jahutusvedelik külmaga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
jahutusvedelik külmaga
viimaste päevade külmaga on peale käivitamist hakanud vilkuma jahutusvedeliku tuli ja näidanud, et peaks jahutusvedeliku taset kontrollima. Kui mootor soe ja uuesti käivitamisel viga enam ei näita. Kas viga mingis anduris või lihtsalt -28'ga hakkab vedelik kuskil lõdvikus ära hanguma. Jahutusvedelik vahetatud u. aasta-poolteist tagasi ning tase on normis ka külma mootoriga.
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat B5.5/Multivan
Re: jahutusvedelik külmaga
Endal on kaks autot, üks 96a Multivan ja teine 2001a Passat. Minul sama jama mõlemal, suurtemate külmadega läheb vedeliku tuli põlema, kuigi vedelik on enam vähem normis. Vaevalt, et viga anduris, lihtsalt külmaga teebki nii! natuke aega põleb ja kustub ära, ning kõik on normis!
-
- Huviline
- Telefon: 53067590
- Auto: Vento TD
kokkutõmbamises asi ei ole kuna ka külmalt on tase normipiires. Lisaks tundub, et enne probleem ära ei kao kuniks paisupaak ka soojaks läheb, ehk siis ikkagi jamab paisupaagi taseme andur???
-
- Huviline
- Telefon: 53067590
- Auto: Vento TD
Anduri peale võib jääkirme äkki tekkida, mistõttu ei saa õiget signaali. Jahutusvedelik on külmaga ikka vedel? Mul tuli täna välja et liiga lahja ja hommikul oli nagu sült.
Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära!
-
- Huviline
- Auto: Golf4, Nissan S14a Kouki.
sai ka kusagil kuu tagasi uus -38 kraadine jahutus vedelik sisse valatud.. aga nende suurte külmadega ikka hangus..kallasin veits konsentraati juurde.. nüüd pole väga viga
ööseks lubati -30 ja enamgi, vaatan hommikul vedeliku seisukorra üle ja liigutan/puhastan nivooandurit ka, ehk sellest piisab.
-
- Huviline
- Telefon: 5kolm423753
- Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 123 korda
kaks hommikut sama jant,eile panin suts värskemat peale. asjatundja telefoni otsas ytles ka,et paagi andur ei anna / juhi miskit ainet edasi ja sellest ka signaali tulek.kui natuke masin juba käinud ja vedelik soojenenud,probleem kaob.
.
-
- Huviline
- Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
aasta möödas ja tänase veits suurema külmaga andis taas märku, et vaata ja kontrolli :=) olen kuulnud sellisest asjast,et kuskil võimalik mõõta jahutusvedeliku külmumise taset. teab keegi kus seda tallinas kontrollitakse?
.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 580 korda
Igas normaalses varuosade poes peaks olema müügil tiheduse mõõtja, osta ära ja kontrolli ise (äkki isegi bauhofismiilits kirjutas:aasta möödas ja tänase veits suurema külmaga andis taas märku, et vaata ja kontrolli :=) olen kuulnud sellisest asjast,et kuskil võimalik mõõta jahutusvedeliku külmumise taset. teab keegi kus seda tallinas kontrollitakse?

Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Mul tekkis ka -12 sama asi, et jahutusvedeliku taseme näit hakkas põlema hommikul, näitas isegi STOP'i 
Nati lasin käia, ära ei kadunud. Siis suretasin välja ja uuesti käivitades enam ei tulnud. Viga oli tasemes (madal)
Ilmselge ju et külmaga tõmbas kokku ja tase langes. Teadjad mehed soovitasid lisada, siis kui mootor juba saavutanud oma max temp., kuni max'ini.
Peale seda pole probleemi olnud. Eks külmaga tulevad igast vead ja probleemid välja

Nati lasin käia, ära ei kadunud. Siis suretasin välja ja uuesti käivitades enam ei tulnud. Viga oli tasemes (madal)
Ilmselge ju et külmaga tõmbas kokku ja tase langes. Teadjad mehed soovitasid lisada, siis kui mootor juba saavutanud oma max temp., kuni max'ini.
Peale seda pole probleemi olnud. Eks külmaga tulevad igast vead ja probleemid välja

-
- Huviline
oma poe riiulid vaatasin läbi, pole sellist asja.kehv varuosade osakondjussike kirjutas:Igas normaalses varuosade poes peaks olema müügil tiheduse mõõtja, osta ära ja kontrolli ise (äkki isegi bauhofismiilits kirjutas:aasta möödas ja tänase veits suurema külmaga andis taas märku, et vaata ja kontrolli :=) olen kuulnud sellisest asjast,et kuskil võimalik mõõta jahutusvedeliku külmumise taset. teab keegi kus seda tallinas kontrollitakse?)

.
Tiheduse mõõtjatega on suht tuuga jah, olen isegi otsinud neid taga.miilits kirjutas:oma poe riiulid vaatasin läbi, pole sellist asja.kehv varuosade osakondjussike kirjutas:Igas normaalses varuosade poes peaks olema müügil tiheduse mõõtja, osta ära ja kontrolli ise (äkki isegi bauhofismiilits kirjutas:aasta möödas ja tänase veits suurema külmaga andis taas märku, et vaata ja kontrolli :=) olen kuulnud sellisest asjast,et kuskil võimalik mõõta jahutusvedeliku külmumise taset. teab keegi kus seda tallinas kontrollitakse?)
Mõni üksik koht on vbl. Mõtlesin, et on vahepeal riista uuendatud või midagi aga ei, ikka sama klaasjunn

-
- Huviline
- Auto: Passat variant 4motion 96kw tdi
Ma mõtlesin,et see tuli peabki vilkuma ja piiksuma seni kuni auto veidi soojenenud on.Jahutusvedelik on normis.
Täna -16C ja vilkus-piiksus u.1,5min.
Täna -16C ja vilkus-piiksus u.1,5min.
isa touranil oli ka täna sama värk. panin tööle ja tuluke põles ja ees kiri, et STOP. Isa ütles, et keera süüde välja ja pane tagasi käima ja siis normis asi.