Mootoripadja vahetus!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Originally posted by Murdock
Kui keegi on sellise tegevusega tegelenud ja kindlasti on, siis ehk annate teada, kui palju on sellega vaeva v?i on see p?ris lapsem?ng. Mul endal salongipoolne t?itsa lahti ja hakkan seda vahetama. Palju need ka maksavad?
MIS AUTOL?
VALUVELGEDE SIRGESTUS, REMONT, VÄRVIMINE JA POLEERIMINE
http://polishing.edicypages.com
http://polishing.edicypages.com
-
- Huviline
- Auto: VW Passat Var, 1.9 TDI, 96kw
- Tänanud: 6 korda
Re: Mootoripadja vahetus!
Keegi B5.5 AVF mootoriga masinal on ise mootoripatju (vasak-parem) vahetanud? Kanali ja tõstukiga garaazi saaksin, aga eelneb info igati kasuks.
Kuidas üldse ligipääs neile ja kas peab hullult lammutama hakkama? Igast nipid ja soovitused igati tere tulnud.
Uusi patju vaadates on neil ülal-all u 3 cm poldid. minu kaine mõistus ütleb et u 6cm oleks vaja mootorit tõsta, aga kas nii palju annab lihtsalt tõsta (torud, kaablid, läbiviigud)???
Ette tänades,
Tarmo
Kuidas üldse ligipääs neile ja kas peab hullult lammutama hakkama? Igast nipid ja soovitused igati tere tulnud.
Uusi patju vaadates on neil ülal-all u 3 cm poldid. minu kaine mõistus ütleb et u 6cm oleks vaja mootorit tõsta, aga kas nii palju annab lihtsalt tõsta (torud, kaablid, läbiviigud)???
Ette tänades,
Tarmo
Viimati muutis Termi, 10 Jaan 2012, 19:33, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat Var, 1.9 TDI, 96kw
- Tänanud: 6 korda
Re: Mootoripadja vahetus!
Termi kirjutas:Keegi B5.5 AVF mootoriga masinal on ise mootoripatju (vasak-parem) vahetanud? Kanali ja tõstukiga garaazi saaksin, aga eelneb info igati kasuks.
Ette tänades,
Tarmo
ANYONE???