Täna hommikul siis peale käivitamist lõi mulle sellise kirja armatuuris põlema - STOP the engine.
Suretasin koheselt mootori välja. Kui ka kuvas muid kirjasid lisaks siis ehmatusega ei pannud tähele. Piiludes kapoti alla ei täheldanud midagi iseloomulikku.
Mis puhul ilmub selline kiri?
Autoks siis VW Bora 2,3 V5 125kw AQN
Pakun, et selline kiri tekib siis kui puudub õlirõhk või mõni "elutähtis" vedelik ehk siis jahutusvedelik, pidurivedelik. Õli tuld vms. ei hakanud põlema?
J.Aru kirjutas:Pakun, et selline kiri tekib siis kui puudub õlirõhk või mõni "elutähtis" vedelik ehk siis jahutusvedelik, pidurivedelik. Õli tuld vms. ei hakanud põlema?
Ausalt ei pööranud väiksematele tulukestele tähelepanu.
Sul seal Soomes pole ka kaablit, et kontrollida? sest kui ta sellise kirja ette viskab juba, siis ta talletab selle ka mällu. Kas õlitase oli normis? Olen seda kirja kogenud ainult diisel Passati peal ja ta ei tahtnud käima minna ning piisavalt ketrates, tuli see kiri ette koos kirjaga Oil pressure või mdiagi sinna laadi, ehk ta ei suutnud õlirõhku tuvastada.
J.Aru kirjutas:Pakun, et selline kiri tekib siis kui puudub õlirõhk või mõni "elutähtis" vedelik ehk siis jahutusvedelik, pidurivedelik. Õli tuld vms. ei hakanud põlema?
minul passat näitrks ei löö jahutusvedeliku puudumisel Stop ... vaid Check coolant.
"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."
Käivitus normaalselt.
Kaablit ei ole.
Kapoti alla hetkel piiluma ei kipu - korralikku lörtsi sajab.
Samas kui hommikul kapoti alla piilusin oli ka veel pime (kell oli 5.50), kui sadujärgi jääb siis piilun uuesti.
Kui õlirõhku kätte ei saa, siis viskab ka STOP engine, kuid mällu ei jää yhtki veakoodi. Või kaob see peale käivitust ära, kui asi jälle normaalselt töötab. Vbolla õlirõhuandur otsa saanud.
Ma ei vastuta foorumis tehtud postituste sisu eest.
Kas sealt ei võinud näiteks olla Engine Workshop? Sellist asja pillub juba näiteks piduritulede puudumisel ka, vähemalt kui kaitse läbi põles neil. Esimese hooga ehmatasin isegi. Täitsa huvi pärast võiksid ka sellise asja üle vaadata, aga targem jah kaabel sappa panna.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Niimoodi siis nüüd.
Tutkiti eile ja täna ka veel.
Midagi muud viga ei ole hetkel kui - jahutusvedelik kaob vaikselt kuhugi. Tõenäoliselt mõni lõdvik vähe väsinud või midagi sellist.
(Kui piilusin üleeile hommikul kapoti alla oli veel pime õues ja rohkem ma sinna ei vaadanud. Ei mina tea mis "karul kõhus" on )
Flants võta esmajoones vaatluse alla. Need annavad ajaga järgi ja tekivad praod, mis muide väga tihti ei leki pidevalt vaid sõltuvalt temperatuurist ja väike/suur jahutusring olekust.
kindel et kaob ? andur peksab muidu vähe villast mingite kraadidega , endalgi nii olnud , et Stop ja check coolant ja kui reaalselt kaob natukene siis veepumbal mingi flants ei pidavat lekkima neil v5 vr5 , v6 vr6 mootoritel ? VR6 muidu tüüpvigadest pidi olema see jahutusvedeliku mingi teema , vabalt võib siis ka sinul see olla.