K:Rihmavahetus

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
k1ngst0n
Huviline
Auto: vw golf IV Variant 1.9 TDI 66kw
K:Rihmavahetus

Lugemata postitus Postitas k1ngst0n »

Tere!
Sooviks teada kaua peab Golf III 1.9.TDI 66 kw-sel mootoril hammasrihm vastu.Ma eeldan et mul on siiski B-grupi rihm see. Ostetud sai see Automaailmast(Salome).Olen sõitnud selle rihmaga juba 40 000 km.Kuna oleks soovitatav aeg see ära vahetada kuskil peale 45 000 km sõitmist või tiba hiljem.Kuskil on kõrva jäänud et 60 000 km pidi max olema mis see rihm vastu peab aga kuskil saunas naised rääkisid jutu põhjal ei tahaks ka vahetama hakata liiga ennetähtaegselt ala et saaks vähemalt 20 000 veel sõita enne kui oleks vaja vahetama hakata.Rihma pealt koonerdama hakates tuleb suur mootoriremont ette võtta kui peaks laiali jooksma.Targematel ja teadjatelt sooviks vastuseid.

viiul
Huviline
Auto: Vento 1,9 td, Golf II 1,9 d
Kontakt:

Re: K:Rihmavahetus

Lugemata postitus Postitas viiul »

Pilt

Mehed Autodatas rääkisid niimoodi :P
Liikuva tünnisauna teenused: http://www.pesupidu.ee

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Ma ei oska öelda, kas see sõltub ka kuidagi meie kliimast või muul viisil asukohast, aga kui näiteks Saksamaal oli soovituslik vahetusvälp ühel autol 90000, siis Eestis on 60000.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Wizard
Huviline
Auto: g4 variant `05
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Wizard »

Tavaliselt on antud nii, et orig rimaga 90000km ja b varuosaga soovituslik 60000km
Br.

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

dellu kirjutas:Ma ei oska öelda, kas see sõltub ka kuidagi meie kliimast või muul viisil asukohast, aga kui näiteks Saksamaal oli soovituslik vahetusvälp ühel autol 90000, siis Eestis on 60000.
Ida-Euroopa Ja Venemaa loetakse tavalisest raskemate ekspluatatsioonitingimustega piirkondadeks ja paljudel autovalmistajatel on siin kasutusel korrigeeritud hooldusplaanid (k.a. ka lühemad rihmavälbad). Eks neil kerge omakasu ka mängus kui sagedamini peab osi vahetama. :D
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Vasta

Mine “Diislid”