Tervist. Sooviks teada kust, saaks sellistele velgedele kapsleid? Kas üldse on sellisele. Ma uurisin netist aga ei leidnud midagi, vaid need pisikesed, mis katavad laagri osa ära ja poldid jäävad paistma. Tahaks teada kas on selliseid kapsleid sellistele velgedele, mis katavad poldid ka ära? Pildid ka siis.
Asjad purunevad võrdelises suhtes nende väärtusega.
InnuVinnu kirjutas:Tervist. Sooviks teada kust, saaks sellistele velgedele kapsleid? Kas üldse on sellisele. Ma uurisin netist aga ei leidnud midagi, vaid need pisikesed, mis katavad laagri osa ära ja poldid jäävad paistma. Tahaks teada kas on selliseid kapsleid sellistele velgedele, mis katavad poldid ka ära? Pildid ka siis.
Tavalist keskava kapslit saad ebayst, kõige tõenäolisemalt http://www.ebay.de/itm/ATS-Nabenkappen- ... 4ad1cc1aff esimene ettejuhtuv kuulutus
Ei lugenud mõttega lõpuni ei tea kas sellist polte kattvat asja saab sinna aretada
Viimati muutis tito, 07 Apr 2014, 13:37, muudetud 1 kord kokku.
Need pildid võtsin küll netiat aga need mis mul omal all on, nendel on see polte katva kapsil krubiauk lausa, sellepärast küsingi, et äkki leidub kuskilt selliseid kapsleid. Need mis poltidele kinnituvad, pole proovinud. Keegi teab kust saaks ?
Just täpselt selliseid. Ma ei taibanudki googlest vaadata, teen ka uurimust, et äkki leian selliseid kusagilt, või teab keegi kedagi, kellel selliseid olla võiks, oleksin väga tänulik, seisukord ei ole oluline, sest veljed lähevad niivõinaa uue värvikihi alla jms.
mingi vahe neil on,kui maale satun vaatan järgi,igatahes aluline cup panna otsingusse siis on olemas eed kapslite poldikohad.
ATS cupil mitte,pean üle vaatama enda jooksudel mis olukord on
ATS CUP ja Gotti CUP ei oma kunbki seda eelpool mainitud poldi kohta kuhu suur kapsel kinnitub.
Ju on tegemist Aluline velgedega, nendega pole oma silm veel kokku puutunud.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Mul sellised ATS-id kus on see kapsli poldi ava täiesti olemas, ja näevad identsed sellistega millel ei ole seda kapsli kinnituspolti, minul on ehk sellised:
Ma ei saanud aru, et mis vahe neil õigupidi on ? (nendel millel on see kapsli kinnituspoldi ava ja nendel millel ei ole) on need siis erinevad veljed ? Vaadates seda fotot (mis ma googlest võtsin) keskkapslil on kirjas Aluline, see tähendab et need on hoopis aluline mitte ats ?
Vaat ei oska öeldagi. Sel ajal vist väga ei tehtud replicaid nagu täna.
Kõik on vast ikka originaalid niipalju kui nad olla saavad. Lihtsalt erinevad tootjad.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m