Passat 2.0 diisel 103 kw eelsuuteküünla tuli vilgub
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat 2.0 diisel 103 kw eelsuuteküünla tuli vilgub
Et nüüd õhtul tööle tulles hakkasin möödasõitu tegema.Ning ükshetk viskas eelsüüteküünalde tule vilkuma armatuuris ning kadus ka jõud.Mis võiks viga olla.Et täna pole enam aega tegeleda.Kellelgi sama viga esinenud.Autoks vw passat 2006 aasta diisel 2.0 103 kw.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Re: Passat 2.0 diisel 103 kw eelsuuteküünla tuli vilgub
Auto on katki ja ütleb sulle, et tee korda.
- Ehk soovib saada sõbraks kaabliga.
- Ehk soovib saada sõbraks kaabliga.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
- Tänanud: 88 korda
- Tänatud: 47 korda
ja, et keegi saaks autot ja kaablit sõbraks teha, siis oleks vaja ka sinu asukohta 

"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Olin päeval Võrus, oleks saanud kaabli ühendatud. Kui sooviksid veel nüüd õhtul kiiresti veateate tähenduse, siis peaksid 15km Võrust välja sõitma.feel15 kirjutas:Hetkel võrumaal aga homme valgas
Või siis homme jälle vahemikus 12-18 olen Võrus.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
No see juhtus alles nüüd õhtu tööle tulles hommiku valka ja siis kui lõunaajal ärkan tegelen asjaga tahaks lihtsalt mis võib olla et selline asi juhtus.Toole sain ilusti 90 sõidetud ainult jõudu polnud nii palju
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
- Tänanud: 88 korda
- Tänatud: 47 korda
Hiromante sa siit ei leia paraku, kaabel annab täpse tulemuse milles viga on. Nagu R ytles siis auto on katki
"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Kui möödasõidul jõud kaob, siis aitab süüte sisse/välja lülitamine (ilmselt pead korraks seisma jääma, ei tea täpselt kuidas selle elektroonilise võtmega selline asi sõidu pealt õnnestub). See aga ei lahenda viga, mis ilmselt on turbo rõhusüsteemis, kas alarõhk või ülerõhk, mis tekitab ajus küsimuse, et mis valesti on ja läheb nn turvareziimi. Neid teemasid siin 100 kui otsid. Vahet pole kas B6 või B5.5 jne. Aga jah las R36 paneb kaabli taha ja ütleb sulle täpselt, mitte ei ennusta siin.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Auto: vw passat 3C 2.0TDI
Kui vea tuvastad, siis ütle ka mis jama oli. Mul oli sama asi, vahetasin turborõhuanduri ära aga ikka tegi natuke aega trikke ja läks kõval surumisel avariisse kuid siiamaani on kõik ok. Pole viga tagasi tulnud, ise kahtlustan lisaks veel õhumassilugejat ja tahmast turbot.
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:

Praegu kõik korras.Andsin korralikult kuuma ja ikka kõik ok.Homme saan vast juhtme taha kui jõuab siis näha mis viga.
-
- Moderaator
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Talda proovi hoopis nii anda, et ala 1200-1300 pööret, 3s käik ja siis gaas põhja ja kiirenda sinna pea piirajani välja. Kui selle üle elab ilma avariisse minemata, siis ilmselt rõhu poole teema väga ei ole.
Minul ka hakkas sama tuli vilkuma aga siis kohe hakkas ka mootorituli põlema. Käisin diagnostikas ja tuli välja, et DROSSELKLAPPi rike. Eelnevalt lugesin endal auto raamatust välja, et eelsüüte küünalde tuli võibki hakata vilkuma kui mootori tuli põleb. Suht hiljaaegu sai tehtud turbo vahetus, endal naiselik vaist ütleb, et kõik see on kuidagi omavahel seotud. Sõidu ajal hakkab vahel mega kõva müra ka mootor tegema ja nagu vibra tuleb sisse autole. Kas keegi oskab mind aidata selle küsimuses, et kas asi on ainult Drosselklapis ja selle vahetus aitab või võib see viga varjata mõnd teist viga tegelikult? Ja kui drosselklapi viga, siis kas autoga võib üldse edasi sõita? Seda unustasin küsida kui diagnostikas käisin.
