K:passat mfa kohta
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 53535752
- Auto: 92a Passat Syncro,93a Transporter T4
- Kontakt:
K:passat mfa kohta
sai ära vahetadud kella plokkid.ennem oli kellaga spido nyyd tahhoka ja mfa ga.aga ei saa seda kojamehe kangi otsas nuppu tööle.juhtmed said kaitsme plokki viidud.orginaal spidokas oli trossiga aga sai ymper tehtud et uus elektrooniline tööle hakkaks.siis oleks vaja teada kuhu käib välis temp ja õli temp juhe kaitsme plokis
autoks 91 aasta passat b3 2.0 85kw syncro
autoks 91 aasta passat b3 2.0 85kw syncro
-
- Huviline
- Auto: Passat '00 Passat '92 Transporter '86 Polo '78
- Tänatud: 6 korda
Re: K:passat mfa kohta
Kas sa kaitsmeploki ja spido vahelist kaablit ei pannud kohe mfa oma? Siis oleks kindlasti tööle hakanud, aga muidu on mõni karv vaja juurde vedada.
-
- Huviline
- Kontakt:
see jäi mul enda auto oma,imestasin kuidas tahhokas tööle hakkas ilma juhtmete vedamatta
-
- Huviline
- Kontakt:
sai selle spido kaabli ära vahetadud ja töötab mfa kang. nyyd veel õli temp ei tööta.keskmine kytuse kulu näitab ka minu arust vist vähe synkro kohta 6.3l.kas neil see kompu peaks välis tempi ka näitama
- vredestein
- Veteran
- Telefon: 5045339
- Auto: Derby Mk1 1980
- Tänanud: 119 korda
- Tänatud: 53 korda
sorry OT. mul näitb mfa kütusekuluks 0,2 stabiilselt äkki keegi teab kust viga otsida
miks ma siis närvi ei pea minema kui niisugune jant siin käib
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
-
- Huviline
- Auto: VAG
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 31 korda
Kasutan seda teemat küsimiseks:
Nimelt on probleem ühe 1995 1.9TDI Passatiga, omaniku jutu järgi hakkab mootor jõnksutama kui spidoka tross taga on. Plaan oli paigaldada ilma trossita spidoplokk aga hiljem selgus, et palju vajalikke juhtmeid on puudu ja see asi jäi katki. Järgmine plaan oli eemaldada kiiruseandur spidoploki tagant, et mootoriaju ei saaks signaali, aga siis ei töötanud ka spidokas enam (või sai tross kehvasti tagasi tollel korral). Oli ka plaan läbi lõigata mingi juhe, mis kiirusesignaali mootoriajule saadab. Aga ei leia sellist juhet, ElsaWin-is ei ole mul selle auto skeeme ja netist ka ei leia. Homme teeb arvutiga proovisõidu, et millist kiirust mootoriaju näeb, kiirusesignaali veakood oli olemas muidu.
Millist juhet pidi saab mootoriaju kiirusesignaali?
Kas spidoka taga olev andur on ainult mootoriaju jaoks, või juhib see ka spidoka seierit?
Nimelt on probleem ühe 1995 1.9TDI Passatiga, omaniku jutu järgi hakkab mootor jõnksutama kui spidoka tross taga on. Plaan oli paigaldada ilma trossita spidoplokk aga hiljem selgus, et palju vajalikke juhtmeid on puudu ja see asi jäi katki. Järgmine plaan oli eemaldada kiiruseandur spidoploki tagant, et mootoriaju ei saaks signaali, aga siis ei töötanud ka spidokas enam (või sai tross kehvasti tagasi tollel korral). Oli ka plaan läbi lõigata mingi juhe, mis kiirusesignaali mootoriajule saadab. Aga ei leia sellist juhet, ElsaWin-is ei ole mul selle auto skeeme ja netist ka ei leia. Homme teeb arvutiga proovisõidu, et millist kiirust mootoriaju näeb, kiirusesignaali veakood oli olemas muidu.
Millist juhet pidi saab mootoriaju kiirusesignaali?
Kas spidoka taga olev andur on ainult mootoriaju jaoks, või juhib see ka spidoka seierit?