Suurematsorti viga Golf 3 1,8 66KW

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Keyyo
Huviline
Telefon: 56767240
Auto: VW Golf III 1.8 66KW
Kontakt:

Suurematsorti viga Golf 3 1,8 66KW

Lugemata postitus Postitas Keyyo »

Tervist!

Mure siis selline, et minu golfil hakkasid mured pea ühe hetkega kummita. Kõigepealt sidur libisema, siis käigukast vilisema ja peale seda jätsin auto paariks nädalaks seisma.Siis sai auto uuesti käima pandud ja tehtud kilomeetrine sõit et vaadata kas järgmine päev saab ühelühikese sõidu ära teha.
Ja oh üllatus, auto läheb käima korra, käib 20 seki ilusti ja hakkas lötutama. suri välja ja enam äima ei lähe. Kui panna auto 3 päeva pärast käima käivitub taas ilusti ja käib ka kuni 30 sekki ja sureb välja ja enam ei midagi, vahest harva lubab.
Enne seda kui auto niimoodi katki läks oli kuulda mingit imelikku tiksumist nagu jagaja juurest aga ei saanud aru kah ja nii ta jäi ja sõitis ilusti.

Kui autot jälle üle pika aja käivitasin läks taas ilusti kohe äima ja siis käis ilusti, hakkas lötutama ja suri välja. Täpselt nagu lööks ainult paari pütiga.
Vahetatud on nüüd kommutaator ja kontrollisin küünaljuhtmeid mille takistus oli 6 oomi. Sellega peaks käima ilusti veel. kütusepump lööb ka, sest kui enne pritsut voolik lahtipoole päästa siis bena juga lendab. Tea muidugi kas surve piisav on aga usun jällegi et on. Äkki keegi teab veel võimalusi milles viga võib olla.

Ja kas kellelgi on pakkuda spidoka blokki kus on tahomeeter kella asemel?
Viimati muutis kevva, 03 Mär 2012, 00:09, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 43 korda
Tänatud: 198 korda
Kontakt:

Re: Suurematsorti viga Golf 3 1,8 66KW

Lugemata postitus Postitas R36 »

Halliandur?
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

Keyyo
Huviline
Kontakt:

Aga siis ta ei ohiks ju minna natukenegi käima?

Deemu
Huviline
Auto: Audi A4 TDI
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Deemu »

Kui mul halliandur ära läks, siis läksid sõidu aeg armatuuris tulukesed põlema ning nii ma teeääres olingi. Käiates auto käima ei läinud. Tuttav vedas autot umbes 100m slepis ning auto käis. Sain siis veel ca kuu aega sõita, kui üleeelmine sügis auto enam parklas ei käivitunud. Leidsin mingi vennikese, kes oli nõus tõmbama, aga oli omaarust väga tark, kes arvas, et auto ei lähe slepis tööle kui juba starterist ei lähe. Tõmbas mind siis parklas esimese käiguga umbes 50m ning ei julgenud rohkem tõmmata. Vihastasin ning naiseõemees tuli mulle 50km järgi ning tõmbas hooga sada meetrit ning auto käis. Samal õhtul vahetasin jagaja ringi ning tänaseni pole probleeme olnud.

Seega, halliandur võib igasugust nalja teha :D

Po18
Huviline
Auto: VW Golf II 1.8 66kw 1990.a./ Vw G3 variant 1.8 66kw 1995.a.

Lugemata postitus Postitas Po18 »

Loen su teemat ja mul miskit sarnast, et käiates käima ei saa aga tõmmates läheb. MIs see halliandur maksab ka ja kuidas seda kontrollida kas töötab korralikult?