-
- Moderaator
Ma pakuks et seda kõva häält (kas on selline lagin?) ja vibratsiooni põhjustab hoopis pihusti. Kas pihustinäitusid ka toona vaadati? Või oli see lihtsalt veakoodide lugemine? Klapiviga näitas mul minuarust üks auto ka, aga sellised anomaaliad see küll ei tekitanud, auto sõitis ilusti. Ja üleüldse kas jutt on samamoodi 2.0 ja 103kw mootorist? Ja kui täpsem olla siis millisest, 8V PD, 16V PD või CR? Viimasel pole pihustitega midagi pistmist. 16V puhul oli see klapp minuarust mootori esiküljel ja googeldades on silma jäänud viited juhipoolse tule all olevate pistikutele ja et see kipub teinekord mädanema. Ehk sealse vea teket võib ka hoopis sellest kohast otsida. Teiseks kuna tegemist on elektroonilise klapiga, siis saab suhteliselt lihtsalt tollel ligi ja ka testis vaadata kas liigub või ei.mannu kirjutas:Minul ka hakkas sama tuli vilkuma aga siis kohe hakkas ka mootorituli põlema. Käisin diagnostikas ja tuli välja, et DROSSELKLAPPi rike. Eelnevalt lugesin endal auto raamatust välja, et eelsüüte küünalde tuli võibki hakata vilkuma kui mootori tuli põleb. Suht hiljaaegu sai tehtud turbo vahetus, endal naiselik vaist ütleb, et kõik see on kuidagi omavahel seotud. Sõidu ajal hakkab vahel mega kõva müra ka mootor tegema ja nagu vibra tuleb sisse autole. Kas keegi oskab mind aidata selle küsimuses, et kas asi on ainult Drosselklapis ja selle vahetus aitab või võib see viga varjata mõnd teist viga tegelikult? Ja kui drosselklapi viga, siis kas autoga võib üldse edasi sõita? Seda unustasin küsida kui diagnostikas käisin.
Kus see auto muidu asub? Tallinnas võiks korra ise kaabli järgi panna.
Viimati muutis dellu, 10 Dets 2016, 15:03, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: VAG
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 31 korda
Kui peaks olema tahmafiltriga auto, siis vigase drosselklapiga ei tohiks põletus toimuda ja filter jookseb umbe, ei tasu sõita.
- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Kui sa juhuslikult drosselit vahetama hakkad, siis võta uus (mitte küll vbla esindusest, aga ...). Mina läksin seda teed, et ostsin kasutatud. 2 kuu pärast ostin ikka uue.
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
Ma naisterahvas ja ei jaga seda automajandust kahjuks nii hästi aga minu auto nii palju kui passist välja loen on Passat Variant tüüp 3C 103kw TDI 2005 a. Kahjuks ei oska öelda kas pihusteid kontrolliti. Tänan soovituse eest uus klapp osta kui vahetuseks läheb. Kuskilt nagu meelde jäänud, et tahmafilter ka mu autol. Kui turbo katki läks siis vist tuli jutuks tahmafilter. Ja see viga ka veel, et summutist tuleb väga pikalt suitsu ennem kui järele jääb. Isegi kui mootor juba soe, siis ikka suitseb. Olen Raplamaalt ja ei liigu Tallinna ennem 20 detsembrit.
