Suur mure.....Passatil mootor läbi.

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

TriinTriin
Huviline
Suur mure.....Passatil mootor läbi.

Lugemata postitus Postitas TriinTriin »

Tere,

Nagu kasutajanimest nähagi saab, siis olen naisterahvas ja vägagi kaugel kõiksugu autoasjadest :)
Mul on 98a Volkswalgen Passat 1.8, kW 110, automaat. Kuna polnud õigeaegselt autol õli vahetanud, siis hakkas lõpuks autol häiresignaal tööle-punane tuli karjus ja vilkus lakkamatult. Remonditöökojas selgus, et autol on mootor niii must juba, lausa liivane-tuli teha pesu, mis ei andnud tulemust. Öeldi, et tuleb uus mootor(kasutatud) panna ja läheb u 1000 eurot kõikide töödega kokku. Hakkasin seda raha koguma, aga auto on läinud juba selle ajaga kõvasti rooste, on seisnud juba jaanuari algusest saadik. Kuna ei ole mõtet ja ei hakka riskima korda tegemisega, siis kui palju ma võiksin selle auto eest saada romulas raha ja kuhu seda autot pakkuda võiksin?

Kõiksugune nõuanne on vägagi teretulnud! :)
Viimati muutis TriinTriin, 07 Aug 2012, 15:46, muudetud 2 korda kokku.

Kasutaja avatar
masuurik
Huviline
Auto: QUATTRO 5.
Tänatud: 2 korda

Re: Suur mure.....Passatil mootor läbi.

Lugemata postitus Postitas masuurik »

Kui mootor väga läbi ja lisavarustuse poolest vaene, kui pole valuvelgi ja esisild veidi kehvake ning sisu kah selline alla harju keskmist + halvas seisus kere...
2000 eurot maksimaalselt.1500-2000 pakuks mõistlikuks hinnaks.Alla 1500 poleks ka nagu mõistlik anda.
Viimati muutis masuurik, 29 Apr 2012, 18:12, muudetud 1 kord kokku.

raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Lugemata postitus Postitas raiku »

romulas ei saa sa selle eest midagi. sest sul pole seal midagi
mootor = peetis
käigukast = reeglina vahetatakse just automaate manuaali vastu (kuid kui on korras siis see ainuke minev)
kere = rooste.
meil siin foorumis ka neid ülesse ostjaid võta nende hinnapakkumised ja hakka kinni kõrgemaist.
viljandi mölamies

TriinTriin
Huviline

Hmm, seal remonditöökojas pakuti, et 500-ga võib üks meesterahvas ära osta. Auto on mul seest väga korralik ja puhas. Pole õrna aimugi, et mis hinnaga oleks ok see ära müüa.

Hapnik
Huviline
Auto: VW Passat B7
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Hapnik »

Täpsusta asukoht, ehk mõni lahke klubiline on samas kandis ja saab oma pilgu autole peale visata ning oma arvamuse öelda.

Kasutaja avatar
masuurik
Huviline

Ära sa alla 1000 euro KINDLASTI müü.See oleks lüpsmine lihtsalt inimeselt kes ei tea väärtust. Hea et leidsid tee siia ja jääb üks naisterahvast rahast nöörimata.Kas sul äki mõni foto on oma auto sisust ja välimusest.See aitaks kindlasti kaasa.Kas peale mootori ja kere veel midagi laguneb või ei tööta?

TriinTriin
Huviline

Raske öelda, kas midagi muud on veel, sest öeldi, et läheb maksma u 1000, et nad järjest lähevad ja vaatavad, mis veel seal kapoti all vaja ära vahetada. Auto oli enne sõidukorras ja siis hakkas see õlituli põlema, muid probleeme pole autoga olnud-sõitis kenasti :)

No kui ma saaksin veel selle auto eest 1000, oleksin õnneseen :)

Ostsin selle auto aasta eest 50 000-ga (eek)

Fotosid kahjuks pole, aga saaksin muidugi teha. Auto asukoht on Tallinn.

Kasutaja avatar
masuurik
Huviline

Lõhnab kahtlaselt...mõni sõltumatu meesterahvas võiks selle üle vaadata ja esmalt õli kontrollida.Tahetakse lihtsalt julmalt röövida teid hetkel ma kardan...

andy
Huviline
Auto: Touran

Lugemata postitus Postitas andy »

1.8 turbo üldine viga on õlivõttur umbes. Enda eelmise autol mis oli samuti 1.8T lasin puhastada 2 korda.

