Millist mootorit eelistada?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Golf III GT , Passat B5 '00
Millist mootorit eelistada?
Tervist. mure siis selline, et hakkasin vahetama kolvirõngaid ja tuli välja et peale nende on vaja vahetada ka kolvid ja ka mootoriplokk, kuna seal mõra sees ja kolvidest lausa tükid väljas?!? kaalusin, et vist targem uus mootor soetada ja ehk oskab keegi soovitada millist mootorit valida. originaalis oli ABU tehasetähisega 1.6 55kw ja auto ise '93 väljalase. on kellegil midagi soovitada/pakkuda?!?
Kristo Juurikas
Kristo@popp.ee
Tallinn
Kristo@popp.ee
Tallinn
-
- Huviline
- Telefon: 55606711
- Auto: VW Passat B5.5 1.9tdi 2005a.
Re: Millist mootorit eelistada?
mul on 1.8 66kW , väha hea minek on norm , maanteel möödasõidu saab tehtud, ja kütuse kulu linnas on 10 ja maanteel 8
-
- Huviline
Heinsu kirjutas:mul on 1.8 66kW , väha hea minek on norm , maanteel möödasõidu saab tehtud, ja kütuse kulu linnas on 10 ja maanteel 8
selge..ise uurisin ühte isendit 1.8 55kw, et mis neil küll vahet peaks olema?!?
Kristo Juurikas
Kristo@popp.ee
Tallinn
Kristo@popp.ee
Tallinn
-
- Huviline
- Auto: GMC Suburban 5.7, Golf III 1.8
Surveaste on erinev ja nagu ma olen aru saanud, siis see vahe tuleb kolbidest.
Äkki on sul abi natukese ka sellest teemast:
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... kw%2C+66kw" onclick="window.open(this.href);return false;
Äkki on sul abi natukese ka sellest teemast:
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... kw%2C+66kw" onclick="window.open(this.href);return false;
Kui juba teha mootorivahetus, siis isiklikult liiguks rohkem sinna Mk3 8v Gti (85kW) poole. Suhteliselt rahuldavalt astub edasi ja kütusekulu pole ka meeletu. Mootorite hinnad ka eriti kallid pole. 2.0 85kW pidi vähemalt juttude järgi olema suhteliselt pommikindel valik - kestab!
Või siis teine variant on minna ökomaks ja panna vahele diisel. Diiselmootorid ise maksavad küll rohkem, aga väikese kütusekuluga on varsti see hinnavahe tasa tehtud. Omal on Mk3 diislitega kogemust vaid vabalthingava 1.9-ga ja eriti midagi ei kurda küll, ainult müra, aga see oleneb juba sellest, et mul pole Mk3. Maanteel saab kõik möödasõidud isegi viiendaga tehtud jne.
Või siis teine variant on minna ökomaks ja panna vahele diisel. Diiselmootorid ise maksavad küll rohkem, aga väikese kütusekuluga on varsti see hinnavahe tasa tehtud. Omal on Mk3 diislitega kogemust vaid vabalthingava 1.9-ga ja eriti midagi ei kurda küll, ainult müra, aga see oleneb juba sellest, et mul pole Mk3. Maanteel saab kõik möödasõidud isegi viiendaga tehtud jne.
Jetta '80, Accord Aerodeck '89, Civic '98, 318iS '93, 328i '98, Passat '95
-
- Huviline
noojah, otsustasin juba et vaja lihtsalt uut ABU mootorit
ei taha nii palju raha nii vana auto alla panna 

Kristo Juurikas
Kristo@popp.ee
Tallinn
Kristo@popp.ee
Tallinn
-
- Huviline
mootor olemas ja kõik korras!, võib teema lukku panna!
Kristo Juurikas
Kristo@popp.ee
Tallinn
Kristo@popp.ee
Tallinn