VW passat 97 a (1.9 tdi)
Tere,
mure on selline , et kui käivitan auto siis hakkab ka turbo kohe vilisema. Kas keegi teab milles on probleem ja kui kahjulik see autole on ?
aitäh.
turbo probleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 39 korda
Re: turbo probleem
Turbo ju töötabki koguaeg. Küll erinevatel pööretel. Iseasi kas teda koguaeg kuulda peaks olema. Mul üldiselt ei olnud kuulda aga kui EGR mingi liigutuse tegi (umbes peale minutilist kohapeal seismist) siis hakkas turbo kuuldavalt vilisema. Aga siiski sumpsi juurest oli kuulda mitte ei ulunud nii et hoov kajas.
- VWM
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Kui palju ta sul viliseb?.. mingi vilin on normaalne aga ei oska öelda kui ei ole kuulnud. Mul peale turbo puhastamist hakkas vaikselt vilistama aga minu puhul normaalne vilin.
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Kui viliseb on pigem kuskil rõhuleke. Olen kuulnud ka juhuseid, kus vilinat tekitab toru sisse kogunev õli käänud õli olukorraga, et jääb kuidagi vale nurgaga vms...
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.9 TDI '97
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
karro kirjutas:VW passat 97 a (1.9 tdi)
Tere,
mure on selline , et kui käivitan auto siis hakkab ka turbo kohe vilisema. Kas keegi teab milles on probleem ja kui kahjulik see autole on ?
aitäh.
mul sama laks...alguses l2ks avariise kamh...tulistasin raadil 3-4 ringi veits karmimalt ja l2ks paremaks....algul tahmas kohutavalt...peale seda j2i v2hemaks...aga hetkel vilistab uuesti ja praegu raadil vist v2ga kihutada ei saa
Bensiiniga võib pintsleid pesta, diislis peitub jõud!