Millega on tegu? Heitgaasid lekivad sealt august, kus hoob sees. Auto susiseb, veakoode ei näita. Peale surudes jääb lekkimine vähemaks.
Heitgaaside leke
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Passat Highline TDI 103 kw 2007.a
Heitgaaside leke
Millega on tegu? Heitgaasid lekivad sealt august, kus hoob sees. Auto susiseb, veakoode ei näita. Peale surudes jääb lekkimine vähemaks.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Heitgaaside leke
Ei ole kahjuks uuemate autodega kokku puutunud aga pakuks, et pildil egr klapp? Kui nii siis arvatavasti tuleks selle asja parandamiseks klapp välja vahetada või ültse ära võtta koos ajust välja programeerimisega.
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Passat Highline TDI 103 kw 2007.a
Tegemist on jah EGR jahutiga siiski. Hetkel olen forsist saanud teada hinna-350€. Ei teagi kuidas edasi tegutseda, mis alternatiive uue ostmisele on.
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 53 korda
Tasuks ikka uue vaadata. Mul endal andis ka saba see egr cooler. Lekkis tosooli. Progesin vahelt välja ja võtsin ära selle. Aga talvel tuleb kasuks kuna siis läheb kiirmini auto soojaks vms. Kasutatud ei soovitaksmõmm kirjutas:Tegemist on jah EGR jahutiga siiski. Hetkel olen forsist saanud teada hinna-350€. Ei teagi kuidas edasi tegutseda, mis alternatiive uue ostmisele on.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Tegelt ei ole see lahendus, varsti lendavad peale rohelised tlaur ja jussikemõmm kirjutas:Minul oli probleemi lahenduseks EGR ja DPF väljaprogrammeerimine.
Samas ma ei saa aru inimestest, kes viimase sissetuleku liisingule raiskavad ja siis 350 eurist eger i ei suuda vahetada, veits valesti valitud auto?!?
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 177 korda
Paljud teevad ostuotsuseid auto võimalike varuosade maksumuse põhjal?tito kirjutas:Tegelt ei ole see lahendus, varsti lendavad peale rohelised tlaur ja jussikemõmm kirjutas:Minul oli probleemi lahenduseks EGR ja DPF väljaprogrammeerimine.
Samas ma ei saa aru inimestest, kes viimase sissetuleku liisingule raiskavad ja siis 350 eurist eger i ei suuda vahetada, veits valesti valitud auto?!?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Telefon: +358445588047
- Auto: VW Passat 32B; Mazda Xedos V6; VW Golf V 2.0 TDI Sportline ; Nissan Primera 97; GSF Bandit 1200s 04
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Suht nii sai tehtud... Tegelt pigem hetkeemotsioonide tõttuGTI kirjutas:Paljud teevad ostuotsuseid auto võimalike varuosade maksumuse põhjal?tito kirjutas:Tegelt ei ole see lahendus, varsti lendavad peale rohelised tlaur ja jussikemõmm kirjutas:Minul oli probleemi lahenduseks EGR ja DPF väljaprogrammeerimine.

Diislis peitub jõud :) bensiiniga võib pintsleid pesta :D