Kui tuurid k?iguvad, t?mba ?hulugejal pistik tagant ?ra ja vaata kas p??rded ?htlustuvad. Aju peaks minema n? avariireziimi. Kui nii on, siis ilmselt ?hulugeja l?bi. Vb keegi oskab veel midagi n?u anda selle koha pealt.
Endal on sama jama.. k?ikumine pole suur, ent natuke ikka h?irib...
Edit: see katse vii l?bi ikka siis kui mootor soe ja masin t??tab.
T?hik?igu klapp/mootor kuidas iganes keegi nimetab, on see puhas?
Kunagi audil (1.8 92kw bens) oli sama jama. soojalt ei tahtnud l?puks isegi k?ima minna enam. peale puhastust ja arvutiga seadistamist k?ik kombes
palju sul need tuurid siis k?iguvad.minu 1.6 16v 77kw teeb sama,vahepeal 2-3 tuhande peale korraks ka l?ind aga yldjuhul ikka alla tuhande k?ikumine fooritaga ja kohapeal olles.herr snakey-ga sai uuritud ja puuritud ja mitmeid juppe vahetatud,teiste t??pide omi proovitud ja tulemus sama.me j?ime arvamusele et mingi tyypviga,sest absull mingit viga kuskil kompuga polnud.ja nyyd nii harjunud sellega,et ei pane t?helegi seda.
Vastus küsimusele oleks ju oodanud. Sõimamine siin teemas ja konkreetset lahendust pakkumatta on sinu ,,nõrkus,, . Kus siiski on roolivõimendil rõhu andur?
T6nis2 kirjutas:Vastus küsimusele oleks ju oodanud. Sõimamine siin teemas ja konkreetset lahendust pakkumatta on sinu ,,nõrkus,, . Kus siiski on roolivõimendil rõhu andur?
Kui sa seda näind pole, siis järelikult pole ju olemas, eks ju.
Asub siis roolivõimust väljuva survetoru stutsi küljes (kõigil seda pole).
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Mul G4 1.6 74kw Terve selle "käraka" kus gaasitross küljes ja õhuklapp sees liigub aitas kõikumise vastu karpacleaneriga korralik pesu, peale seda oli kõik ok.
onusnooker kirjutas:Mul G4 1.6 74kw Terve selle "käraka" kus gaasitross küljes ja õhuklapp sees liigub aitas kõikumise vastu karpacleaneriga korralik pesu, peale seda oli kõik ok.
Pesti ka minul see jublakas ära (1,6 74 kw), peale mida oli tühikäik 1500 - 2000 rpm, lasin esinduses ära seadistada ja peale seda on tühikäik ok.
Peale pesu olid pöörded natuke paigast ära, kõrgemad aga mind informeeriti et ise läheb mingi ajaga paika ja läkski. Mälu järgi 1000rpm vist või oli ja tsipa peale.
Lisaks siis, et ise pesin ei lasknud nii lihtsat asja kellegil teisel teha, midagi rasket ei ole.