VW Golf 4 - mootor ei lähe soojaks
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
VW Golf 4 - mootor ei lähe soojaks
Tere,
Autoks on VW golf GTI 99. Probleem järgmine: koha peal läheb korralikult soojaks (90 kraadi), aga sõites jahtub umbes 40-45 kraadi peale ning püsib.
Kas võib olla, et termostaat vajab vahetust?
Ette tänades.
Autoks on VW golf GTI 99. Probleem järgmine: koha peal läheb korralikult soojaks (90 kraadi), aga sõites jahtub umbes 40-45 kraadi peale ning püsib.
Kas võib olla, et termostaat vajab vahetust?
Ette tänades.
Viimati muutis merc, 22 Dets 2011, 15:20, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: VW Golf 4 - mootor ei lähe soojaks
Võib olla küll termostaadi viga.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
merc kirjutas: Kas võib olla, et termostaat vajab vahetust?
Jah.
-
- Huviline
- Telefon: 5248471
- Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Golf 3-l samasugune mure, et muidu rahulikult sõites vms külmaga siis ei jõua temp 90 kantigi. Seistes jah, aga nt maantee kiirusel asi vabsjee hull. Kukub peaaegu nulli ära see kiirus. Kas võib ka viga termostaadis olla ja mis termostaadist me räägime?
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
No kui täitsa alla langeb temp siis vist tõesti termostaadi viga, kuid minu golfil on mootoriruum nii tühi, lisaks ei ole ka põhjakaitset ja ühte külgmist porikaitset, käib külm õhk hästi vabalt läbi ning jahutab omakorda mootorit, pmst võiks sõita ilma vedelikjahutuseta
väga külmadel ilmadel alates 15 miinuskradist maanteel või linnaski sõites püsib mul temp näidiku järgi alla 70 kraadi ja termostaat on korras, sest sügisel on temp 90 nagu peab

[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Tegelikult täitsa huvitav, kui palju see põhjakaitse siis ka mõjutab mootori soojenemist. Mul nimelt sama asi, et praegu püsib 70 kraadi peal temperatuur ja ka pole põhjakatet all.EliteSoldier kirjutas:No kui täitsa alla langeb temp siis vist tõesti termostaadi viga, kuid minu golfil on mootoriruum nii tühi, lisaks ei ole ka põhjakaitset ja ühte külgmist porikaitset, käib külm õhk hästi vabalt läbi ning jahutab omakorda mootorit, pmst võiks sõita ilma vedelikjahutusetaväga külmadel ilmadel alates 15 miinuskradist maanteel või linnaski sõites püsib mul temp näidiku järgi alla 70 kraadi ja termostaat on korras, sest sügisel on temp 90 nagu peab
-
- Huviline
- Auto: ford focus c-max 06a
sama tahaks kah ise teada --- mul 1,8T 00a passat, kah pole seda põhja kated alla (pole viitsind tagasi panna) ja temp seal 70 lähedal tõmblemas.HawkHill kirjutas:Tegelikult täitsa huvitav, kui palju see põhjakaitse siis ka mõjutab mootori soojenemist. Mul nimelt sama asi, et praegu püsib 70 kraadi peal temperatuur ja ka pole põhjakatet all.EliteSoldier kirjutas:No kui täitsa alla langeb temp siis vist tõesti termostaadi viga, kuid minu golfil on mootoriruum nii tühi, lisaks ei ole ka põhjakaitset ja ühte külgmist porikaitset, käib külm õhk hästi vabalt läbi ning jahutab omakorda mootorit, pmst võiks sõita ilma vedelikjahutusetaväga külmadel ilmadel alates 15 miinuskradist maanteel või linnaski sõites püsib mul temp näidiku järgi alla 70 kraadi ja termostaat on korras, sest sügisel on temp 90 nagu peab
samas panin tähele,et kui seisab (tuled poest) süüte sisse pnnes on temp tõusnud pea 90C-ni ja kui sõitma hakkan siis langeb sinna 70C lähistele tagasi ja mida külmem ilm on seda rohkem näidik ka alla poole kukub.
