K: KIIRE!!!!! Passat tdi le püsikas..
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
K: KIIRE!!!!! Passat tdi le püsikas..
Mure selline: auto on 98a passat 1,9 tdi 81 kw. sooviks paigaldada püsikiiruse hoidjat.kas on võimalik selline variant et ostan lihtsalt suunatule lüliti millel on küljes püsikas ja lasen kusagil dignostis ära ühendada?????
-
- Huviline
- Auto: Passat 1,9 TDI 74kw 2003`
- Tänatud: 1 kord
Re: K: KIIRE!!!!! Passat tdi le püsikas..
Aga niimoodi see käibki, ühendatakse kang ära, diagnostikas tutvustatakse ajule püsikiirusehoidja kangi ja valmis ongi.
Päris nii ei ole, et vahetad suunaka kangi ära.
Mõni juhe tuleb ikka ka vedada ajust.
Mõni juhe tuleb ikka ka vedada ajust.
-
- Huviline
- Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw
eip juhtmed ei pea vedeama ajust need on juba veetud aga on vaja ainult seda juhet mis käib kangi järele kohe aga eks sealt saab lähemalt uurida http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=77&t=35835" onclick="window.open(this.href);return false; kui tõesti huvitab
Ah mida ka mina autodest tean, ;) aga ikkagi nii palju tean et naisi ja pidureid ei tohi kunagi usaldada
Ma enda autole paigaldasin ja pidin juhtmed ajuni vedama (spets juhtmekimp oli komplektis kaasas), võibolla mõnele mudelile ei pea tõepoolest vedama.
mul kuskil õpetus ka alles, kui kellelgi huvi siis viitsin skännida arvutisse
mul kuskil õpetus ka alles, kui kellelgi huvi siis viitsin skännida arvutisse
Viimati muutis ylbik, 22 Juul 2010, 22:25, muudetud 1 kord kokku.
- erki1974
- Huviline
- Telefon: 56458883
- Auto: VW Passat 2,0 4WD 130 kw R-Line 12.2013
Igaks juhuks ütlen, et kui sa ise seda enne teinud ei ole siis uuri hoolega kõik spetsiifilised asjad järele. Ma mõtlen rooli, kangide ja selle kobaka millel on lintkaabel sees, lahtivõtmist. Tean tuttavaid kes ise hakkasid huupi lammutama ja pärast hakkasid veel uusi juppe tellima sest teatud asjad olid valesti tagasi kokku pandud ning lintkaabel läks katki. Ma ise lasin oma Passat 2002.a. 1,9 TDI 96 kw.-le VW esinduse meestel selle mustalt peale panna. Ostsin ca. 1 aasta tagasi originaalkangi koos juhtmega Forsist ja see maksis 1400 krooni kanti.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Mina saan Tallinnas ära teha. Kang olemas? Seda ka vaja soetada enne või hoopis lülitid kuskile?
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Telefon: 5076791
- Auto: VW Passat.2001a96kw diisel ja A4 66kw diisel 1996a
Kui saab püsikas peale panna kas siis saab ka kompuutrit tööle rakendada kui hetkel pole.Ja mida on selleks vaja.Kas piisab kojameeste kangi vahetusest .
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Piisab suunatule kangi vahetusest + vaja ka kaablikomplekti sinna külge (klaasipuhastaja oma pole vaja näppida, need on eraldi tükid ja selle saab vana jätta).
Ja jah, vaja ajus aktiveerida püsikas, sest enamsti see default aktiveeritud pole. Mina saan sellega hakkama.
Ja jah, vaja ajus aktiveerida püsikas, sest enamsti see default aktiveeritud pole. Mina saan sellega hakkama.
Viimati muutis dellu, 27 Mär 2011, 09:47, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
-
- Huviline
Kahjuks oled väga kaugel.Olen lõuna-eestist.Aga siis on vähemalt teada.aga kas kompu panekul ka on ajus vaja sorkida.
Viimati muutis diako, 27 Mär 2011, 09:50, muudetud 1 kord kokku.
Lõuna-Eestis võid võtta minuga ühendust, nädala sees olen Tallinnas, reedest pühapäevani Võrumaal.
kangi olemas ei ole:S
mis kogu kompott maksaks?
ja kas mõni häkker oskaks ka kompuutri peale aretada (kui see muidugi yldse teostatav on)? oleks 2 kärbest 1 hoobiga:D
mis kogu kompott maksaks?
ja kas mõni häkker oskaks ka kompuutri peale aretada (kui see muidugi yldse teostatav on)? oleks 2 kärbest 1 hoobiga:D
-
- Huviline
Kui ma ei eksi siis komput juhitakse kojameeste kangist.See teine ehk suunatule lüliti juhib minul püsikiiruse asja.Sellest kül ilma jääda ei tahaks.
Kui ma ei eksi siis komput juhitakse kojameeste kangist.See teine ehk suunatule lüliti juhib minul püsikiiruse asja.Sellest kül ilma jääda ei tahaks.
sellest jutust...
sellest jutust...
-
- Huviline
No loe siis,eespool kirjutavad,et vaja vahetada suunatule lüliti.
loog ju...
aga jutt käib juba kojameeste kangi vahetusest.. kuidas sa siis suunakate lylitist ilma jääks??

aga jutt käib juba kojameeste kangi vahetusest.. kuidas sa siis suunakate lylitist ilma jääks??