[ Postitus tehtud iPad'i kaudu ] Pilt

marko
Huviline
Auto: ford focus c-max 06a

Lugemata postitus Postitas marko »

TriinTriin kirjutas:Tere,

Nagugi kasutajanimest nähagi saab, siis olen naisterahvas ja vägagi kaugel kõiksugu autoasjadest :)
Mul on 98a Volkswalgen Passat 1.8, kW 110, automaat. Kuna polnud õigeaegselt autol õli vahetanud, siis hakkas lõpuks autol häiresignaal tööle-punane tuli karjus ja vilkus lakkamatult. Remonditöökojas selgus, et autol on mootor niii must juba, lausa liivane-tuli teha pesu, mis ei andnud tulemust. Öeldi, et tuleb uus mootor(kasutatud) panna ja läheb u 1000 eurot kõikide töödega kokku. Hakkasin seda raha koguma, aga auto on läinud juba selle ajaga kõvasti rooste, on seisnud juba jaanuari algusest saadik. Kuna ei ole mõtet ja ei hakka riskima korda tegemisega, siis kui palju ma võiksin selle auto eest saada romulas raha ja kuhu seda autot pakkuda võiksin?

Kõiksugune nõuanne on vägagi teretulnud! :)

njaaa --- kuna sa naisterahvas ja nad nägid head võimalust sulle tünga teha.

vahetati siis õli ära nagu ma aru sain ja mis ei andnud tulemust see jäi vähe segaseks mulle ja et mootor liivane??? kas sa nägid seda n.n liivast õli või lihtsalt seletati sulle olust.

ära romulasse küll vii sinna viid saad ühe võileiva hinna vasu. kui vähegi saad müü pulkadeks ja vaat et saada rohkemgi kui see romulad pakuvad. romulas see kuskil 400 - 500euri klassis rohkem pole eriti lootust.

kuna ma pole tln kandi mees aga siin klubis on ikka tegelasi kes tln ja vast ka võimalus masin üle vaadata ja hinnang anda sulle ---- vast saad veel päästa masinale tehasest pandud südamekese.
elu on karm ja sellega peab harjuma;

ounou
Huviline
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas ounou »

saan ma õieti aru, et enne töötas siis hakkas õlituli põlema kuid töötas ikka edasi. lasid õli vaheda, räägiti lolli juttu ja nüüd enam ei tööta? või ikkagi töötab aga üteldi, et liiva ajab välja ( mis on ju laus lollus). lase mõnel meesterahval masin usaldusväärsemasse kohta kontrolli viia kui tundub et üldse midagi viga on

[ Postitus tehtud Android'i kaudu ] Pilt
Viimati muutis ounou, 30 Apr 2012, 08:00, muudetud 1 kord kokku.

TriinTriin
Huviline

Mootor tegi sellist häält, nagu diisel.
Algul käisin ühes teises remonditöökojas, seal see mees ütles, et mootor must, aga mootoripesu tema kohe KINDLASTI ei tee, sest miskit võib seal umbe minna-ei mäleta enam, mis asi seal siis umbe oleks läinud. Pidin tagasi sinna minema järgmine päev, et paneb uue õli sisse, sõidan mingi aeg ja siis jälle õlivahetus.
Kui sõbranna sellest kuulis, soovitas minna oma mehe sõbra juurde autot näitama. Nemad tegid seal mootorile pesu ja oli mingi vana õli vist sisse valatud ja lõginat mootorist välja ikka ei saanud. Kasutatud mootor koos mootoriplokiga oleks läinud 380+lisavidinad ja töö, kokku siis u 1000.

Õlituli jahh vilkus kui sõitsin sellega, kuigi poleks tohtinud sõita. Sõitsin vilkuva ja karjuva õlitulega edasi, kuna keegi tark:) ütles, et seal võib olla lihtsalt juhe lahti olla ja siis karjub ja vilgub, et see pidi olema Passatitele omane.

raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Lugemata postitus Postitas raiku »

see on paljudele volkaritele omane et õli tuli hakkab vilkuma ja karjuma.
aga sellega siiski ei sõideta vaid leitakse veapõhjus ülesse.
sinul vist ei olnd anduri rike nii nagu volkarile omane vaid oligi surve madal.
võis juhtuda et lasi saaled ringi vms.

kuid siiski jah romulasse ei soovita enne kui ikka mõni MEES asja üle vaatab. ja ehma-lehma lellepoeg ei ole MEES.
viljandi mölamies

marko
Huviline

TriinTriin kirjutas:Mootor tegi sellist häält, nagu diisel.
Algul käisin ühes teises remonditöökojas, seal see mees ütles, et mootor must, aga mootoripesu tema kohe KINDLASTI ei tee, sest miskit võib seal umbe minna-ei mäleta enam, mis asi seal siis umbe oleks läinud. Pidin tagasi sinna minema järgmine päev, et paneb uue õli sisse, sõidan mingi aeg ja siis jälle õlivahetus.
Kui sõbranna sellest kuulis, soovitas minna oma mehe sõbra juurde autot näitama. Nemad tegid seal mootorile pesu ja oli mingi vana õli vist sisse valatud ja lõginat mootorist välja ikka ei saanud. Kasutatud mootor koos mootoriplokiga oleks läinud 380+lisavidinad ja töö, kokku siis u 1000.

