hõõgküünalde märgutuli
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: vw passat, mb w126, zaz 968m
ei kui andurilt juhte tagant ära ja hõõgküünalde märgutuli salongis põleb siis ei klõbista relee , vaid siis kui juhe anduril taga siis relee klõbiseb.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Re: hõõgküünalde märgutuli
ja külmkäivitus on hea? vb viga kuskil juhtmestikus.simonII kirjutas:ei kui andurilt juhte tagant ära ja hõõgküünalde märgutuli salongis põleb siis ei klõbista relee , vaid siis kui juhe anduril taga siis relee klõbiseb.
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
pühapäeva hommikul kui käivitasin siis oli juhe anuril taga ja käivitus oli samasugune s.tt kui vana anduriga, kuna ma pühapäeval päevotsa sõidus olin ja õhtul auto garaazi viisin siis ei ole saanud proovida külmkäivitust kui andurilt juhe maas on.Ma enne reedet ei lähe garaazi et proovida kuidas siis käivitub kui juhe maas on. Kuid kui lähen varem siis annan kindlasti kohe teada kuidas siis käivitus olicopilot kirjutas:ja külmkäivitus on hea? vb viga kuskil juhtmestikus.simonII kirjutas:ei kui andurilt juhte tagant ära ja hõõgküünalde märgutuli salongis põleb siis ei klõbista relee , vaid siis kui juhe anduril taga siis relee klõbiseb.
Mis auto välistempist arvab? Kas seda näitab õigesti? Üldjuhul peaks armaturis ja kliimas näitav näit ka mootori ajus olema, et selle järgi peaks juba aru saama. Kui ei näita või kliimat pole, tuleks seda vaadata arvutiga. Kuigi kui välistemp anduri viga oleks, lööks ta ka vea sisse või kliimaga variandi puhul kliima displei süüte sisse keerates vilkuma.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
välistemperatuuri andur ei puutu üldse asjasse, eelsüüteküünalde järeloleku aega/rakendumist üleüldse reguleerib aju jahutusvedeliku temperatuuri järgi ja välistemperatuuri andur asub üldse mujal ehk on 2 eri asja.mclx kirjutas:Mis auto välistempist arvab? Kas seda näitab õigesti? Üldjuhul peaks armaturis ja kliimas näitav näit ka mootori ajus olema, et selle järgi peaks juba aru saama. Kui ei näita või kliimat pole, tuleks seda vaadata arvutiga. Kuigi kui välistemp anduri viga oleks, lööks ta ka vea sisse või kliimaga variandi puhul kliima displei süüte sisse keerates vilkuma.
-
- Huviline
- Telefon: 5076791
- Auto: VW Passat.2001a96kw diisel ja A4 66kw diisel 1996a
Vot huvitav,kui mul oli passatil mootori temteratuuri andur G62 rikkis siis küünlad töötasid ikka nagu vaja.
-
- Huviline
noh jah, kui oli rikkis nii et aju nägi kogu aeg et moto temp oli madalam kui tegelt siis miks mitte. Tuule suuna ja tugevuse järgi neid küünlaid järel ei hoita.diako kirjutas:Vot huvitav,kui mul oli passatil mootori temteratuuri andur G62 rikkis siis küünlad töötasid ikka nagu vaja.

-
- Huviline
Aga küünlad läksid taha siis kui mootor oli külm.Kui oli soe siis küünlad taha ei läinud.Aga arvutiga kontrollides näitas,et temp andur ei anna ühendust ehk ei tööta.Ja vähemalt sellest andurist aju impulssi ei saand kuna ka küttekulu oli laes ja peale anduri vahetust sai asi korda.Küünalde juures aga midagi ei muutunud.
-
- Huviline
Nii sai siis täna proovitud külm käivitust , auto oli 5 päeva garaasis seisnud ja võtsin siis enne käivitamist temp anduri juhtme lahti ja aoto käivitus üllatavalt hästi
. Küünalde märgutuli põles no nii kuskil aeglaselt lugedes kuskil 16-sekundit. Kuid algul tundusid pöörded kuidagi kõrged ja sis kui juhtme andurile taha ühendasin siis nadu hakkas mootor ühtlasemalt käima. Kas seda andurit ei ole võimalik kuidagi mõõta v kontrollid? Kahtlustan et se uus andur mille ostsin äkki se ka rikkis on.K uid ei taha nagu lambist ka veel ühte andurit osta.Käisin auto eksperdis seal se andur 23 €. Seal on saksa oma mul mingi kolmanda riigi toodang 

-
- Huviline
Kui ma endal vahetasin siis öeldi poest kohe,et need kolmanda riigi omad ei pruugi juba uuest peast töötada.Või siis valetavad.
-
- Huviline
no siis ma arvan et viga anduris, kuigi tasub üle vaadata ka juhtmestik et kas ühendusklemmid annavad kontakti jne. diagnosti oled muidu teinud?simonII kirjutas:Nii sai siis täna proovitud külm käivitust , auto oli 5 päeva garaasis seisnud ja võtsin siis enne käivitamist temp anduri juhtme lahti ja aoto käivitus üllatavalt hästi. Küünalde märgutuli põles no nii kuskil aeglaselt lugedes kuskil 16-sekundit. Kuid algul tundusid pöörded kuidagi kõrged ja sis kui juhtme andurile taha ühendasin siis nadu hakkas mootor ühtlasemalt käima. Kas seda andurit ei ole võimalik kuidagi mõõta v kontrollid? Kahtlustan et se uus andur mille ostsin äkki se ka rikkis on.K uid ei taha nagu lambist ka veel ühte andurit osta.Käisin auto eksperdis seal se andur 23 €. Seal on saksa oma mul mingi kolmanda riigi toodang
mul selline jama et eelsüüte tuli vilgub armatuuris kogu aeg .
muidu käivitades toimib ilusti , aga kui auto käib paar minti siis hakkab vilkuma . kontrollisin küünlad üle kõik töötasid .
auto vw golf universaal 97 a 1.9 t.d
muidu käivitades toimib ilusti , aga kui auto käib paar minti siis hakkab vilkuma . kontrollisin küünlad üle kõik töötasid .
Viimati muutis aygar903, 21 Jaan 2012, 20:14, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
See näitab, et ajus on mingi "tõsisem" veakood, mis vajaks ülevaatamist. Diagnostikakaabel järgi ja saab selgeks. Tallinnas saan ka aidata.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
aygar903 kirjutas:mul selline jama et eelsüüte tuli vilgub armatuuris kogu aeg .
Pidurituled ikka töötavad?
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
nn piduri tule viga peaks vist ära kaduma vajutamisel (eeldusel et jah töötavad). Mul tuleb ka maanteel see piduritule viga sisse, aga vajutamise peale kaob ära ka.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.