nimelt oman golf 4 1.9tdi 1999a
olemas kesklukk(võtmega)
ostes olid tal erinevad lukud , vahetasin kõik välja ,et oleks 1 võtmega
külmadega hakkavad lukku jäässe minema ja mõtlesin et ehk oli tal kunagi pult jne
küsimus siis selline: Et kui kesklukk peal , juu peaks ka pult olema ?
või paigaldada universaal komplekti ?
või mis moodi teha et saaks uksed lukku panna puldist ?
paistab et tehase kesklukk peal ,ostes originaal puldi , kas saab selle ära programmeerida ?
Golf 4 kesklukk puldist!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Golf 4 kesklukk puldist!
EI tähenda kindlasti seda, et KL = pult. Ilma KL-ta G4 olen mina ainult 2tk näinud, neile olen täiskomplekti peale ajanud (aftermarket). Ilma puldita G4 on seevastu hulgim läbi käinud. Võta diagnostikaga CCM tootekood. Selle järgi saad juba googeldada, kas on pulti toetav versioon või ei.
Teine variant on jah lisamoodul ja puldid panna. Viimasta saan pakkuda soovi korral, k.a koos paigaldusega.
Teine variant on jah lisamoodul ja puldid panna. Viimasta saan pakkuda soovi korral, k.a koos paigaldusega.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Golf 4 kesklukk puldist!
dellu kirjutas: ↑02 Jaan 2018, 14:23 EI tähenda kindlasti seda, et KL = pult. Ilma KL-ta G4 olen mina ainult 2tk näinud, neile olen täiskomplekti peale ajanud (aftermarket). Ilma puldita G4 on seevastu hulgim läbi käinud. Võta diagnostikaga CCM tootekood. Selle järgi saad juba googeldada, kas on pulti toetav versioon või ei.
Mis oleks hind? ,võid postkasti panna hinnapakkumist