1.9 PD 96kW käivitusprobleemid

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
lohe
Huviline
Auto: VW Passat Variant 4motion TDI 96kw; T5 Shuttle Long 2,5TDI 96kw
1.9 PD 96kW käivitusprobleemid

Lugemata postitus Postitas lohe »

Hei

Olen aeg-ajalt hädas oma Passati käima saamisega. Mure nimelt selles, et -23 ja külmema ilmaga tahab pikka käiamist ja tvalisetl läheb käima alles kolmandal katsel. Samas 1 või 2 pütti hakkavad suht kohe popsutama. Käiamise ajal ajab tagant toore diisli haisu, mis nagu viitaks eelsüüte probleemidele.. Samas olen tähele pannud, et kohati hakkab käivitamise ajal kliima paneel kõiki kirju suhteliselt kiires tempos vilgutama, kuid kui auto käima läheb hakkab normaalselt tööle.
Kuidas oleks mõistlik eelsüüdet kontrollida? Esimesed 2 piipu on veel ehk kuidagi kätte saadavad aga salongi poolsed on küttefiltri ja tosooli vooliku vahel väga peidus.

Ahjaa.. Kui õues on juba nii 10 miinuse ümber siis läheb reeglina poolest pöördest.

Mootor on AVF ehk 96kW PD.
Viimati muutis lohe, 27 Veebr 2011, 10:36, muudetud 1 kord kokku.

onusnooker
Huviline
Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a

Re: 1.9 PD 96kW käivitusprobleemid

Lugemata postitus Postitas onusnooker »

Natuke pusimist ja saab need teised piibud ka kätte, kui maha võtad siis lase mootor enne soojemaks, tulevad lihtsamalt.

J2germeister
Huviline
Telefon: 53067590
Auto: Vento TD

Re: 1.9 PD 96kW käivitusprobleemid

Lugemata postitus Postitas J2germeister »

Mina hiljuti kontrollisin oma 1,9TD-l eelsüütekaid. Samuti heast kättesaadaval on pooled, 2 on pumba taga. Sai lihtsalt kolmel toitejuhe eemaldatud ja testriga mõõdetud(takistust). Kuna neljas polnud kuhugi ühendatud siis ei pidanud ka juhet eemaldama. Aega läks ja 2 mutrit kaotasin, kuid sõbra abiga sain tehtud :D omad nipid seal... lahti keerates kasutasin korra võtit, edasi kruvikeerajat, hiljem kruvika ja näppudega jurades tagasi, võtmega ainult tuugamalt kinni ja viola.

Vasta

Mine “Diislid”