Mure selline ,et automaatkäigukast ei liigu ei edasi ega tagasi. Kõrgete pöörete juures lööb käigu kõvapauguga sisse ja siis avariiresiimi. Käigukasti aju olen üle vaadand aju oli kuiv.
Küsimused sellised et kas võib nimodi avariiresiimis sõita 70km töökotta ja kas töötavat autot võib neutraalipeal sikutada sellise maa?
Milles ültse asi võib olla?
Eettetänades.
Selline kiri ka ees?
Viimati muutis TpLink, 08 Mär 2015, 13:38, muudetud 1 kord kokku.
70km on natuke palju ei tasuks ma arvan , muidu 50km tunnis ja 50km kaugusele räägivad aga palju kuhugi poole seda reeglit murda saab ei oska öelda .
See kiri tablool on lihtne Pöördumis nõue töökotta.
Stollu kirjutas:70km on natuke palju ei tasuks ma arvan , muidu 50km tunnis ja 50km kaugusele räägivad aga palju kuhugi poole seda reeglit murda saab ei oska öelda .
See kiri tablool on lihtne Pöördumis nõue töökotta.
Aga kui kahes osas. Et 50 km ära ja lasta seista ja siis jätkata mõned tunnid hiljem?
Kuidas õliga lood on
Viimati muutis murkamarko, 08 Mär 2015, 14:16, muudetud 1 kord kokku.
Kas automaatkastil mitte see häda ei olnud, et kast ei saa õli vedamisel kuna pump ei löö? Aga ehk oskab keegi targem kommenteerida, kui mootor käib kas siis ei tööta õlipump? Ehk mu jutu mõte siis selles, et kui mootor käib kas siis pikemalt ei või vedada?
Sama küsimus et kas töötava mootoriga võiks nagu vedada või mitte ? Aga muidu kahjuks ei ole saand käigukasti õli kontrollida sest pole kuskile peale ajada hetkl seal kus auto seisab. Ja keegi võiks veits seletada kuidas seda õli kontrollida ?
Transmission fluid pump
Primarily for front-wheel-drive vehicles with automatic transmissions; limited applications for rear-wheel-drive vehicles. Check with the transmission lube pump manufacturer first. Modern automatic transmissions are equipped with only an engine-driven front lubrication pump. When the towed vehicle is not running, the transmission pump is not pumping. Thus, an alternate lubrication source is necessary
Käisin kontrollisin õli töötavamootoriga ja neutraalipeal punnimaha keerasin lõi mingi 150-200mml õlivälja õli oli jube musta värvi kuid ei olnud tuline vaid soe umbes kehatem kuigi olin sõitnud 7km.
kui käigukasti aju ühendatud on ei liigu masin kui aju lahtiühendada ja sõita siis saab aga siis on täpselt sama seis nagu avariiresiimiga. Praegu see teema et kui aju küljes siis ei liigu kuhugi ja kui avariise lööb siis liigub väga vaevaliselt. Ilmaajuta liigub, tagurbidi käik töötab hästi ja edasi ainult kolmandaga.
Oskab kommenteerida keegi seda teemat.
Scenario: The vehicle moves fine in reverse, but not forward.
Automatic: Try putting the shifter in manual low. If it moves forward now, you probably have a bad one-way clutch in the transmission. That means the transmission has to come apart — that's the bad news. The good news is you may be able to drive the car to the shop by shifting it manually, from manual low, to second and then into drive or overdrive. That's because the one-way clutch usually only affects transmission operation in first gear, and only when the shifter is in drive. Once you get past first, the rest of the transmission will work OK.