Sai tellitud siis omale komplekt, kus on stangesse mõeldud udutuled ja reflektori asemel käivad päevasõidutuled ka.
Oleks vajadus teada, kuidas juhtmed ühendada nüüd, kuna udutulede juhtmed puuduvad.
Lüliti on selle võimalusega olemas. Vaja ainult juhtmed vedada.
Mitme ruudune juhe sobib nende vedamiseks?
Kuidas ühendada need (s.t kuhu, millega jne)? Kas mingit releed ka vahele on vaja?
Sama küsimus ka päevasõidutulede kohta.
Suur tänu.
Golf 3 udutuled + päevasõidutuled
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Almelo OÜ.
Linki ei ole mul anda, käisin kohapeal tellimas.
2 nädala pärast pidi kätte saama, aga tahaks enne juhtmed ära vedada.
Keegi oli juba need samad tellinud, äkki klubist mõni?
Muidugi tore oleks, kui keegi siit veel tellib ja ära ühendab, siis saaks mulle, kui täielikule võhikule, õpetussõnu jagada.
2) päevatule laternad võivad olla ühitatud teiste tulede laternatega; <- Ma ei saa sellest aru.
6) peab olema välistatud kasutamine koos lähi-, kaug- ja udutuledega. <- Kuidas see süsteem välja peaks nägema?
[Muudetud: 9-2-2010 superior]
Muidugi tore oleks, kui keegi siit veel tellib ja ära ühendab, siis saaks mulle, kui täielikule võhikule, õpetussõnu jagada.
2) päevatule laternad võivad olla ühitatud teiste tulede laternatega; <- Ma ei saa sellest aru.
6) peab olema välistatud kasutamine koos lähi-, kaug- ja udutuledega. <- Kuidas see süsteem välja peaks nägema?
-
- Veteran
- Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 9 korda
Esimene vastus: tuled on tuledesse sisse ehitatud. Päevatuled siis.superior kirjutas:Almelo OÜ.
Teine vastus: Signaal võetud releele niimoodi, et saad eraldi välja lülitada tulesid. Enamus võtavad parktule alt signaali releele, lülituseks. Fakt on see, et vahele pead panema ikkagi eraldi lüliti/ tid, et jääks võimalus välja lülitada.
Teatavasti ei tohi päevatuled põleda koos lähitulega ja udutulesid tohib kasutada ainult halva nähtavuse korral.
Ehitusest nii palju, et releed peavad vahele minema niikui nii, juhtmeteks kõlbaks 1.5- 2.5 ruudused kaablid. Need saad kuskilt elektroonika poest, näiteks Oomipoest Järve keskusest, lähed ja küsid kuhu ja milleks, küll teavad mida anda. Siis oleks vaja ka pihuga klemme võtta, kui sa tahad panna nii udu- kui ka päevatuled, siis mõlemale tulede paarile eraldi releed vahele, 30 amprised on levinumad, need saad ka Oomipoest. Oskavad sulle soovitada neid, samamoodi saad ka sealt klemmide kohta teavet, et millised ja kuhu.
Kuigi, kui sa ise enne teinud ei ole, oleks mõistlikum lasta kellelgi teha, kes seda enne teinud on, siin foorumiski neid oskajaid inimesi miljon. Küsi sellist abi, äkki saad kiiremini ja paremini, sest niimoodi foorumi kaudu asju tegema õpetada on natuke keeruline.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!