Tere,
Probleem siis järgmine, mul tihtipeale raskusi fooritagant startimisega kuna auto tahab välja surra kui ei anna nii tugevalt gaasi sidurit vabastades et rehvid käiksid ees tühja ringi. Kui juhtub see välja suremine, siis auto ei viska ka mootorit kohe paugust kinni vaid teeb paar järsku hüppet edasi ja siis sureb välja. Ma ei tahaks nagu väga uskuda, et asi on minu sõiduoskustes kinni, kuna varasemalt alles hiljuti sai puhtalt läbitud ark-i eksam. Mootoriks on 1.4 ja väljalaske aasta 1992. Kus kohast võiks vea otsimist alustada?
Pidev jõnksutamine ja välja suremine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: Pidev jõnksutamine ja välja suremine
Kas tühikäigul käib ilusti, ühtlaselt? Kas gaasi andes läheb ilusti pöördesse, ei puterda? Sidur muidu võtab keskelt või ülevalt?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: 1992 1.4 Golf 3 kupee
Kohapeal käies vahepeal on tõesti tühikäik ebaühtlane. Lasin sõbral eile proovida sõita ja case oli sama, ütles ka et midagi on totaalselt paigast. Auto reageerib gaasile hästi aga juba õrnalt vajutades agresiivselt. Ma ise kahtlustasin sidurit aga samas tagurpidi sõites sidur nagu haakub normaalselt keskpaigas nagu peaks ja sellist hüpplemist jne ei toimu. See nali toimub just esimese käiguga kohalt minnes, väike jõnksatus on ka sees kui üle minna teisele käigule, ülejäänud käigus on hästi sujuvad ja mingit jõnksu ei ole. Samas tundub et sidur ikkagi veidikene libiseb kuna eile vabakal sõites 50-nega pidi kohati gaasi tugevamini vajutama et kiirus säiliks.
-
- Moderaator
Vaata veakoodid kaabliga üle hakatuseks.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Huviline
- Auto: 1992 1.4 Golf 3 kupee
Esimesel võimalusel läheb auto juhtme otsa. Sõitsin siin õhtul ringi ja kohapealt ilma rapsimata sai ära kui hästi uimaselt ja aeglaselt minna(liiklusvoolu takkistades), pigem tundub nagu et mootor ei jaksa ära vedada. Peale vaikseid ringe viskasin pilgu ka kapotti alla ja mis ma näen, plokki ja kaane vahelist tihendit ilustreerib suur õlilekke. Kas on põhjust eeldada, et tuleks hakkata uut mootorit otsima kuna ta tundub ikka maru jõuetu olevat kohapealt minnes ja ka selle õlilekke pärast?
MA teen lähipäevil ka autoteema siia foorumisse
MA teen lähipäevil ka autoteema siia foorumisse

-
- Moderaator
Plokikaane tihend (kui pead ikka seda silmas, mitte klapikaane tihendit?) võib mootori jõuetusele siis mõjuda kui juba silindrite kompressioonile mõjub, sel juhul peaks ta igas reziimis ka puterdama ja lonkama.