Passati ccm
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passati ccm
Mul siin 97 aast passat ja küsimus selline, et kas neil on ccm'e ka selliseid kus kesklukk ei ole puldist avatav?
Mure selline et, mul autol puldiga võti aga pilt ei tööta. Vahetasin patareid ära ja proovisin kõiksugu variandid ära kuidas tutvustada. Ei midagi. Ja vcds ütleb et channel 1 not available. Pakkusin siis ccm'i lähti ja kontrollisin kõik üle. Juhtmed terved ja kõik muu autol töötab. Ccm on ühe 23pin püstoliga.
Mure selline et, mul autol puldiga võti aga pilt ei tööta. Vahetasin patareid ära ja proovisin kõiksugu variandid ära kuidas tutvustada. Ei midagi. Ja vcds ütleb et channel 1 not available. Pakkusin siis ccm'i lähti ja kontrollisin kõik üle. Juhtmed terved ja kõik muu autol töötab. Ccm on ühe 23pin püstoliga.
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
Re: Passati ccm
proovi reset teha
ehk siis channel 000 ja sealt apply või save kuidas ta nüüd oligi.
ja siis edasi otsida?
ehk siis channel 000 ja sealt apply või save kuidas ta nüüd oligi.
ja siis edasi otsida?
viljandi mölamies
Olen proovinud. Ikka on channel no available. Kui nüüd aus olla siis ainus channel mis lahti on on see auto_lock. ükski teine kanal pole kättesaadav.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Kui pole kanalit, siis pole ka kesklukku.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
leidsin netist juba ise vastuse.
Aga ega keegi et tea kust ma saaksin ccm´ide mingi listi kus oleks kirjas mis lisad mille on?
Aga ega keegi et tea kust ma saaksin ccm´ide mingi listi kus oleks kirjas mis lisad mille on?
Kesklukk ja ka kõik muu mis peaks töötab, lihtsalt pult ei tööta ja ei saa ka kuidagi tööle. Aga siin netis surfates vähe siis avastasin et passatil tuli ka välja autosid millele ei olegi pulti ja minu ccm on üks neist.golfi_vend kirjutas:Kui pole kanalit, siis pole ka kesklukku.
nüüd tekib soov see ümber vahetada:D
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Kui sul on juba mingi pildiga võti siis see ei tohiks orginaal olla ja peaks järelpaigaldatud olema.
Kas tahad hakkata orginaalpulti sobitama, et teist ccm otsid?
Viimati muutis J.Aru, 30 Juul 2013, 21:45, muudetud 1 kord kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
CCM puhul on see asi, et kood on neil kõigil üks. (va. Can vana ja Can uus), aga mis on vahe on see, et neil on nn "värvikood", ehk see, mis näitabki ära varustuse CCM-ile(pult, aknad, salongijälgimine jne...)
Viimati uurides oli, see, et seda "värvikoodi" peale märgitud neil ei ole.
Muidugi saab neil tarkvaras muuta kõike(vähemalt uutel 1c0 ja 3c0 algusega), ehk siis aknaid "Alarm off with IMMOBILIZER", Salongijälgimine jne... aga see ka omaette kunst ja mina pole veel seda tööle saanud, kuna vajab MS-DOS arvutit ja COM kaablit ja hulga oskusi ja teadmisi CCM siseelu kohta.
Muidugi saab neil tarkvaras muuta kõike(vähemalt uutel 1c0 ja 3c0 algusega), ehk siis aknaid "Alarm off with IMMOBILIZER", Salongijälgimine jne... aga see ka omaette kunst ja mina pole veel seda tööle saanud, kuna vajab MS-DOS arvutit ja COM kaablit ja hulga oskusi ja teadmisi CCM siseelu kohta.
Viimati muutis R36, 30 Juul 2013, 21:52, muudetud 1 kord kokku.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
kuna mul millegipärast on süütelukk vahetatud ja selle võti on puldiga siis ma arvan et see pult tuli koos lukuga. ja mõte oli jah originaal pult sobitada.J.Aru kirjutas:Kui sul on juba mingi pildiga võti siis see ei tohiks orginaal olla ja peaks järelpaigaldatud olema.
Mul on see 1j0 algusega ja ainus mida vcds´ga muuta saab on auto_lock.golfi_vend kirjutas:CCM puhul on see asi, et kood on neil kõigil üks. (va. Can vana ja Can uus), aga mis on vahe on see, et neil on nn "värvikood", ehk see, mis näitabki ära varustuse CCM-ile(pult, aknad, salongijälgimine jne...)
olen juba kõikke kontrollinud, nii arvutiga kui ka kõik juhtmed üle vaatanud. kõik tundub korras olevat.
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Otsi siis romulast sellise varustusega passat, mis sulle sobiks ja vüta ccm sealt pealt.
-
- Huviline
Aga enne vin koodiga meil.moeller autosse ja nad ütlevad mis ccm asenduseks sobib
Ja tõesti erinevuseks tuleb see 3 lisa märki koodis mida kusagilt välja ei loe
Ja tõesti erinevuseks tuleb see 3 lisa märki koodis mida kusagilt välja ei loe