-
- Huviline
- Telefon: 56565512
- Auto: Vento 2.o Cadillac STS
- Tänatud: 2 korda
Pakun et ka uus turbo võib lekkida õli.Lisaks veel kui 200 000km +tuleks tegelda ennetavalt õlipumbaajamiga,soovitavalt koos õlivahetusega.mannu kirjutas:Ma naisterahvas ja ei jaga seda automajandust kahjuks nii hästi aga minu auto nii palju kui passist välja loen on Passat Variant tüüp 3C 103kw TDI 2005 a. Kahjuks ei oska öelda kas pihusteid kontrolliti. Tänan soovituse eest uus klapp osta kui vahetuseks läheb. Kuskilt nagu meelde jäänud, et tahmafilter ka mu autol. Kui turbo katki läks siis vist tuli jutuks tahmafilter. Ja see viga ka veel, et summutist tuleb väga pikalt suitsu ennem kui järele jääb. Isegi kui mootor juba soe, siis ikka suitseb. Olen Raplamaalt ja ei liigu Tallinna ennem 20 detsembrit.
ps.Minu lemmikküsimus:miks naisterahvas sõidab "traktoriga"?
-
- Moderaator
Kui ammu see turbo läks ja "kui suure pauguga"? Ehk üldiselt turbo hakkab väljalaskesse õli lekkima. Ma küll ei tea kuidas DPFidega autoga viimane sellesse suhtub, aga muudel juhtudel küll võtab selle õli sealt summutisüsteemist väljapõletamine ikka tükk aega. Kui sul vana turboga korralik pilv pikemat aega taga oli, siis on seal seda hulgim ilmselt.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0TDI
- Tänanud: 27 korda
- Tänatud: 1 kord
_rein_ kirjutas: ps.Minu lemmikküsimus:miks naisterahvas sõidab "traktoriga"?
eeldades, et diiselmootoriga auto on traktor.... siis minu vastus on: tont seda teab

eluaeg sõitnud bensiiniga, hakkasin uut autot otsima ja soovitati diislit, vaatamata minu umbusule. no otstsingi siis. olen sõitnud 2 kuud.
kui neid omavahel võrrelda, siis bensiin on minu jaoks märgatavalt erksam, kuid diisel jälle võimsam. naudin nii bensumootori tundlikkust ja vaiksemat häält kui ka diisli tõmmet. ei oskagi veel öelda, kumba eelistaks... kuid kui võtta arvesse ka seda haisu, mis tekib sellel mingil järelpõletusel, kui auto juba välja suretatud, siis ilmselt võib juhtuda, et järgmine kord eelistan jälle bensiini... ainult et 3,6 l mootoriga

Viimati muutis apensiil, 14 Dets 2016, 13:04, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Selge see et rooli taga väga vahet pole:mootori müra ei kostu,vibratsiooni ei tunne,tõmme on hea.Aga salongist väljas on pilt teistsugune.Vahel jääb pilk peatuma mõnel ilusal naisterahval,aga kui ta siseneb oma autosse ja käivitab selle siis see pilt muutub.Maanteel, kui minu ees sõidab tossav diisel ning möödasõdu võimalus puudub, sirutub käsi kabuuri järele, see tähendab tel. kus on kiirvalikus vastava ametkonna nr.Paaril korral on tulemuseks see et eessõitev juht keerab teeäärde.Minule on üks vastikumaid asju läbi soojenduse tulev diisli ving.Vahel tunned selles kompotis ära lekkiva turbo õli kärsaka.apensiil kirjutas:_rein_ kirjutas: ps.Minu lemmikküsimus:miks naisterahvas sõidab "traktoriga"?
eeldades, et diiselmootoriga auto on traktor.... siis minu vastus on: tont seda teab
eluaeg sõitnud bensiiniga, hakkasin uut autot otsima ja soovitati diislit, vaatamata minu umbusule. no otstsingi siis. olen sõitnud 2 kuud.
kui neid omavahel võrrelda, siis bensiin on minu jaoks märgatavalt erksam, kuid diisel jälle võimsam. naudin nii bensumootori tundlikkust ja vaiksemat häält kui ka diisli tõmmet. ei oskagi veel öelda, kumba eelistaks... kuid kui võtta arvesse ka seda haisu, mis tekib sellel mingil järelpõletusel, kui auto juba välja suretatud, siis ilmselt võib juhtuda, et järgmine kord eelistan jälle bensiini... ainult et 3,6 l mootoriga
ps.Eelkõnelejale,mina sõidan 3,6l bensiini mootoriga.
