Golf 4 Airbag Juhtmoodul

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
ErxT
Klubiline
Auto: Passat

Golf 4 Airbag Juhtmoodul

Lugemata postitus Postitas ErxT »

Tervist,

Hetkel jagelen siin siis sellise teemaga nagu Airbagi juhtmoodul (Control module ingl.k). Targad mehed räägivad, et peale avariid ning patjade aktiveerumist, muutub see moodul kasutuskõlbmatuks. Endal siis täpselt sama mure. Käisin täna mitmel pool lämmarites enda mooduliga (nimelt varuosa kood pidi olema ka sama) ning sain valdavalt negatiivseid vastuseid. Küll aga ühes kohas räägiti midagi, et väidetavalt on proovitud neid resettida kuskil eestis. Aga täpsemalt ei teadnud rääkida. Ehk on kellelgi kogemust selle kohta? Originaali uue hinnaks leiti mulle 475 Euri, aga selle peale käsi ei tõuse praegu :).
Kas see vastab siis tõele, et sama koodiga samasugune moodul teise auto pealt, (mis ei ole patju lahti löönud siis muidugi) lahendaks minu probleemi ning ma saaks taas turvapadjad aktiveeritud? Rääkisin ka ühe tuttavaga, kes on esinduse kogemusega ning ta rääkis, et igat moodulit saab ühe korra programmeerida. Seda siis tehakse tehase aparaadiga ning uue mooduli puhul. See tähendaks siis seda, et ei jää midagi muud üle kui see 475 Euri välja käia. Kas on kellelgi selle koha pealt rohkem kogemusi? Oleks suureks abiks.

Parimat,

Ergo

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 43 korda
Tänatud: 198 korda
Kontakt:

Re: Golf 4 Airbag Juhtmoodul

Lugemata postitus Postitas R36 »

On kyll selliseid kes neid ressetivad aga igapoolt sellekohta negatiivset vastukaja saanud. Palju see kasutatud airbagi aju maksab ka nii, kui väga kallis pole siis saad ju proovida. Küsi ehk lammarist ka tagasitoomise võimalust. Kui tõesti to aju sobib ainult ühele autole mille pealt ta maha on tulnud, siis võiks ju lammutuses kõik airbagi ajud vastu seina visata. Ei ole kuulnud, et neile seda teha meeldib.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

ErxT
Klubiline
Auto: Passat

Lugemata postitus Postitas ErxT »

Kasutatud moodul maksab umbes seal 30 kuni 50 Euro vahemikus (nii palju kui Eestis uurinud ja küsinud olen). Samas ebay's on minu konkreetse koodiga olemas ca 30 Euroga. Sellel jutul on ka muidugi oma iva sees, aga ma sooviks saada mõne tegelase käest ka praktilist kogemust selliste asjedaga tegelemises.

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

vastus sul PS-is

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 43 korda
Tänatud: 198 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Kas äkki saab mulle ka infot jagada, tuttava golf nelja airbag arvatavasti vajab ka aju vahetust.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

Vasta

Mine “Elektroonika”