Syncro tagavedu tagurpidi sõidul ei toimi
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Syncro tagavedu tagurpidi sõidul ei toimi
VW Tranporter T4 2003a tagurpidi sõites ei toimi tagavedu .Mis viga võiks olla ja kas keegi Tartu Võru kandis seda remondib .
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Syncro tagavedu tagurpidi sõidul ei toimi
Pole kursis kuidas T4 seda juhitakse aga muidu on lülitus vaakumiga. Ja üldiselt on vaakum torud/voolikud katki ning seetõttu enamasti ei töötagi need.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
T4 on minu teada see viskosiduriga ja sellel isendil on automaatne lülitus manuaalset võimalust polerako kirjutas:Pole kursis kuidas T4 seda juhitakse aga muidu on lülitus vaakumiga. Ja üldiselt on vaakum torud/voolikud katki ning seetõttu enamasti ei töötagi need.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Seda ma silmas pidasingi. Ja minuteada seda lülitatakse vaakumiga. Seega vaata see osa üle.DoctorQR kirjutas:T4 on minu teada see viskosiduriga ja sellel isendil on automaatne lülitus manuaalset võimalust polerako kirjutas:Pole kursis kuidas T4 seda juhitakse aga muidu on lülitus vaakumiga. Ja üldiselt on vaakum torud/voolikud katki ning seetõttu enamasti ei töötagi need.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m