Kas võib olla probleem kütuse pumbaga ?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kas võib olla probleem kütuse pumbaga ?
Nimelt täna sõitsin ja poole tee peal hakkas auto jõnksutama. Tegemist on VW golf automaatkäigua 1993 aasta oma. Kui auto jõnksutab siis onju kütuse pumba probleem onju ? Või ehk keegi oskab öelda mida võiksin uurida,silmaspidada.
Re: Kas võib olla probleem kütuse pumbaga ?
Hilja,auto viskas täna otsad.Kõik jala miis olen nüüd. Lükkasin linnas käe kõrval esindusse, diaknostikale. Alles jätgmine nädal saab teada mis ta südant vaevas.
Sellisel halal foorumis pole mõtet. Reklaam on ainult. (Lükkasin auto ESINDUSSE). Süüte jagaja... Mõttetu vastata,kui küsija ei suvatse ütelda mootori andmeid.
Vabandage,aga ma täielik nuub,ma ei teadnud,et vajate andmeid. Küsinud siis..." VW golf 1993 a.automaat käigukast 1.6 mootor, 55 Kw. eem.. mis andmeid teil oleks vaja ?T6nis2 kirjutas:Sellisel halal foorumis pole mõtet. Reklaam on ainult. (Lükkasin auto ESINDUSSE). Süüte jagaja... Mõttetu vastata,kui küsija ei suvatse ütelda mootori andmeid.
Endal kui pumbaga probleemid olid, siis erilist jõnksutamist ei old... üks hetk suri välja ja enam tööle ei läinud
mõne tunnipärast jälle läks
aga eks pumbal on ka vast erinevaid võimalusi kuda läbi läheb
mõne tunnipärast jälle läks
aga eks pumbal on ka vast erinevaid võimalusi kuda läbi läheb
-
- Huviline
- Auto: G3 VR6 2.8->3.2->3.6
Kokku puutunud sellise juhusega,kus pump ei saanud korralikult voolu.Sõita sai,aga ntx neljanda/viienda käiguga madalatel pööretel gaasi andes hakkas turtsuma(pump ei tootnud piisavalt kütust).Sai võetud küttevoolik lahti,süüdet antud ja sealt ainult nirises,mitte ei pursanud.Eks neid pumpa otsa saamisel on väga mitmeid sümptomeid
Kolmapäevane sõitja R2N-il.
Kahvel kirjutas:Kokku puutunud sellise juhusega,kus pump ei saanud korralikult voolu.Sõita sai,aga ntx neljanda/viienda käiguga madalatel pööretel gaasi andes hakkas turtsuma(pump ei tootnud piisavalt kütust).Sai võetud küttevoolik lahti,süüdet antud ja sealt ainult nirises,mitte ei pursanud.Eks neid pumpa otsa saamisel on väga mitmeid sümptomeid
Mul umbes sama sümtom. Kuidas probleemi lahendasid ? uus pump ? 200 euri

-
- Huviline
- Telefon: 53067590
- Auto: Vento TD
Kui ei saanud ühendust siis viga ühendustes/juhtmetes. Ennem uuri neid.
-
- Huviline
- Auto: VW Golf 4 1,6 16V 77kw 2003a
Uus pump küll sul 200€ pole. Mina sain enda 97a. golf 3-le pumba 51€ eest. Seda küll ainult pumba ise. Vahetasid korpuses ära ja kõik. Kui on tegu paagi sisese pumbaga.Täheke kirjutas:Kahvel kirjutas:Kokku puutunud sellise juhusega,kus pump ei saanud korralikult voolu.Sõita sai,aga ntx neljanda/viienda käiguga madalatel pööretel gaasi andes hakkas turtsuma(pump ei tootnud piisavalt kütust).Sai võetud küttevoolik lahti,süüdet antud ja sealt ainult nirises,mitte ei pursanud.Eks neid pumpa otsa saamisel on väga mitmeid sümptomeid
Mul umbes sama sümtom. Kuidas probleemi lahendasid ? uus pump ? 200 euri
-
- Huviline
- Auto: G3 VR6 2.8->3.2->3.6
Boschi pump on tõesti 200 euri,aga mingi b osa on odavam ikka.Igatahes probleem saigi lahendatud pumba vahetusega.Igaks juhuks tasuks muidu mõõta kas üldese 12v jõuab pumbani,pärast äkki kuskil elektri kala,siis ei pea pumba peale raiskama raha.
Kolmapäevane sõitja R2N-il.
-
- Huviline
- Auto: Passat Alltrack 2015 2.0 TDI
- Kontakt:
automaat ja lükkasid? Kas see ei pidanud mitte tuksi keerama?
Kui käigukast N ( neutraal) käigule panna siis ei juhtu midagi ju.Või juhtub vä? he he... Mhh elektrisüsteemi pakute, ei vaidle vastu,sest elektri süsteemiga on mul ka hetkel probleeme,nimelt massi pole. Kui suuna tule sisse lükkan ja pidurit vajutan siis kustuvad ära,ning kui ohu tuled sisse lükkan hakkavad piduri tuled vilkuma mitte suunatuled mina ja mu sõbrad naersid end ribadeks kui neile seda näitasin. Aga jah pärast naeru tuleb ikka nutumaik suhu.Nokia555 kirjutas:automaat ja lükkasid? Kas see ei pidanud mitte tuksi keerama?
-
- Huviline
- Auto: Passat Alltrack 2015 2.0 TDI
- Kontakt:
Kas seal mitte ei olnud, et ala õli ei käi ringi ja siis sööb lihtsalt ära?Täheke kirjutas:Kui käigukast N ( neutraal) käigule panna siis ei juhtu midagi ju.Või juhtub vä? he he... Mhh elektrisüsteemi pakute, ei vaidle vastu,sest elektri süsteemiga on mul ka hetkel probleeme,nimelt massi pole. Kui suuna tule sisse lükkan ja pidurit vajutan siis kustuvad ära,ning kui ohu tuled sisse lükkan hakkavad piduri tuled vilkuma mitte suunatuled mina ja mu sõbrad naersid end ribadeks kui neile seda näitasin. Aga jah pärast naeru tuleb ikka nutumaik suhu.Nokia555 kirjutas:automaat ja lükkasid? Kas see ei pidanud mitte tuksi keerama?