Tervist Klubi rahvas. Oleks vaja nõu. Tahaks vana puldi uuemaks versiooniks saada. Kas on võimalik vanast puldist kiipid vms ümber tõsta uuema generatsiooni pulti.
Tänan vastuse eest ette ära.
Golf 4 keskluku puldi uuendamine?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Uustulnuk
Golf 4 keskluku puldi uuendamine?
Viimati muutis HawkHill, 02 Mär 2020, 00:08, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Postituse pealkiri peab kirjeldama lühidalt teema sisu või probleemi!
Põhjus: Postituse pealkiri peab kirjeldama lühidalt teema sisu või probleemi!
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Golf 4 keskluku pult
Esiteks su praegu pult on mingi aftermarket pult. MIs sa seal ikka ringi tõstad. Teoorias on kõik võimalik, praktikas ... eks proovi saad teada.
Mis puutub auto käivtamisse, siis milline võti praegu? Ilma nuppudeta? Võtme sees on klaaskiip ehk immo. Seda võid ju loota tervelt kätte saada, aga ma paar aastat tagasi ühega jamasin, üle tunni läks, soojendasin ja lõikasin nii et vanast võtmest ei jäänud midagi järgi. Peale seda pole enam viitsinud ja alati uued kiibid pannud. Mul vajalikud seadmed olemas uute võtmete autole õpetamiseks. Kahjuks asun Tallinnas. Lõuna pool saab sind R36 süütevõtme õpetamisel aidata.
Mis puutub auto käivtamisse, siis milline võti praegu? Ilma nuppudeta? Võtme sees on klaaskiip ehk immo. Seda võid ju loota tervelt kätte saada, aga ma paar aastat tagasi ühega jamasin, üle tunni läks, soojendasin ja lõikasin nii et vanast võtmest ei jäänud midagi järgi. Peale seda pole enam viitsinud ja alati uued kiibid pannud. Mul vajalikud seadmed olemas uute võtmete autole õpetamiseks. Kahjuks asun Tallinnas. Lõuna pool saab sind R36 süütevõtme õpetamisel aidata.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Uustulnuk
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Golf 4 keskluku pult
Mis aasta golf on? Kui mingi 2000 allapoole, siis võib piisata kas kasutatud puldist. 2001+ tahab ilmselt süütut kiipi saada õpetamiseks. Kasutatult ma saaks sellist pulti pakkuda. Üks peaks isegi uuevääriline olema, kuna pole kasutuses olnud.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
-
- Uustulnuk