Olen siit sealt lugenud, ja tean et ka eestis sõidab ringi 9A (2.0 100kW meh pritsega) golf I-sid. Kui palju ümberehitusi nõuab selline ettevõtmine. Ma tean et käigukast on teine 02A tüüpi seega hoovastiku asemel trossidega? Kas mootori kinnitused on samad või peab neid hakkama aretama. Kui keeruline on kaabeldus? Mis kellasid kasutatakse - minuteada golfidel ei ole seda mootorit. Kas on võimalik näiteks lihtsate vahenditega golf3-e kellasid kohandada selle mootoriga töötama?
Peale selle paar kohustuslikku lolli küsimust kah - ma tean et jänkistanis on säästuprojekt nn ABA-16vt ehk siis 2.0 8V alumine ots koos kas 1.8 16V KR? või 2.0 16V 9A kaanega. Siit siis selline küsimus, et need mõlemad on meh pihustitega (pihustil on küttetoru taga ja õhuvõtu kopsiku otsas on pritsepea mis kütet jagab) - kuidas sellele kaanele elektroonilisi pihusteid paigaldatakse? Tean et kasutatakse aftermarket fuel-rail-i, kuid kas pihustid kaane küljes on omavahel vahetatavad või peab sinna mingi riistaga kallale minema?
Probleem nimelt selles et mul oleks võimalik hea hinnaga saada doonor oma cabrio jaoks aga just nimelt 9A mootoriga, kuigi ma tegelikult otsin 2E-d või ABF-i (ebatõenäoline ma tean, aga loota ju võib). Seda kah et mu cabrio on praegu 1.8 digifant - sellepärast otsin ka põhiliselt 2E mootorit.
Seega kui kellegil on midagi tarka öelda sel teemal siis ma oleks väga tänulik. Kui ei siis ilmselt pean silmad kinni projekti kallale asuma ja vaatama mis oma loogikaga välja aretada annab

Mihkel