Tere! Teen ettepaneku 10.03.2018 kruiisida koos Lääne ja Ida-Virumaa kandi omadega Klubi sünnipäevale:) Pakukuge kus oleks parim koht koguned ja mis kell?
Parimat Janek Viru/ V2lek
Vaatan, et see teema on korralikult kokku kuivanud siin.. mida arvate, kui teeks mingisuguse virumaa kogunemise? Niisama kerge passimine/muljetamine/jutustamine kuskil? Ei tea kedagi veel nägupidi ega miskit.
Ei ole neiu ega ka hipi. Tundsin vajadust seda siia kirjutada.
Peugeot 306—> Passat b5.5 2.8 v6—> Passat b6 2.0 CBAB —> volvo 850 tdi—> Mb c180k w203 fl—> Mb e220 w212 fl—> Passat b7 Alltrack 2.0 tdi// Elu toob ikka tagasi VW juurde.
Ise täitsa roheline siin, kuid kui satun kodus olema, tuleks isegi nägusid/masinaid kaema!
Seega kuskil lora ajada oleks ju täitsa tore, seda enam , et vist väga tihti kokku ei saada meil siin.
kalmero kirjutas: ↑04 Mär 2019, 11:42
Ise täitsa roheline siin, kuid kui satun kodus olema, tuleks isegi nägusid/masinaid kaema!
Seega kuskil lora ajada oleks ju täitsa tore, seda enam , et vist väga tihti kokku ei saada meil siin.
No just.. minuarust kokkusaamise mõte ongi, et saaks kokku, ajaks juttu, ning vajadusel saad lisainfot küsida vms.. ma olen vist aasta olnud klubiline, aga pole kordagi kuskil üritustel käinud..
Peugeot 306—> Passat b5.5 2.8 v6—> Passat b6 2.0 CBAB —> volvo 850 tdi—> Mb c180k w203 fl—> Mb e220 w212 fl—> Passat b7 Alltrack 2.0 tdi// Elu toob ikka tagasi VW juurde.
Me ei ole üldse klubiline, huviline rohkem, aga kokkusaamisi see ju ei mõjuta vast
Palju aktiivsemaid huvilisi/klubilisi on üldse siin virumaal?
Ise ka suure suuga hõisata ei saa, kuna töötan põhja Rootsis, aga kui kodus olen ühineksin kindlasti!
Viimati muutis kalmero, 04 Mär 2019, 12:05, muudetud 1 kord kokku.
No eks ikka Virumaa omad peavad häält tõstma, kes oleks huvitatud mingist kogunemisest? Praeguseks siis mina, J.Aru ja kalmero (kui on kodumaal sel hetkel). Kolmekesi ei ole ka nagu mõtet
Mina alles millalgi aprillis olemas, seega ärge minuga arvestage....hoian aktiivselt teemal pilku peal ja kui kunagi ajad klapivad siis tulen kindlasti!
Ma nüüd ütlen ausalt,et ma satun ka vahelduva eduga sinna kanti... Niiet, kui keegi peale 18 Märtsi seal kandis plaanib kokku saada siis antke teada, kasvõi ps ja kui vab aega siis liigun isegi kohale, kusagilt teisest eesti otsast