Probleem käivitamisega
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
Katre7891
- Huviline
- Auto: VW Polo
Probleem käivitamisega
Ilmad külmad, auto (VW Polo) keeldub käivitumast.
Olukorda on megaraske seletada aga.... Ta isegi ei tee seda jubedat häält mida ta peaks tegema (käivitumisel), vaid siristab (või selline kahtlane vaikne heli) ja kõik. Auto nagu ei võtaks akuga üldse ühendaust või ma ei kujuta ette. Soovitati aku eemaldada ja tuppa soojenema viia, aga kas see ka aitaks?! Ja kas ma üldse oskan akut eemaldada? Pärast keeran oma blondiiniajuga veel midagi p-sse.
Pole ühtegi sellist asjalikku meestuttavat ka võtta, kes autodest jagaks ja oleks käeulatuses.
Äkki leidub keegi kes suudaks kaugelt juhendada mida ja kuidas teha??
Olukorda on megaraske seletada aga.... Ta isegi ei tee seda jubedat häält mida ta peaks tegema (käivitumisel), vaid siristab (või selline kahtlane vaikne heli) ja kõik. Auto nagu ei võtaks akuga üldse ühendaust või ma ei kujuta ette. Soovitati aku eemaldada ja tuppa soojenema viia, aga kas see ka aitaks?! Ja kas ma üldse oskan akut eemaldada? Pärast keeran oma blondiiniajuga veel midagi p-sse.
Pole ühtegi sellist asjalikku meestuttavat ka võtta, kes autodest jagaks ja oleks käeulatuses.
Äkki leidub keegi kes suudaks kaugelt juhendada mida ja kuidas teha??
Re: Probleem käivitamisega
siin ehk starteri jama.starter käib äkki tühja.või raske öelda mis sirinaga tegu.bensiinipump ka siriseb.
aga kindlam jah aku tupp sooja ja pärast vaadata.
Kett maas, kumm katki!
-
Katre7891
- Huviline
Ja kas üks blondiin naine saaks aku eemaldamisega ja pärast tagasi panemisega hakkama? Või oleks kindlam kutsuda keegi tark mees (selleks saaks ilmselt naaber) appi ?
usun et blondiin naisterahvas ei peaks autoakut kinni ja lahti ühendama.targem tegu on siis kutsaua naaber või tuttav.iga mees peaks hakkama saama.jõudu!
Kett maas, kumm katki!
-
Tanel
- Veteran
- Telefon: 56902793
- Auto: '88 JETTA
- Kontakt:
Bensiinipump siriseb siis kui süüde sisse keerata, starter siis kui käivitada üritatakse (sel juhul tõmberelee ei toimi vist?).mürr kirjutas:siin ehk starteri jama.starter käib äkki tühja.või raske öelda mis sirinaga tegu.bensiinipump ka siriseb.
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito
ma ise mõtlesin ka et tõmberelee on külmaga kangeks jäänud ja ei toimeta enam.kui selle viga siis starter maha ja puhtax.arvatavasti mingi määre on tahenenud liialt
Kett maas, kumm katki!
-
Katre7891
- Huviline
Äkki oleks kõige targem mõte aku üldse välja vahetada? Sest kui selline asi pidevalt juhtuma hakkab on jama.
aku võid ju vahetada aga kui viga ikkagi starteris siis tulemus ei parane.lase akul soojeneda ja lase laadida ja peale pannes mootor pool tiiru peaks ikka tegema...saad teada kas viga oli akus.
Kett maas, kumm katki!
-
Katre7891
- Huviline
OK
Homme katsetan kas vana aku töötab ja kui ei, siis läheb vahetuseks. Sest autopoes kurtsin ka oma muret ja sealt kuulsin, et need akud mis ostes peal on ei peagi eriti kaua vastu. Mul 2006 aasta auto ja ei tea et akut vahetatud oleks. Aga mida teha vana akuga, kui ma nüüd uue saan? Prügikasti selliseid asju ju ei visata??
kunagi selline asutus nagu kuusakoski võttis vastu vanu akusid
Kett maas, kumm katki!
-
Katre7891
- Huviline
Selge, siis tean, et üritan oma aku Kuusakoskissse viia, kui vajadus tekib
Homme annan teada, kuidas mu aku (või muu) jama lahenes
Homme annan teada, kuidas mu aku (või muu) jama lahenes
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 201 korda
- Kontakt:
Aku hinnad kuusakoskis 5 krooni kilo(olenevalt punktist). Keskeltläbi üks autoaku on 10-20kg ehk siis 50 - 100 krooni.
Muidu kui viitsimist pole võid aku jätta ka poodi kust uue ostsid/ostad, sest neil peaks olema kohustus uut juppi müües vana jupp tasuta vastu võtta vms... . Alati kasutan seda nippi kui ei viitsi ise närve kulutada, lihtsam ka
Muidu kui viitsimist pole võid aku jätta ka poodi kust uue ostsid/ostad, sest neil peaks olema kohustus uut juppi müües vana jupp tasuta vastu võtta vms... . Alati kasutan seda nippi kui ei viitsi ise närve kulutada, lihtsam ka
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
Katre7891
- Huviline
Niiiii, nüüd siis probleemi lahendus. Tõepoolest oli viga akus. Sain aku vahetatud, naabrimehe abiga. Seal olid mingid plastik-lullad mida ma ei jõudnud ise lahti sikutada (külmunud plastik). Aga lõpptulemuseks sain oma auto tööle ja naabrimees võttis isegi vana aku endale
Seega pääsesin täna lausa kahest probleemist 1. Viga, miks auto ei käivitu ja 2. Kuhu pannan vana aku.
Suur suur aitähh siinsetele abilistele, kes häid nõuandeid jagasid
Suur suur aitähh siinsetele abilistele, kes häid nõuandeid jagasid
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 93 korda
- Tänatud: 183 korda
Lase peale uue aku paigaldamist naabrimehel auto laadimispinge igaks juhuks üle kontrollida - muidu kui laadimine on nõrk või puudub siis oled selle uue akuga varsti samade probleemide ees. Kontrolliks on vajalik tavaline tester (multimeeter) mis peaks igal asjalikul naabrimehel tagataskus olema.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..