Õlituli jahh vilkus kui sõitsin sellega, kuigi poleks tohtinud sõita. Sõitsin vilkuva ja karjuva õlitulega edasi, kuna keegi tark:) ütles, et seal võib olla lihtsalt juhe lahti olla ja siis karjub ja vilgub, et see pidi olema Passatitele omane.

njaa -- sinu jutu põhjal tuleb tõdeda, et mis enam pragada sinuga. :evil: utleme nii et oma jamas võid tänada seda isikud kes ütles et pole eriti hullu kui tuluke jamab.

kui õli tuli ja mootori tuluke vilgub või põleb EI TOHIKS MASINAD ERITI KASUTADA , KUI SIIS AINULT MINIMAALSELT remindi eesmärgil ------ see jäta omale meelde ja raiu oma aiju kõva kettale.

see selleks.

tee siia http://foorum.vwklubi.ee/viewforum.php?f=96" onclick="window.open(this.href);return false; omale teema ja vali kõige soodsam pakkuja. vast tuleb miskid head pakkumist.

egas miskid edu sulle abi saamises. loodame et sa ikka jalameheks(naiseks) ei jää.

TriinTriin
Huviline

Tere jälle :)

Olen siis tagasi, ja seekord plaaniga sellele autole uus omanik leida, äkki õnnestub.

Keegi siin eelmine kord pakkus, et võiksin pildid ülesse panna, ja müüa sellele, kes kõige rohkem pakub :)

Ps. Auto andmed kuulutuses võtsin oma auto kausta vahelt, kus kunagi on Saksa-Auto teinud sellele Volkswagenile hinnapakkumise, ja seal pakkumises olid sellised andmed auto kohta :)

Link autost on siin:

http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... 79#p627579" onclick="window.open(this.href);return false;

Kasutaja avatar
tibullus
Veteran
Auto: Passat W8 4.0 4Motion
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tibullus »

Et siis samas seisus mis paar kuud tagasi?
W8

TriinTriin
Huviline

tibullus kirjutas:Et siis samas seisus mis paar kuud tagasi?
Jep, samas seisus. Ainult, et täna kui autot lähemalt vaatasin, siit ja sealt uurisin, tolmu pühkisin, siis roostet on ikka palju ja kriime ka. Näiteks oli ühe ukse küljes pikk kriim, mida kunagi seal ei olnud. Kuna see autole juurde on lisandunud, ei tea. Kes ise putitada oskab ja viitsib, siis arvan, et saab selle palju lihtsamate ja odavamate vahendistega korda, kui mina.

Ps. Võtan vastu igasuguseid soovitusi ja pakkumisi, mida ma selle autoga teha võiksin. Otse öeldes, tahaks sellest lihtsalt lahti saada, sest olen maksnud kogu selle aja ka kindlustust-4kuu peale 80.00 lihtsalt niisama, sest pank ütleb:" Et peab!", neil ükskõik kas see auto seisab mul või sõidab. Ja varsti laekub mu postkasti jälle uus liikluskindlustuse arve, seekord ei tahaks enam maksta :)

Kas 1000-euri oleks veel mõislik selle eest saada? On seda liiga palju? Pakun autot romulasse, kuna rooste on sinna pesad teinud?
Viimati muutis TriinTriin, 07 Aug 2012, 16:36, muudetud 3 korda kokku.

Timpz
Huviline
Auto: vw passat

Lugemata postitus Postitas Timpz »

Kas keegi tallinna klubiline äkki vaataks asja üle ? Võibolla pole asi nii hull ?

TriinTriin
Huviline

Timpz kirjutas:Kas keegi tallinna klubiline äkki vaataks asja üle ? Võibolla pole asi nii hull ?
On ikka hull. Selles mõttes, et olen nüüd lõplikult otsustanud, et seda autot endale jätta ei taha. Koguaeg meel muutub, teen korda....ei tee, ja nii ikka lugematuid kordi. Kuna ei jaga nendest autoasjadest suurt midagi, siis olen väsinud välja mõtlemast, kuidas ja mis oleks parim lahendus. Sõbranna mees ütles, et parim lahendus oleks osta mul kompaktne mootor ja asi ants, aga mis te arvate, kas naisterahvas oskab oma autole sellise asja kuskilt sebida....mkm. Ja teisi inimesi ma tülitada ka ei taha, et keegi tuttav meesterahvas, kes seda asja jagab, selle mulle kuskilt välja võlub, selleks läheb ju ka oma aega, eksole.

