[LAHENDATUD] G3 Suunatulede relee asukoht
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5072311
- Auto: '94 Golf 3 Variant. 1.8b 66kW
[LAHENDATUD] G3 Suunatulede relee asukoht
Tere!
Olen hädas profiilis oleva autoga. Nimelt lõpetasid suunatuled (ja ohutuled) siin ükspäev töö. Vaatasin kaitsme üle, kuid oli korras ning seega panustaks relee vea peale. Probleem on ainult selles, et mul pole releede skeemi ja ma ei tea millist releed kontrollida.
Et äkki keegi on nii hea ja oskab mulle öelda milline relee on suunatulede oma ning kuidas seda kontrollida saaks (kas teine auto on ainuke lahendus, või saaks kuidagi ka testeriga vms?) ja kust võiks Pärnus uut releed saada.
Igaksjuhuks siia ka, et tegu on 1994a Golf 3 Variantiga. 66kW 1.8L benakas.
Olen hädas profiilis oleva autoga. Nimelt lõpetasid suunatuled (ja ohutuled) siin ükspäev töö. Vaatasin kaitsme üle, kuid oli korras ning seega panustaks relee vea peale. Probleem on ainult selles, et mul pole releede skeemi ja ma ei tea millist releed kontrollida.
Et äkki keegi on nii hea ja oskab mulle öelda milline relee on suunatulede oma ning kuidas seda kontrollida saaks (kas teine auto on ainuke lahendus, või saaks kuidagi ka testeriga vms?) ja kust võiks Pärnus uut releed saada.
Igaksjuhuks siia ka, et tegu on 1994a Golf 3 Variantiga. 66kW 1.8L benakas.
Viimati muutis Redikate, 13 Juul 2011, 11:25, muudetud 1 kord kokku.
- highway2hell
- Klubiline
- Telefon: 5102926
- Auto: VW Passat b8, VW Polo mk1, VW Golf mk1
- Tänatud: 5 korda
Re: G3 Suunatulede relee asukoht
Suunatulede relee asub kaitsmeplokis kohal nr. 6 ja relee number on 21. Kontrollimine ilmselt jah teise autoga kõige kergem, peaks üpriski levinud relee olema!
S&S Donor OÜ - Remondime Ameerika rauda ja ka muud! Igapäevaselt liiklen kolla-punase autoga ja teen iiu-iiu :)
-
- Huviline
Ole Sa tänatud!
Muide üks huvitav asi veel, et kas selle relee läbiolek võib tekitada alarmi aegajalist kisamist?
Nimelt millegi pärast teeb signa iga mingi aja tagant 1-2seci häält. See aeg on küll suhteliselt pikk (öö jooksul kuulsin 3 korda), kuid tekitab natuke kahtlust.
Enne antud probleemi ei ole sellist käitumist täheldanud.
Muide üks huvitav asi veel, et kas selle relee läbiolek võib tekitada alarmi aegajalist kisamist?
Nimelt millegi pärast teeb signa iga mingi aja tagant 1-2seci häält. See aeg on küll suhteliselt pikk (öö jooksul kuulsin 3 korda), kuid tekitab natuke kahtlust.
Enne antud probleemi ei ole sellist käitumist täheldanud.
Viimati muutis Redikate, 12 Juul 2011, 11:53, muudetud 3 korda kokku.
kas alarmiga vilkusid muidu ka suunatuled ?
PS: ...vaata ka visuaalselt alarmi juhtmete paigutust ja neid kohti, kus "sekkutakse" orig. auto elektriskeemi... oleneb alarmist võib neid valehäireid teha nii andur kui ka a la läbi hõõrutud juhe nt. ukse kontakti oma vm.
samas tuleb öelda, et elektrijuhtmete kahjustused on siiski pigem harva esinevad.
kõik see PS jutt on selleks, et enne kui vigast releed hakkad tuvastama / vahetama (eriti kui kelleltki laenad) siis enne veendu, et ka seda lihtsal põhjusel õhtale ei lase
..ehk siis pigem kontrolli, kas sinu auto relee töötab teise auto peal !
PS: ...vaata ka visuaalselt alarmi juhtmete paigutust ja neid kohti, kus "sekkutakse" orig. auto elektriskeemi... oleneb alarmist võib neid valehäireid teha nii andur kui ka a la läbi hõõrutud juhe nt. ukse kontakti oma vm.
samas tuleb öelda, et elektrijuhtmete kahjustused on siiski pigem harva esinevad.
kõik see PS jutt on selleks, et enne kui vigast releed hakkad tuvastama / vahetama (eriti kui kelleltki laenad) siis enne veendu, et ka seda lihtsal põhjusel õhtale ei lase