elu on karm ja sellega peab harjuma;
- argo
- Foorumi arendaja
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 51 korda
Mul ka 1.8T ilma põhja kateta, aga külma ilmaga läheb temp ilusti ja suht kiiresti 90 kraadi. Ei usu, et see põhja kate mingit erilist rolli seal mängib. Arvan, et teil ikka termostaadid õhtal.marko kirjutas:sama tahaks kah ise teada --- mul 1,8T 00a passat, kah pole seda põhja kated alla (pole viitsind tagasi panna) ja temp seal 70 lähedal tõmblemas.HawkHill kirjutas:Tegelikult täitsa huvitav, kui palju see põhjakaitse siis ka mõjutab mootori soojenemist. Mul nimelt sama asi, et praegu püsib 70 kraadi peal temperatuur ja ka pole põhjakatet all.EliteSoldier kirjutas:No kui täitsa alla langeb temp siis vist tõesti termostaadi viga, kuid minu golfil on mootoriruum nii tühi, lisaks ei ole ka põhjakaitset ja ühte külgmist porikaitset, käib külm õhk hästi vabalt läbi ning jahutab omakorda mootorit, pmst võiks sõita ilma vedelikjahutusetaväga külmadel ilmadel alates 15 miinuskradist maanteel või linnaski sõites püsib mul temp näidiku järgi alla 70 kraadi ja termostaat on korras, sest sügisel on temp 90 nagu peab
samas panin tähele,et kui seisab (tuled poest) süüte sisse pnnes on temp tõusnud pea 90C-ni ja kui sõitma hakkan siis langeb sinna 70C lähistele tagasi ja mida külmem ilm on seda rohkem näidik ka alla poole kukub.
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi

Ja alati ei pruugi termostaat õhtal olla, kasutajal vamps oli juhus, et termostaat oli natuke kehvasti paigaldatud, et ei täitnud oma eesmärki.
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
Ärme unusta, et mootoril ja mootoril on ka vahe , muidugi uuematüübi mootorid on tõhusamad soojenejad kui vanad, võtke 93 a golf korras termostaadiga a 2000 a golf 4 korras termostaadiga ja golf 4 saavutab temperatuuri 90 ja suudab seda isegi hoida aga too golf 3 seda ei suuda. Mootorite ja jahutussüsteemide eripära tõttu on see nii...vist. ma loodan, et vähekenegi oli mu jutus tõetera sees, aga ma olen sellele järeldusele jõudnud ning ma tean, et mu termostaat töötab, kõik märgid viitavad sellele, küll lõdvikute temperatuurivahe ja muud näitajad.
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]
Väidaks vastu, kuna G3d soojenes paremini kui praegune G4tdi.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
enda diisliga oli sama jama, et maanteesõiduga preaguste ilmadega 90c ei näinud...va kui tallata ja siiski seisma jäädes kukkus sinna 45c kanti. peale termostaadi vahetust praeguste ilmadega rahulikult kulgedes maatesõiduga 10-15km jooksul 90c ja seisma jäädes hoiab ja ei kuku karva võrdki isegi kui vahepeal linnasõitu teha. Arvan et oli sees nn sooja maa termostaat vms sest ennem oli peal webasto ja varasema avanemisega saavutati vistist siis see et sooja sai seisusoojendiga salongi ka varem et sisse istudes aknad puhtad ja salong soe oleks. Kuid jah...peetis termostaadiga pmt võimalik et läheb 90c välja küll kuid ei pruugi seal hoida nii nagu peaks v siis saavutatav ainult tallates v siis suviste tempidega. Preaguste ilmadega ei tohiks korras termoga mingit probleemi olla soojaks minemisega. Soovitan ära vahetada sest ei maksa teine ju midagi...ise ostsin pmt kõige odavama ja ennem paigaldust kontrollisin potis veega keetes et kas avaneb ja sulgub korralikult(olen kuulnud et osad on saanud kõige odavamat ostes peetis termostaadi).
Viimati muutis copilot, 28 Dets 2011, 09:57, muudetud 1 kord kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING