B6 juhiuks

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
mõmm
Huviline
Auto: Volkswagen Passat Highline TDI 103 kw 2007.a

B6 juhiuks

Lugemata postitus Postitas mõmm »

Mure siis järgmine, teen auto puldist lahti. Juhiust tõmmates aga juhiuks lahti ei tule. Teised uksed avanevad. Ronin mujalt sisse, teen lingist lahti ja tuleb väga ilusti. Vahepeal lukku ei pane puldist siis avaneb. Justkui pult ei avaks juhiust lukust.
On kellelgi nõu anda?
Autoks b6 passat highline.
Viimati muutis HawkHill, 17 Dets 2012, 21:59, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria

Awesome
Huviline
Auto: VW B7 ´12, VW B7 ´11

Re: B6 juhiuks

Lugemata postitus Postitas Awesome »

mõmm kirjutas:Mure siis järgmine, teen auto puldist lahti. Juhiust tõmmates aga juhiuks lahti ei tule. Teised uksed avanevad. Ronin mujalt sisse, teen lingist lahti ja tuleb väga ilusti. Vahepeal lukku ei pane puldist siis avaneb. Justkui pult ei avaks juhiust lukust.
On kellelgi nõu anda?
Autoks b6 passat highline.

Kinni külmunud äkki? :D
Viimati muutis Awesome, 17 Dets 2012, 22:03, muudetud 1 kord kokku.

mõmm
Huviline

Õues istusin autosse -13-ga. Töötas laitmatult. Sõitsin 4km olin 40 min ära ja siis enam ei töötanud. Pigem ei ütleks et külmumises probleem.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 580 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Luku mehanismi viga, endal parem uks teeb sama. Vahetasin lingi trossi, trikitab edasi. Pole aega olnud uuesti lahti kiskuda. Ise arvan, et kas mehhaaniline viga(midagi tahkeks läinud) või on luku skeemi plaadil külmjooted. Arvuti näitas isegi mingit luku viga, aga ei täpselt ei mäleta mida.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

mõmm
Huviline

Lingist tuleb alati lahti seestpoolt, puldist lukku läheb, seest nupust ei lähe. Seest lahti ära tuleb, siis niikaua käib kui puldist lukku ei pane. Keeruliselt seletatud küll, aga ehk andis ülevaate.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 580 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Ma ju ütlesin, et mul teeb sama trikki.
Ühesõnaga, tuleks lukk lahti võtta ja ära puhastada, vaadata ja vajadusel üle joota trükk plaat, arvan et peaks korda saama.
Kaldun ise tegelikult külm joote poole, kuna arvuti suutis vea tuvastada ja pult võtab SAFE luku maha (võimaldab seest avamist), aga üld lukk maha ei tule.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

kevin3
Uustulnuk
Auto: vw passat

Lugemata postitus Postitas kevin3 »

Mul ka täpselt sama jama et väljast teen puldist lahti siis juhiuks lahti ei tule, seest lingist tuleb, ja kui vahepeal lukku ei pane siis saab väljast lingist lahti. Ma arvan et se ei ole külm joote viga, sest kui auto üles soojendada kuskil soojas, siis töötab kõik jälle korralikult. Mul on ainult talvel se probleem.

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

kevin3 kirjutas:Mul ka täpselt sama jama et väljast teen puldist lahti siis juhiuks lahti ei tule, seest lingist tuleb, ja kui vahepeal lukku ei pane siis saab väljast lingist lahti. Ma arvan et se ei ole külm joote viga, sest kui auto üles soojendada kuskil soojas, siis töötab kõik jälle korralikult. Mul on ainult talvel se probleem.
Sul ka samamoodi, et lukku läheb ilusti? Tean et Vähemalt Jetta/G5/Touran puhul on viga tihtipeale ka sisse tulevates juhtmetes. Aga siis on viga nii avamisel kui sulgemisel, kumbagi ei tee.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

mõmm
Huviline

Peale 70 km sõitu eelneval õhtul hakkas hommikul uks käima. Võibolla asi siiski külmas, üritan auto sooja saada kui peaks uuesti juhtuma.

Vasta

Mine “Elektroonika”