K:passat 2.0 93a.climatronic salongipuhuri probleem

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
niper
Huviline

K:passat 2.0 93a.climatronic salongipuhuri probleem

Lugemata postitus Postitas niper »

mure selline et puhuril oleks nagu viimane kiirus puudu. autol on climatronik peal. kui nupust paned kiirust juurde ja need kriipsud l?hevad ?lespoole siis viimase 2 kriipsu juures ei muutu midagi (kokku on neid 6).puhub ka kuidagi lahjalt.kus sellel autol asub takistiplokk puhuril v?i kas teda ?ldse on. leidsin ?he k?ll aga ei tea kas ?ige asja.see on teistsugune kui 1.8-sel.
Viimati muutis niper, 24 Veebr 2011, 12:37, muudetud 1 kord kokku.

Martty
Huviline
Auto: Vw Passat Variant TDI 4motion b7, Vw Passat CC TDI, VW T5 Caravelle Long 2,5 TDI & Classic Mini Cooper
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Martty »

Kas mitte need viimased kiirused climatronicu puhul ei t??ta siis kui temp s?ttida HI v?i LO peale ja siis kui ?hk on pandud puhuma akna peale?

Minuarust mul oli nii.

niper
Huviline

Re: K:passat 2.0 93a.salongipuhuri probleem

Ei ole tükk aega tegelenud asjaga .Mõtlesin et mõõdan voolu ja takistuse ära vendikal. Leidsin youtubest video (http://www.youtube.com/watch?v=pK3dmfBj ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;) seal oli tavaliste nuppudega 4 kiirusega vendika test mul aga climatronic ,põhimõtteliselt ju saab samatmoodi kontrollida. Tegin siis testi ära takistus jäi 6,2A ja vool 8,2V peale kui vendika põhja panin. Nüüd siis küsimus kas keegi on või kas keegi saab kontrollida oma climatronicut ja mulle öelda oma andmed oleks väga tänulik. Kas see on normaalne et täiskiirusel ainult 8,2V.

miilits
Huviline
Telefon: 5kolm423753
Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 123 korda

Re:

Lugemata postitus Postitas miilits »

Martty kirjutas:Kas mitte need viimased kiirused climatronicu puhul ei t??ta siis kui temp s?ttida HI v?i LO peale ja siis kui ?hk on pandud puhuma akna peale?

Minuarust mul oli nii.
mina saan lihtsalt kiirust juurde vajutades ka 6-nda pulgani.ja töötab kenasti ilma HI-LO -ta.
.

mclx
Huviline

Re: K:passat 2.0 93a.climatronic salongipuhuri probleem

Lugemata postitus Postitas mclx »

Salongipuhur peaks ikka täisvõimsusel täis akupingel töötama, ehk siis ~12v. Ka climatronicul on reostat, see ehk omadega õhtal.

niper
Huviline

Re: K:passat 2.0 93a.climatronic salongipuhuri probleem

paistab et tuleb ikka elektrikute poole pöörduda

Vasta

Mine “Elektroonika”