Passat B5 - uksed lukus, aku tühi
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: volkwagen passat 1997
Mul selline mure, aku on autol nii tühjaks saanud,et ei ava enam uksi. Tagant tuleb võtit keerates vaid tagaluuk lahti. Kuidas ma nüüd uksed lahti saan, et akut laadima panna??? Tegu on Volkswagen Passatiga 1997, uue kerega. Suured tänud kõigile vastajatele!
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 18:41, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
Kust seest?? Pagasnikust kuskilt?? Ma ei saa pagnasnikust edasi salongi ju?? Või saan kuidagi istmed alla lükata, jõuga nad ei lähe??fatedog kirjutas:Seest peaks ikka saama ju uksi lahti teha,aga ja pagasnikust sisse ja kapott lahti !
-
- Huviline
- Auto: Škoda Octavia VRS
Re: Mure!
Sul on sedaan kerega passat ?preilimaarja kirjutas:Kust seest?? Pagasnikust kuskilt?? Ma ei saa pagnasnikust edasi salongi ju?? Või saan kuidagi istmed alla lükata, jõuga nad ei lähe??fatedog kirjutas:Seest peaks ikka saama ju uksi lahti teha,aga ja pagasnikust sisse ja kapott lahti !
1 võimalus on ka see et kui sul mõni aken vändaga käib siis ajad traadi klaasi ja tihendi vahelt läbi sinna vända taha ja hakkad siis sõtkuma üles alla !

-
- Huviline
Sedaan jap. Tagumised käivad jap vändaga aga see vist pigem meeste värk,see muukiminefatedog kirjutas:Sul on sedaan kerega passat ?preilimaarja kirjutas:Kust seest?? Pagasnikust kuskilt?? Ma ei saa pagnasnikust edasi salongi ju?? Või saan kuidagi istmed alla lükata, jõuga nad ei lähe??fatedog kirjutas:Seest peaks ikka saama ju uksi lahti teha,aga ja pagasnikust sisse ja kapott lahti !
1 võimalus on ka see et kui sul mõni aken vändaga käib siis ajad traadi klaasi ja tihendi vahelt läbi sinna vända taha ja hakkad siis sõtkuma üles alla !

-
- Huviline
Ei ole tuldRiho72 kirjutas:Kui on autol pagasniku valgustus siis sealt 12v peale anda ja saadki uksed lahti.
NB: + ja - mitte segi ajada!

-
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
Nagu juba üteldud, siis pagasiruumist pääseb ligi nii mõnelegi juhtmele kus 12V pinge sees jookseb (tagumised tuled, pagasiruumi valgusti jne.). Õigesse juhtmesse pinget juurde anda ja uksed saabki puldist lahti nii nagu enne.
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
-
- Huviline
Ok, see vähe keeruline minu jaoks,lootsin kuidagi ise hakkama saada, kuid suur aitähh,kutsun mõne meesterahva appi !4ratast kirjutas:Nagu juba üteldud, siis pagasiruumist pääseb ligi nii mõnelegi juhtmele kus 12V pinge sees jookseb (tagumised tuled, pagasiruumi valgusti jne.). Õigesse juhtmesse pinget juurde anda ja uksed saabki puldist lahti nii nagu enne.
-
- Huviline
- Auto: 4x4 Bora Variant, Bora Variant
- Tänatud: 2 korda
Tuledest vast ei saa kuna selleks vaja tuledelülitit näppida.4ratast kirjutas:Nagu juba üteldud, siis pagasiruumist pääseb ligi nii mõnelegi juhtmele kus 12V pinge sees jookseb (tagumised tuled, pagasiruumi valgusti jne.). Õigesse juhtmesse pinget juurde anda ja uksed saabki puldist lahti nii nagu enne.
Vahest on 12v voolupistik olemas?
Lugupidamisega Riho
Rahulolu on peamine
Rahulolu on peamine
Re: Passat B5 - uksed lukus, aku tühi
Mida sa selle lausega ütelda tahtsid, et töötab ainult pagasniku lukusüdamik? Esiuste omad kumbki ei keera?preilimaarja kirjutas: Tagant tuleb võtit keerates vaid tagaluuk lahti.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Ses mõttes, et paljudes B5 on vabsee esimesed luku südamikud välja võetud poldid asemele keeratud ja tagumiste linkide katted peale pandud. Kes teab ehk sama teema.ounou kirjutas:Mida sa selle lausega ütelda tahtsid, et töötab ainult pagasniku lukusüdamik? Esiuste omad kumbki ei keera?preilimaarja kirjutas: Tagant tuleb võtit keerates vaid tagaluuk lahti.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Tagatuledes tõesti otse midagi pole. Aga pagasniku valgustusse peaks küll tulema jah. Kuigi ma pole kindel, et sinna otse pluss tuleb, äkki tuleb läbi nn mugavusmooduli ja kas sealt nn tagasivool toimub. Vähemalt salongivalgustuselt tõmmatakse plus maha uste lukustamise järel.
Teine koht võib nn sigaretisüütaja olla. Mul ühel Boral seda pagasnikus polnud ja teisel oli, aga kaablivalmidus on tegellikult mõlemal olemas. Tasub polster maha kiskuda ja vaadata. Sinna peaks küll otse tulema.
Teine koht võib nn sigaretisüütaja olla. Mul ühel Boral seda pagasnikus polnud ja teisel oli, aga kaablivalmidus on tegellikult mõlemal olemas. Tasub polster maha kiskuda ja vaadata. Sinna peaks küll otse tulema.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Auto: VW Sharan, 1.9 TDI 81 kw
omal sai lastud pagassi sigaretisüütajast 12v sisse ja uksed tulid lahti. küll mitte kohe, natuke pidi ootama.