VW Golf4, milline alarm?

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
petslane
Uustulnuk
VW Golf4, milline alarm?

Lugemata postitus Postitas petslane »

Tere,

Autoks on VW Golf mk4 1,6. Autol on tehase immo ja tahaks peale panna alarmi koos puldist mootori käivitamisega. Oskab keegi soovitada, millist valida?

Petslane

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Re: VW Golf4, milline alarm?

Lugemata postitus Postitas dellu »

No mis seal väga valida, bensuka puhul väga vahet pole. Dislal võiks olla nn wait to start funktsioon, mis eelsüüteküünlaid jälgib.
Tehaseimmost möödaminekuks pead loovutama ühe võtme (läheb koos immorõngaga armatuuri alla peitu) või vähemalt kivi. Kui ma õigesti mäletan, siis Golfil piisas immokivi rõngal õigesse kohta tapemisest. Golfil selles osas rohkem eripärasid polnud ka, E39 bemm kurivaim näiteks ei lase uksi lukku panna kui tunneb et immo osa kättesaadav (ehk võti ja rõngas koos). Tuli teist natuke petta ja immoga suhtlemine ära keelata kui süüdet sees pole.
Kui väga kiire pole, siis äkki isegi saan sind aidata signa + paigaldus osas. Pean natuke tarnijaid uurima, sest minu põhikoht kahjuks miskipärast enam ei paku käivitusega, varem oli.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Kasutaja avatar
HawkHill
Foorumi ja kodulehe admin
Telefon: 58043333
Auto: VW CC Sport Plus
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 56 korda

Lugemata postitus Postitas HawkHill »

Ma soovitaks üldse asja GSM kontrolleriga teha. Selle plussid oleks, et ei pea olema autoga otse nähtavust ja võib samast ka saada tagasisidet sõnumiga alarmi häiresse minekust, auto asukohast jne. Samuti pole enam mingit täiendavat pulti vaja kaasas kanda (telefon ju niikuinii kaasas). Kui aga telefoni aku tühi siis läheb mootor käima lihtsalt tavalise võtmega auto juurest. Kõik sõltub muidugi sellest palju raha on võimalik kasutada selle jaoks.

Vote
Huviline
Telefon: 5514934

Lugemata postitus Postitas Vote »

Golf IV jaoks GSM lahendus:) Nalja teete vä?

petslane
Uustulnuk

Lugemata postitus Postitas petslane »

GSM variandi jätaks tõesti vahele. Aga olen aru saanud, et eestis müüakse ainult Secure 2-Way, mis kokku maksaks siis 160+42+15 mis teeb 217€ :o .
Samas USAst saaks tellida Python 5202P, mis näeb välja pisut asjalikum ja võibolla nõks odavam. Kas Secure BYPASS on mingi universaaljupp, mida annaks selle Python alarmiga kasutada? Autol muidu manuaalkast, et kust alarm selle teada saab, et kas on parasjagu neutraali peal? Kas auto aju teab seda või tuleb mingeid lüliteid või jubinaid käigukangi külge monteerida?

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

See bypass ei anna ju mingit olulist võitu. Paigaldad ainult võtme sinna juurde ja ei pea immo rõngaga otseselt toimetama. Immot ta ei asenda ju. Mingit muud võitu ta ju ei anna. Lihtsam on immo kivi välja võtta võtmest ja kuskile rõnga juurde toppida.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Kasutaja avatar
HawkHill

Vote kirjutas:Golf IV jaoks GSM lahendus:) Nalja teete vä?
Mis seal nii naljakat on? Äkki selgitad täpsemalt? :-)
Viimati muutis HawkHill, 31 Okt 2011, 23:02, muudetud 1 kord kokku.

Vote
Huviline

HawkHill kirjutas:
Vote kirjutas:Golf IV jaoks GSM lahendus:) Nalja teete vä?
Mis seal nii naljakat on? Äkki selgitad täpsemalt? :-)
Tegu on 10a. vana autoga, Ega see ming uuem luksusauto pole millele tasuks selline asi peale panna. Tavalisele golfi käkile GSM valve hahahhaha:)

Kasutaja avatar
HawkHill

Kas ma olen GSM valvest rääkinud? Rääkisin kontrolleritest, mis maksavad enam vähem samapalju kui Secure 2-way või isegi vähem.
GSM on ikka tõesti kosmose tehnika...

Vote
Huviline

Eks igaüks ise teab kuidas oma raha kulutab aga jah ..

woody
Veteran
Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas woody »

Vote, sul võib ju 10 aastat vana auto olla, kuid kui hommikul maja eest kadunud on, niimoodi, et sa isegi aimu ei ole saanud, siis kirud ja vannud ennast maapõhja. Et mis seal vahet on, kui soovitatakse parimat peale? Kindlasti ei maksa ükski signalisatsioon sama palju, kui G4.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!

alkeemik
Klubiline
Auto: Toledo VR5
Tänanud: 61 korda
Tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas alkeemik »

Mina oleks ka kurb kui minu Golf 4 ära viidaks.

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rako »

alkeemik kirjutas:Mina oleks ka kurb kui minu Golf 4 ära viidaks.
Sisuliselt mina kurb ei oleks kui G4 minema viiakse :) kuidas rahakott oleks küll ikka täitsa masenduses :D
Ammu olen plaaninud midagi G4 asemele aga seni kuni ta majaees ja sõidab mitte ei taha investeerida vahetusse.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

Vasta

Mine “Elektroonika”