Viimati muutis tlauri, 12 Juul 2011, 13:56, muudetud 1 kord kokku.
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
-
- Huviline
Alarmiga tuled vilguvad. St. kui võtta signat maha või peale panna siis töötavad kõik suunatuled kenasti nii nagu peavad.
Kangist ja ohutulede lülitist ei õnnestud neid siiski tööle saada.
Pole kahjuks siin kandis ühtegi Golfi tuttavat kelle auto peal proovida saaks.
Kangist ja ohutulede lülitist ei õnnestud neid siiski tööle saada.
Pole kahjuks siin kandis ühtegi Golfi tuttavat kelle auto peal proovida saaks.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Ei tohiks küll see signaga kuidagi seotud olla. Signa tulede ahelast küll mingeid sisendeid ei saa. Sinna annab väljundi ja seetõttu loomulikult tuled vilguvad. Signa annab otse tule juhtme peale ju, mitte releele käsku. Tallinnas ma täitsa leiaks sulle selle relee, kui sobib saad kohe ära ka osta. Mul üks G3 juppideks. Aga homme ei luba, neljapäev oleks parem.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Kui julged lammuta relee ära ja vajuta näpuga kontakti, saad teada kas on relees viga.
EDIT: lülita suund ka sisse kui hakkad lammutama.
EDIT2:Releed päris ära lammutama ei pea, lihtsalt korpuse pead ära võtma.
EDIT: lülita suund ka sisse kui hakkad lammutama.
EDIT2:Releed päris ära lammutama ei pea, lihtsalt korpuse pead ära võtma.
Viimati muutis R36, 13 Juul 2011, 00:10, muudetud 2 korda kokku.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
Ma katsun ta siis korpusest välja saada ja vaadata mis sealt vastu vaatab.
E: Võtsin nr. 21 relee siis välja ka kiskusin lahti. Skeem on korras kenasti (visuaalselt vähemalt) ja lüliti liigub vabalt. Siin on ka üks takisti mis on väääheke liivakella kujuga, kuid mulle jääb tunne et see vist peabki olema selline.
Seega visuaalselt tundub et on nagu korras.
E2: Lugesin eelmist posti uuesti ja lähen nüüd selle lahtise releega testima.
KORRAS: Käisin siin kohaliku elektriku juures ühe tuttava soovitusel ja saime asja korda. Probleem oli hoopis ohutulede lülitis mis oli altpoolt tükkideks ja need oli seal ees mingitel asjadel. Korjasime tükid välja ja sain oma suunatuled tagasi
Tänud kõigile vastanutele ning abistajatele!
E: Võtsin nr. 21 relee siis välja ka kiskusin lahti. Skeem on korras kenasti (visuaalselt vähemalt) ja lüliti liigub vabalt. Siin on ka üks takisti mis on väääheke liivakella kujuga, kuid mulle jääb tunne et see vist peabki olema selline.
Seega visuaalselt tundub et on nagu korras.
E2: Lugesin eelmist posti uuesti ja lähen nüüd selle lahtise releega testima.

KORRAS: Käisin siin kohaliku elektriku juures ühe tuttava soovitusel ja saime asja korda. Probleem oli hoopis ohutulede lülitis mis oli altpoolt tükkideks ja need oli seal ees mingitel asjadel. Korjasime tükid välja ja sain oma suunatuled tagasi

Tänud kõigile vastanutele ning abistajatele!