-
- Moderaator
Mul on jälle nii, et teinekord jääb pilk peatuma mõnel kenal meesterahval, aga siis istub ta oma autosse ja käivitab mootori ja kuuled selle bensuka ilusat lõrinat ja mõtled, oh suure mootoriga ka. Tundub väga hea saak, majanduslikult väga ei mõtle ja paistab raha olevat kahte lehte loopida. Loodad et kui mul selline mees oleks, siis ta kulutaks minu peale ka valimatult ja saaks kõik mida tahaksin. Aga siis meenub, et näh ma olen ju ka mees ja nii see asi ei lähe kohe mitte. Istun oma dislasse, käivitan selle ja sõidan nukralt edasi, sest Reinule diislid ei meeldi.
Aga nali naljaks mind jälle täiega häirivad need vanad bensukad, mille segu nii paigast ära on, et põlemata kütuse hais taga ära tapab. Seega kokkuvõtvalt mis vahet seal on kas bensukas või diisel, kui rikkis, siis haisevad mõlemad samamoodi. Eks igaüks valib endale meelepärase vastavalt rahakotile ja mõistlikusele kulutada. Olen isegi 5.4 liitrise bensukaga ringi kruisanud, aga peale 9-t kuud sai mõistus võitu ja tekkis küsimus, et miks ma olen kulutanud selle ajaga 3000 eurot (mitte kütus vaid sai pandud ka gaasiseade, kulukad remondid jne - ega see vana suure nn tippvarustusega brändiauto nüüd nii odav ka üleval pidada pole)- Samad kiirendusomadused bensukas vs diisel saavutab viimane kordades odavamalt. Isegi oma 1000km kuuläbisõiduga sain aastas umbes 500-700 eurot võitu umbes sama sõidustiiliga (ehk siis samade võimsusnäitajate ja kiirendusega bensukas ja diisel). Selle rahaga on ilmselt targemat ka teha. Diisli vääne linnasõidul on väga mõnus asi ja ei pea punnitama sinna piirajani iga käiguga, mis teeb lõppkokkuvõttes asja veel soodsamaks. Aga noh las igaühele jääda omad valikud ja ei ole mõtet siia tulla kohe halvustama. Ma saan aru et _apelsiin_ lihtsalt mõtleb, mis kõik tema autol võib rikki minna, sest siin teemas ta ju pole postitanud nagu tema autol ka need vead oleks.
Aga nali naljaks mind jälle täiega häirivad need vanad bensukad, mille segu nii paigast ära on, et põlemata kütuse hais taga ära tapab. Seega kokkuvõtvalt mis vahet seal on kas bensukas või diisel, kui rikkis, siis haisevad mõlemad samamoodi. Eks igaüks valib endale meelepärase vastavalt rahakotile ja mõistlikusele kulutada. Olen isegi 5.4 liitrise bensukaga ringi kruisanud, aga peale 9-t kuud sai mõistus võitu ja tekkis küsimus, et miks ma olen kulutanud selle ajaga 3000 eurot (mitte kütus vaid sai pandud ka gaasiseade, kulukad remondid jne - ega see vana suure nn tippvarustusega brändiauto nüüd nii odav ka üleval pidada pole)- Samad kiirendusomadused bensukas vs diisel saavutab viimane kordades odavamalt. Isegi oma 1000km kuuläbisõiduga sain aastas umbes 500-700 eurot võitu umbes sama sõidustiiliga (ehk siis samade võimsusnäitajate ja kiirendusega bensukas ja diisel). Selle rahaga on ilmselt targemat ka teha. Diisli vääne linnasõidul on väga mõnus asi ja ei pea punnitama sinna piirajani iga käiguga, mis teeb lõppkokkuvõttes asja veel soodsamaks. Aga noh las igaühele jääda omad valikud ja ei ole mõtet siia tulla kohe halvustama. Ma saan aru et _apelsiin_ lihtsalt mõtleb, mis kõik tema autol võib rikki minna, sest siin teemas ta ju pole postitanud nagu tema autol ka need vead oleks.
