Golf küttekulu suur 55kw GTD

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
karuMEES
Huviline
Telefon: 56203649
Auto: VW

Golf küttekulu suur 55kw GTD

Lugemata postitus Postitas karuMEES »

Niisiis tahaksin teada, mis võib mõjutada antud mootoril küttekulu. Ilmselgelt võtab ta rohkem kütust ja just selle külmaga on hakanud nii juhtuma. Võtsin tanklast 6l kütet ja pole sõitnud 35 kilomeetritki ja näidik on all. Soojemate ilmadega sain 6l 100km ära sõita, nüüd mitte kuidagi. Ma saan aru et külmaga võtabki rohkem, aga mitte niipalju.

grahv
Huviline
Auto: T3
Re: Golf küttekulu suur 55kw GTD

Lugemata postitus Postitas grahv »

:D Nii väikese koguse pealt ei saa küll mingit järeldust teha kuna sa ei oska öelda mitu liitrit sul eelnevalt paagis oli - vähemalt paagitäie jagu ja soojaks sõidetud mootor... mille eeldus on muidugi korras termostaat.

wapsik
Huviline

Lugemata postitus Postitas wapsik »

pane paak täis korralikullt, sõida sadakond kilomeetrit ja siis pane paak uuesti täis siis saad enam vähem teada. See sortsu kaupa tankimine ei näita midagi tegelikult. Mul sama mootoriga tõusis talvel keskmine kütuse kulu kusagil liitri jagu aga palju oleneb siiski ka sellest kui kaua sa saad mootorit koha peal soojendada. suvel keskmine nii 5,2-5,6 kanti ja talvel nii 6,3-6,7 . Palju loeb ka siiski linnasõidu osakaal. see siis enne pumba remonti. eks nüüd saab näha kui uue pumbaga asi muutub. pihustid korras.

Kasutaja avatar
Siim
Huviline
Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Siim »

Äkki bensiini näidik küpse?

karuMEES
Huviline

botzor kirjutas:Äkki bensiini näidik küpse?
Olen ka seda mõelnud, aga niikui osuti alla vajub on suht kohe otsas kah küte.

Kasutaja avatar
Siim
Huviline
Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Siim »

Siis pakuks, et mõni kütte toru on katki.

wapsik
Huviline

Mul eelmine kevad-talvel läks termostaat läbi st. oli pidevalt avatud. siis ka läks kütte kulu tuntavalt suuremaks...

karuMEES
Huviline

wapsik kirjutas:Mul eelmine kevad-talvel läks termostaat läbi st. oli pidevalt avatud. siis ka läks kütte kulu tuntavalt suuremaks...
Termostaat sai vahetatud kah just enne talve, ja no näidukujärgi nagu püsib soe.

notme
Huviline

Lugemata postitus Postitas notme »

Pane auto tööle ja ole ühekoha peal kusagil 20-30 minutit. Kas siis tekib loik alla või mitte?
Ise kaldun arvan, et kusagilt lekib.

wapsik
Huviline

töötava mootoriga kanali peale või tõstuki peale saab ka lekke kätte kui on aga kui kanalit ega tõstukit pole siis parem pool paari kivi abil üles... papi tükk või vineeri tükk selja alla, tasku lamp kätte ka ise ka auto alla, see juures mitte unustada OHUTUST, mootor ju peaks käima. Mis veel võib kütte kulu tõsta. mootor hõre? ei mõjuta vast ja see kohe tunda ju. kas mingi ime läbi pihustid jamavad, st. löövad silindrisse rohkem kütet sisse kui muidu. Kuidas? mainisid et pump lekib. aga äkki sinna ongi koer maetud? kui mootor töötab normaalselt siis saab pm ju tagasi voolu peal olla leke sama ka pumbast ju. mida rohkem juurelda selle probleemi üle seda rohkem tundub olema mingi lekke teema.tagasi voolule läbipaistev voolik filtrist paagi poole vahele? aga mis see meile annab.ma ei mäleta nüüd kas peale tagasivoolu klappi jookseb kütte toru paki tühjak peale surve kadumist või ei. loogiliselt peaks ju jooksma...hakkamae siis lihtsamatest asjades peale... vaata torud/voolikud üle....

Vasta

Mine “Diislid”