marko
Huviline

TriinTriin kirjutas:
Jep, samas seisus. Ainult, et täna kui autot lähemalt vaatasin, siit ja sealt uurisin, tolmu pühkisin, siis roostet on ikka palju ja kriime ka. Näiteks oli ühe ukse küljes pikk kriim, mida kunagi seal ei olnud. Kuna see autole juurde on lisandunud, ei tea. Kes ise putitada oskab ja viitsib, siis arvan, et saab selle palju lihtsamate ja odavamate vahendistega korda, kui mina.

Ps. Võtan vastu igasuguseid soovitusi ja pakkumisi, mida ma selle autoga teha võiksin. Otse öeldes, tahaks sellest lihtsalt lahti saada, sest olen maksnud kogu selle aja ka kindlustust-4kuu peale 80.00 lihtsalt niisama, sest pank ütleb:" Et peab!", neil ükskõik kas see auto seisab mul või sõidab. Ja varsti laekub mu postkasti jälle uus liikluskindlustuse arve, seekord ei tahaks enam maksta :)

Kas 1000-euri oleks veel mõislik selle eest saada? On seda liiga palju? Pakun autot romulasse, kuna rooste on sinna pesad teinud?

oot-oot : kas auto omanik passis oled sina või on liisingu firma. jutu põhjal saan aru et masin panga oma et ta nõuab sul seda kindlustust. kui panga oma masin siis oled sunnitud küsima uuelt omanikult sellist hinda masinast mida pank sinult tahab saada liisingu lõppedes.

TriinTriin
Huviline

marko kirjutas:
TriinTriin kirjutas:

oot-oot : kas auto omanik passis oled sina või on liisingu firma. jutu põhjal saan aru et masin panga oma et ta nõuab sul seda kindlustust. kui panga oma masin siis oled sunnitud küsima uuelt omanikult sellist hinda masinast mida pank sinult tahab saada liisingu lõppedes.
Saad õigesti aru, auto kuulub pangale, aasta veel maksta. Kuna ma seda panga paberimajandust nii täpselt ei tea, ja kuna pole ka kindlat huvilist autole, siis pole ennast asjaga kurssi viinud, et kuidas kõige lihtsam on seda asja ajada. Kas maksan ise selle lõpu pangale ära, ja müün siis uuele omanikule vms. Alusatasin sellest, et panin pildid ülesse, ja nüüd ootan mis edasi saab :)

Kasutaja avatar
tibullus
Veteran
Auto: Passat W8 4.0 4Motion

Lugemata postitus Postitas tibullus »

Palju oled veel võlgu?
W8

TriinTriin
Huviline

u 900

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

marko kirjutas:
TriinTriin kirjutas:

Et kui lolli peaga ostan samasuguse auto 5000 euroga, siis pean pärast müües nui neljaks sellise hinnaga ostja leidma :D? Küll ja küll on autosid nii müüdud, et tuleb ise peale maksta hoopis. Igasugu Renault ja Peugeotide juures on täitsa arusaadav et turuväärtus kukub hulga kiiremini ja hea on kui 0-ga lahti saad, pigem maksad ise peale. See kuida see paberil välja näeb on juba iseasi, kas teeb pank ostjale väljaostuarve või teeb ta seda omanikule, kes ära maksab ja ära müüb on juba kokkuleppe asi.
Muideks üks asi veel, ma ei tea kuidas sul see kindlustus vormistatud on hetkel, aga liising teeb tihti nii, et võetakse kindlustus aastaks ära, aga sina maksad kuu kaupa liisingule. Sellisel juhul esitatakse koos lõpparvega ka kindlustuse maksmata osa kohta sulle arve. Ehk kui sa praegu oled ära maksnud 4 kuu jagu, siis sisuliselt 8 kuu arve on ootel. Selle maksad ära ja siis pärast taotled kindlustuselt tagasi. Kui aga sul otse kindlustusega leping on ja neile maksad, siis ei tohiks seda jama olla.
Viimati muutis dellu, 07 Aug 2012, 19:45, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

pppp
Veteran
Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
Auto: T***a P***s+
Tänanud: 90 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas pppp »

Praegusel liisinguvõtjal vast lihtsam välja osta.
Kui kindel soov autost vabaneda, siis mina paneks nt. osta.ee-sse väikse alghinna ja piisavalt pika oksjoni kestusega üles. See hind, millega ära läheb, ongi asja turuväärtus hetkel.

Vasta

Mine “Mootor”