-
- Huviline
_rein_ kirjutas:Selge see et rooli taga väga vahet pole:mootori müra ei kostu,vibratsiooni ei tunne,tõmme on hea.Aga salongist väljas on pilt teistsugune.Vahel jääb pilk peatuma mõnel ilusal naisterahval,aga kui ta siseneb oma autosse ja käivitab selle siis see pilt muutub.Maanteel, kui minu ees sõidab tossav diisel ning möödasõdu võimalus puudub, sirutub käsi kabuuri järele, see tähendab tel. kus on kiirvalikus vastava ametkonna nr.Paaril korral on tulemuseks see et eessõitev juht keerab teeäärde.Minule on üks vastikumaid asju läbi soojenduse tulev diisli ving.Vahel tunned selles kompotis ära lekkiva turbo õli kärsaka.apensiil kirjutas:_rein_ kirjutas: ps.Minu lemmikküsimus:miks naisterahvas sõidab "traktoriga"?
ps.Eelkõnelejale,mina sõidan 3,6l bensiini mootoriga.
hmm, tuju paha? niisama asjad viltu?

eks see ole tundlikkuse küsimus, aga rooli taha kostub mootori müra küll. aga võib-olla mul on lihtsalt head kõrvad.
ja fabandage fäga, aga miks ma peaksin sõitma tossava diisliga? kuna mu meelest see ei ole ok, siis ma seda ka ei tee. mu auto ei tossa (ptüi-ptüi-ptüi).
jah, webasto töötades on auto kõrval seistes tunda kerge ebameeldiv hais ja kui saaks, siis seda väldiks küll. samas ma ei oska ise hinnata, kas selles on ka mingi lekkiva turbo kärsakas. äkki rein osutaks mulle siinkohal abi ja aitaks seda välja selgitada? sest kui lekib, siis tuleb korda teha.
ja tegelikult ma 3,6 bensiinimootorit keskkonnavaenulikkuse tõttu ei valiks.
-
- Huviline
dellu kirjutas:Mul on jälle nii, et teinekord jääb pilk peatuma mõnel kenal meesterahval, aga siis istub ta oma autosse ja käivitab mootori ja kuuled selle bensuka ilusat lõrinat ja mõtled, oh suure mootoriga ka. Tundub väga hea saak, majanduslikult väga ei mõtle ja paistab raha olevat kahte lehte loopida. Loodad et kui mul selline mees oleks, siis ta kulutaks minu peale ka valimatult ja saaks kõik mida tahaksin. Aga siis meenub, et näh ma olen ju ka mees ja nii see asi ei lähe kohe mitte. Istun oma dislasse, käivitan selle ja sõidan nukralt edasi, sest Reinule diislid ei meeldi.
Aga noh las igaühele jääda omad valikud ja ei ole mõtet siia tulla kohe halvustama. Ma saan aru et _apelsiin_ lihtsalt mõtleb, mis kõik tema autol võib rikki minna, sest siin teemas ta ju pole postitanud nagu tema autol ka need vead oleks.

-
- Huviline
Minu tuju läheb pahaks siis kui eessõitva auto lebra jõuab minu auto salongi.Mida uuem diisel seda kahjulikumad on sissehingates heitgaasid.Kui roheliselt mõelda siis elektriauto tootmine jätab meie emakesele Maale kõige suurema jälje.Hiljuti oli uudis et Volvo ja Toyota lõpetavad diislite tootmise.
Ma ei saa öelda et diislid ei meeldi,kaudselt toovad nad leiva lauale ja aitavad bensiini osta,ainuke viga haisevad minu jaoks vastikult.
Ma ei saa öelda et diislid ei meeldi,kaudselt toovad nad leiva lauale ja aitavad bensiini osta,ainuke viga haisevad minu jaoks vastikult.