viljandi mölamies
VAG KKL kaablist ja sellest appist võib abi olla: http://www.motordiag.cz/mkm/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
see aktiverib ainult puldist akendi allakkerimise, samuti ka üle.
Googelis surfates olen ma nii palju erinevaid ccm'e leidnud. Sama koodiga millel on viimased tähed erineavd, siis on neid teise koodiga ja neil on veel erinevad pistikud. 23,15 ja 8pin pistikud, mõnel 1 ja mõnel 2 pistikut.
Minu oma oli 1j0 959 799 h (vist
mälu järgi) ja ühe 23pin pistikuga
A ja ega keegi ei viitsi moeller auto meili anda, ei jaksa enam googeldada
Minu oma oli 1j0 959 799 h (vist

A ja ega keegi ei viitsi moeller auto meili anda, ei jaksa enam googeldada

- argo
- Foorumi arendaja
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 51 korda
http://mustamae.mollerauto.ee/mollerautomustamae" onclick="window.open(this.href);return false;N2kk kirjutas:A ja ega keegi ei viitsi moeller auto meili anda, ei jaksa enam googeldada
http://www.mollerauto.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi

Suured tänud!argo kirjutas:http://mustamae.mollerauto.ee/mollerautomustamae" onclick="window.open(this.href);return false;N2kk kirjutas:A ja ega keegi ei viitsi moeller auto meili anda, ei jaksa enam googeldada
http://www.mollerauto.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vaadates kodulehe aadressi oli see juba minupoolne laiskus

Sain teada kust värvi koodi saab kontrollida ja minu oma on 008. Ehk siis ccm'i kood on 1J0 959 799 H 008
Info on hea aga kasu sest pole
Ega keegi ei tea kust neid koode võrrelda saaks või midagi? Mis lisad neil olema peaks?
Info on hea aga kasu sest pole

Ega keegi ei tea kust neid koode võrrelda saaks või midagi? Mis lisad neil olema peaks?
Viimati muutis N2kk, 31 Juul 2013, 09:06, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
reeda siis saladus kus neid koode kontrollida saab, sest mulle öeldi mölleristi et mis mul on ja öeldi ka mis asemele sobib. aga kuidas ma kontrollida saan seda asemele sobiva asja värvikoodi ??????
viljandi mölamies
Address 46: Central Conv. Labels: 1J0-959-799.lbl
Part No: 1J0 959 799 K
Component: 07 Zentral-SG Komf.0002
Coding: 04097
Shop #: WSC 00066
VCID: 468DA2C562BCCC3
Component'i esimene nr on siis värvikood. Ehk siis siin 07. Selle null veel ette.
Kokku tuleb: 1J0 959 799 K 007.
Nii ross-tech ise on väitnud.
Part No: 1J0 959 799 K
Component: 07 Zentral-SG Komf.0002
Coding: 04097
Shop #: WSC 00066
VCID: 468DA2C562BCCC3
Component'i esimene nr on siis värvikood. Ehk siis siin 07. Selle null veel ette.
Kokku tuleb: 1J0 959 799 K 007.
Nii ross-tech ise on väitnud.
Vot see viimane küsimus vaevab mindgi.raiku kirjutas:reeda siis saladus kus neid koode kontrollida saab, sest mulle öeldi mölleristi et mis mul on ja öeldi ka mis asemele sobib. aga kuidas ma kontrollida saan seda asemele sobiva asja värvikoodi ??????
-
- Huviline
ja nii vist ongi
huvitav miks moeller väidab et seda ei anna kusagilt välja lugeda ja ainult nemad saavad seda öelda:)
igatahes mul see asi ka sobis. mul siis 1C0 959 799 A 04H vaja on aga R.

huvitav miks moeller väidab et seda ei anna kusagilt välja lugeda ja ainult nemad saavad seda öelda:)
viljandi mölamies
Mis põhjusel sa muidu vahetad?raiku kirjutas:ja nii vist ongi![]()
Viimati muutis N2kk, 31 Juul 2013, 19:15, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Tahan ka puldiga kesklukku. Kui on ühes käes turvahäll ja teises poekott on ikka raske võtit hammastega lukuaugus keerata
viljandi mölamies