vw golf 4 1.6 kütusepump?

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Nero666
Uustulnuk
Auto: vw golf 4 1.6; vw polo variant 1.4
vw golf 4 1.6 kütusepump?

Lugemata postitus Postitas Nero666 »

Tervist

Selline mure, et auto sõidu ajal või siis kohapeal seistes lülitub kütusepump välja. Nii ma vähemalt arvan.
Kui see juhtub siis pöörded hakkavad langema kuni mootor sureb välja või kui sidur alla vajutada, siis sureb kiiremini.
Gaasi vajutades ei tee mitte midagi ja käiguga ka ei lähe käima. Ainuke võimalus ongi,
kui sõidu ajal see juhtub siis vajutan siduri alla ootan kuni mootor välja sureb ja keeran süüte välja ning käivitan uuesti.
Vahest ei juhtu seda paari päeva jooksul kordagi, teinekord võib 5 minuti jooksul 10 korda korduda.
Suurte külmadega juhtub harvemini ja soojade ilmadega tihedamini.
Ma ei tea kas see võib olla vea põhjuseks, aga kui ülevaatusel käisin siis papi seal mingi pool tundi ruunas mu mootorit, kuna ei saanud
kõrgete pöörete näitu kätte. Natuke aega pärast seda hakkaski jama pihta.

Küsimus ongi, et enne kui kütusepumba kallale asun, kas võib viga olla millestki muust.
Ühe käest kuulsin, et võib ka relee olla.
Uisapäisa ei tahaks auto kallale minna.

Tänud ette vastuse(te) eest.

Tom_K
Huviline

Re: vw golf 4 1.6 kütusepump?

Lugemata postitus Postitas Tom_K »

Oled veale jälile saanud?
Relee välistamiseks võta tagaiste välja. Võta pumba pistike ette ja pane + ja - klemmile vahele pirn. Näiteks h7 ühendad juhtmetega pumba pistikule tagant poolt külge. Kui vool on olemas, siis pirn põleb. Kui auto välja sureb ja pirn põleb, siis on ilmselt pump nahkas. Kui pirn ära kustub, siis kaob vool ära ja võid hakata releesid üle jootma.
Omal oli mootori aju peavoolu releel külmjooted. Auto läks käima siis kui tahtis. Enne seda jõudsin kõik ülejäänud releed ka üle joota.

Vasta

Mine “Mootor”