Tere oman 2011 aasta passat CC-d 4motioni. Tahtsin pisut proovida tàna sôita neliku plus lumega nii, et miski seda ei segaks. Lûlitasin TCS-i vàlja aga ESP ikka plinkis. Ehk siis pidurdas siis kui tahtis. Vàga veider ikka kui seda ei peaks maha saama. Milleks siis müüa nelikut kui isegi kui vajadust on tunda reaalset neliku taste siis miski ei lase sul seda teha.
Guugelda voi otsi foorumist. Ei maleta tapselt, aga jah ei saagi paris maha neid kontrolle kui just kaitset valja ei vota. Kas oli kasutaja tobimarg b7 teemas toodud kaitse nr isegi
No pisut absurd, et pole vôimalik siiski kontrolle maha vôtta. Kindlasri mitte pole see lollimàngimiseks vaid peale pandud. Lihtsalt sai proovitud rajal ning see pigem nagu segas. Sp tekkiski küsimus, et ostan neliku ja kas ma ei saa isegi kunagi proovida ilma, et keegi kontrollib mind roolis. Isegi rajal olles kus asi ohutu on kontroll mida maha kruttida lihtsalt ei saa.
Aga okei. Olen googeldanud ja lugenud, et kaitsme eemaldanisel on vôimalik jah. Lootsingi, et ehk kellelgi otsest kogemust jne. Oskaks tàpselt suunata.
Uskumatu kus inimesel pole lihtsalt mitte midagi teha. Mind ausalt hetkel ei huvita teie Jonn siin teemas. Proovige leida endale midagi tark millega tegeleda vahepeal.
Mainin, et ei hakka rahvarallit sôitma
Lihtsalt kuna oli tána selline kogemus ja vôimalus siis teine kord ehk olen targem. Oleks hea tunda oma autot siiski.
Esivedusega passat b5.5 pärnu maantel järvel ja kõik read tühjad sai ikka mõnusalt lapatud rooli ja tallatud pedaali. Aga jah tänapäeva nelikvedu pole see mis 80 lõpul ja 90 algul kus lukud ja värgid olid tavaline nähtus ja sai ikka mõnu tunda kõigest sellest.