Kütusepaak

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
pasta
Huviline
Auto: VW Passat B5

Kütusepaak

Lugemata postitus Postitas pasta »

Vanematel passatitel on paagis kõri juures üks nupp mis kuuldavasti pidi paagi mahtu suurendama kui see alla vajutada, avastasin ka enda b5 kerega passatilt sellise nupu ja siit ka küsimus et kui palju mahutab minu paak kui see nupp alla vajutada ? muidu on paak 60 liitrit

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 580 korda

Re: Kütusepaak

Lugemata postitus Postitas jussike »

B5 paaki ei tohi kurguni täis tankida, ajab tuulutuse umbe, pump tõmbab paagi vaakumisse ja kortsu. Tagajärjeks on tavaliselt paagi pumba konteineri ja anduri purunemine, mis tuleb üld juhul vahetada koos paagiga, sest endist ruumala on võimatu tagasi saada.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Ago89
Huviline
Auto: VW Golf III 1.9 SDI 47 kW 1995

Lugemata postitus Postitas Ago89 »

Päris karm hoiatus. Samas milleks üldse selle kütusepaagi mahu pärast muretseda. Väike illegaalne kütuseäri plaanis? :)

pasta
Huviline

sain ka väheke targemaks selle koha pealt aga see lihtsalt huvi pärast et palju ta siis mahutab. plaanis ei ole midagi kuna venemaale pärnust korralik maa sõita ja mootor on ka bensukas niiet ei tasu ära ja isegi kui diisel oleks ei viitsiks jamada sellise asjaga parem tegutsen seaduse piires aga muidu lihtsalt huvi pärast tahaks teada sest vanematel pidi mingi 100 liitrit mahutama see asi, kui mõni pikem sõit ees siis teab palju sisse läheb ja osab arvestada eks odavam tuleb ka kui osta välismaalt kütet.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 580 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

pasta kirjutas:ja osab arvestada eks odavam tuleb ka kui osta välismaalt kütet.
Välismaal kipub see kütus vaat et odavam olema ja alati saab ju kanistri kaasa võtta.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

jussike kirjutas:
pasta kirjutas:ja osab arvestada eks odavam tuleb ka kui osta välismaalt kütet.
Välismaal kipub see kütus vaat et odavam olema ja alati saab ju kanistri kaasa võtta.
Lätis kohati 50 senti-kroon odavam võrreldes eestiga. http://www.dus.lv" onclick="window.open(this.href);return false; lehelt leiad läti hindade kohta infot.
Kanistriga võib kaasa võtta kuni 60L.

pasta
Huviline

käisin soomes ming aeg ja nagu ma aru sain siis sinna ei tohi kütet kaasa võtta ja seal on hinnad kallimad kui eestis ja kui laeval maha sai sõidetud oli toll vastas aga mina jäin puutumata aga lätis pidi jah kohati odavam olema aga samas olen ka kuulnud et see kvaliteet pole ka just kõige parem

Vasta

Mine “Mootor”