Deemu kirjutas:Kui mul halliandur ära läks, siis läksid sõidu aeg armatuuris tulukesed põlema ning nii ma teeääres olingi. Käiates auto käima ei läinud. Tuttav vedas autot umbes 100m slepis ning auto käis. Sain siis veel ca kuu aega sõita, kui üleeelmine sügis auto enam parklas ei käivitunud. Leidsin mingi vennikese, kes oli nõus tõmbama, aga oli omaarust väga tark, kes arvas, et auto ei lähe slepis tööle kui juba starterist ei lähe. Tõmbas mind siis parklas esimese käiguga umbes 50m ning ei julgenud rohkem tõmmata. Vihastasin ning naiseõemees tuli mulle 50km järgi ning tõmbas hooga sada meetrit ning auto käis. Samal õhtul vahetasin jagaja ringi ning tänaseni pole probleeme olnud.

Seega, halliandur võib igasugust nalja teha :D
Kokkutulekutel näeme raisk

Deemu
Huviline

Ega ta väga odav lõbu ka pole:
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/1874/7028 ... 0,0/451889" onclick="window.open(this.href);return false;
Tean, et vahetamine on ka suht nöök. Õnneks mul oli omal tagavara jagaja olemas :).

Kuidas korrasolekut kontrollida, jään vastuse võlgu. Minu olukorras polnud vähemasti võimalik kontrollida, kuna kord töötas ja kord mitte. Kui täitsa kutu, siis puudub säde.

Otsingusse "hallianduri" sisetamine annab palju vastuseid.
Viimati muutis Deemu, 31 Jaan 2012, 16:12, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
--keit--
Huviline
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas --keit-- »

Deemu kirjutas:Ega ta väga odav lõbu ka pole:
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/1874/7028 ... 0,0/451889" onclick="window.open(this.href);return false;
Tean, et vahetamine on ka suht nöök. Õnneks mul oli omal tagavara jagaja olemas :).

Kuidas korrasolekut kontrollida, jään vastuse võlgu. Minu olukorras polnud vähemasti võimalik kontrollida, kuna kord töötas ja kord mitte. Kui täitsa kutu, siis puudub säde.

Otsingusse "hallianduri" sisetamine annab palju vastuseid.
Ei pruugi säde puududa vaid säde võib tekkida hoopis valel hetkel.
Endal oli just selline mure.
Auto panin õhtul seisma ning järgmisel hommikul ei läinud käima, anna starterit palju tahad. Sai kõik muud asjad üle vaadatud ning kontrollitud ja autot tõmmatud jne. Ei midagi. Siis sai sädet uuritud ning säde oli valel hetkel, helistatud sai tuttavale asjatundjale ning tema nimetas kohe, et too andur otsas. Siis nööri otsas töökotta ning sai ära vahetatud ja töötas paugust nagu uus :)
Viimati muutis --keit--, 31 Jaan 2012, 16:37, muudetud 1 kord kokku.

Po18
Huviline
Auto: VW Golf II 1.8 66kw 1990.a./ Vw G3 variant 1.8 66kw 1995.a.

Lugemata postitus Postitas Po18 »

Algul sai isegi mõeldud et säde valel ajal kuna turtusb käiates aga käima ei lähe. Kui vedada saab käima ja kui käiata pikalt saab ka käima aga tõesti eile käiasin 15 mintsa enne kui käima sain.
Kokkutulekutel näeme raisk

defqon1
Huviline
Auto: Golf III GT , Passat B5 '00

Lugemata postitus Postitas defqon1 »

tean et isa halli andurit sai kontrollitud juhtme taha pannes. temal küll seat cordoba, kuid eks need suht samad ole.
Kristo Juurikas
Kristo@popp.ee
Tallinn

Keyyo
Huviline
Kontakt:

Üritan siis mingi aeg kui soemaks läheb vahetada jagaja ära, kuid miks see raske on? Mis seal peavalu tekitada võib?

Deemu
Huviline

Jagaja vahetus pole raske, süüde võib ainult paigast nihkuda.

Hallianduri vahetus on suht selline, sest peene töö vms. Kunagi oli ka kuskil teemas kirjas selle kohta, aga ei suuda seda leida.

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Halli andurit saab kontroll-lambiga kontrollida - õpetus peaks ka Autodatas olema, hetkel pole endal sellele ligipääsu aga foorumis peaks sellest olema ka varem räägitud.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Vasta

Mine “Mootor”