Moto temp madal
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Golf II 1984 / Golf III Variant
Moto temp madal
Ei hakanud "Lühikeste küsimuste" alla postitama, kuna vb läheb pikemalt.
Nimelt Golf III Variant 94.a moto temp on sõites nii jeeli jeeli 70-75 kraadi. ( 1.8 55kw) Kui kohapeal tiksub läheb temp 90 ning sõitu alustades koheselt jälle langeb. Suht jahe on sõita kui ainult leigt õhku puhur toodab. Sees korralik tosool, lekkeid ei esine ja radikas tundub välise vaatluse põhjal olevat suhteliselt uus, aga tont seda teab mis seal sees toimub.
Kas siis mõni andur või radikas on omadega läbi vms?
Nimelt Golf III Variant 94.a moto temp on sõites nii jeeli jeeli 70-75 kraadi. ( 1.8 55kw) Kui kohapeal tiksub läheb temp 90 ning sõitu alustades koheselt jälle langeb. Suht jahe on sõita kui ainult leigt õhku puhur toodab. Sees korralik tosool, lekkeid ei esine ja radikas tundub välise vaatluse põhjal olevat suhteliselt uus, aga tont seda teab mis seal sees toimub.
Kas siis mõni andur või radikas on omadega läbi vms?
Viimati muutis s2ss, 14 Dets 2013, 10:01, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Golf II 1984 / Golf III Variant
Re: Moto temp madal
No termostaat on kahes asendis kinni või lahti. Vaevalt mul koguaeg lahti on, kuna moto läheb soojaks suhteliselt kiirelt.
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Ta ei pea päris lahti olema. Piisab sellest, kui on juba natukene lahti.s2ss kirjutas:No termostaat on kahes asendis kinni või lahti. Vaevalt mul koguaeg lahti on, kuna moto läheb soojaks suhteliselt kiirelt.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Misajast vedrul 2 asendit on? Termostaat on ju sisuliselt bimetall vedru.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Telefon: 56782346
- Auto: Golf MK 3, 2x MK 2, BMW E46 330D 150kw.
termostaat sul läbi.
Oli endalgi sama lugu, et moto temp võis 3h sõidul ka olla max 75 kraadi. Kohapeal läks 90 peale.
Vahetasin termostaadi ära ja värk oli nagu kellavärk 90 kraadipeal koguaeg. Pole enam probleeme esinenud
!
Seega võta omal termostaat käsile, vaheta ära ja vaata, mis siis teeb. (minu autoks oli ka golf 3, aga mite variant )
Oli endalgi sama lugu, et moto temp võis 3h sõidul ka olla max 75 kraadi. Kohapeal läks 90 peale.
Vahetasin termostaadi ära ja värk oli nagu kellavärk 90 kraadipeal koguaeg. Pole enam probleeme esinenud

Seega võta omal termostaat käsile, vaheta ära ja vaata, mis siis teeb. (minu autoks oli ka golf 3, aga mite variant )
Dont corner me, Dont lecture me, raise your hands if you are a Sinner! - Dave the Stage
Olemas ka diagnostika kaabel, kui kellegil vaja hädasti võin aidata!
Olemas ka diagnostika kaabel, kui kellegil vaja hädasti võin aidata!
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
Mul oli sama teema ja vahetasin termostaadi ära ning nüüd on ilusti 90 kraadi.
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]