ABSiga probleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
ABSiga probleem
Probleem siis selline, et ABS lõpetas töölepingu otse ÜV punktis ja kirja pandi korduv. Olen pusinud auto kallal ja andurid ja pump on korras. Ainus, mis peavalu tekitab on pumba relee (179) millele ei tule toidet peale kui süüde sisse keerata. Tuleb ainult 0.5 V. Nüüd küsimus, et kust saab see relee oma toite. Või milles võib veel viga olla?
Autoks passat 95.a 1.9 diisel 66kw.
Tänud ette vastuste eest.
Autoks passat 95.a 1.9 diisel 66kw.
Tänud ette vastuste eest.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: ABSiga probleem
Kaitse on ikka terve? Kui pumba mootoril on ka eraldi kaitse vahel siis vaata see ka üle kuna tavasõidus abs üldjuhul ei rakendu, pump ei käivitu ja seega pikemas perspektiivis võib kinni jääda. Kui nüüd ükskord abs rakendub siis pumba töölehakkamine võtab tavaolukorrast rohkem voolu ning võib midagi läbi kõrvetada.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kaitsmed on terved, toide releele tuleb ainult 0,5 volti kui süüde sisse keerata. Varem tõmbas korraks pumba käima.
-
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
releele nr. 87 klemmile aku pealt, läbi 30A kaitsme. punane juhe
nr 86 klemmile läbi süüteluku, midagi vahel ei ole. must/kollane juhe.
Kusagil peab veel eraldi absi pumba relee olema. ka toide akult läbi 30A kaitsme.
Kogu süsteemil 4 kaitset. teised on skeemi järgi pedaali anduri ja märguande tule vahel.
nr 86 klemmile läbi süüteluku, midagi vahel ei ole. must/kollane juhe.
Kusagil peab veel eraldi absi pumba relee olema. ka toide akult läbi 30A kaitsme.
Kogu süsteemil 4 kaitset. teised on skeemi järgi pedaali anduri ja märguande tule vahel.
Viimati muutis Laur, 27 Juun 2014, 18:48, muudetud 2 korda kokku.
M.O.T.T
-
- Huviline
kollane/punane juhe toide akult, läbi 30A kaitsme. Süütega ei ole seal midagi teha, tüürib teda ju absi aju.
Viimati muutis Laur, 27 Juun 2014, 19:01, muudetud 1 kord kokku.
M.O.T.T
Leidsin ise ainult 3 kaitset, 2tk 30 A koos releedega 179 ja 79, ning 1 kaitsmeplokis, vist oli neljas kaitse ja 10A.
Mass on olemas, relee mähisele ei tule plussi peale, mis releed lülitaks, tuleb ainult 0.5 volti
-
- Huviline
Samal aastakäigul kaks erinevat absi.
Absi relee mähise toide tuleb süütelukust.(must/kollane. relee mähise mass. absi ajust.
Lihtsam kui annad meili aadressi, ma saadan skeemid, aja ise näpuga rida.
Absi relee mähise toide tuleb süütelukust.(must/kollane. relee mähise mass. absi ajust.
Lihtsam kui annad meili aadressi, ma saadan skeemid, aja ise näpuga rida.
M.O.T.T
Asi sai korda, ühel releel oli seest üks kontaktpind ära pudenenud ja ka diood läbi ning seetõttu ei saanud ABS-i aju signaali ning ei andnud toidet peale teisele releele.
Mul 97a passat. Kus sellel asub abs aju? Äkki on ka viga mingis relees.
Mul põleb armatuuris abs tuli ja punane hüüumärgiga tuli vilgub. Arvutiga abs-le ligi ei pääsenud, sellest väiks järeldada et ajuga midagi lahti.
Arvatavasti ei tööta ka siis pump.
Mul põleb armatuuris abs tuli ja punane hüüumärgiga tuli vilgub. Arvutiga abs-le ligi ei pääsenud, sellest väiks järeldada et ajuga midagi lahti.
Arvatavasti ei tööta ka siis pump.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Aju on sealsamas kus abs pump ja piduritorud on-.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus