laadida selle uusima ver8.3, kus Eesti peaks juba 99% olema? Peaks neil ju 30 päeva kaardi uuendus võimaldatud olema.Või 2GB TomTom One-le see uusim kaart lihtsalt ei sobi.

rahvaauto
Huviline
Auto: Passat 1,9 tdi 96 kw 2001

Lugemata postitus Postitas rahvaauto »

sk699 kirjutas:Küsimus selline.
Kui ostan praegu ala TomTom ONE või XL, ehk siis seeria kuhu mälukaarti lisada ei saa, kas siis TomTom homest saab alla laadida selle uusima ver8.3, kus Eesti peaks juba 99% olema? Peaks neil ju 30 päeva kaardi uuendus võimaldatud olema.Või 2GB TomTom One-le see uusim kaart lihtsalt ei sobi.
Peaks sobima küll. Minul veel see eelmine kaardi versioon ja pakub ka seda samust uut kaarti. Peab sobima sellele variandile küll.

Vasta

Mine “Elektroonika”