Phaeton Webasto

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, GTI, J.Aru

Vasta
karelkasper
Huviline
Telefon: 59086464
Auto: Passat B2, B4, B6 ja Sirje
Tänatud: 1 kord

Phaeton Webasto

Postitus Postitas karelkasper »

Tere!

Ostsin endale 2008 aasta 171kw TDI Phaetoni. Enne mind oli eemaldatud Webasto. Mina paigaldasin romula Webasto, kuid ei ole seda tööle saanud. Romula tükk autoga suhtleb, output test paneb ventika tööle ja basic setting abil saaks nagu sundida ahju tööle, aga seda pole veel kordagi juhtunud. Kütusepumpa olen ka kuulnud töötamas. Webasto cooding on 000000, kas ta nii peab olema, ma ei tea. Ning kui kõik vead on kustus, siis minu arust ei ole auto soovinud kordagi ahju ise käivitada.

Ehk oskab keegi nõu anda või abi pakkuda Tallinnas või Harjumaal.

Lisasin ka veamälu väljavõtte.

Aitäh
► Näita Spoilerit
Kasutaja avatar
Liblikas
Klubiline
Telefon: 1+7
Auto: G2 1.9TDI 4Motion 166kw, Touareg V10 TDI 230kw, Phaeton 6.0 W12 309kw
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 64 korda

Phaeton Webasto

Postitus Postitas Liblikas »

Webasto on koodi järgi lukus. Lukku on võinud minna selle tõttu et ei ole leeki näinud(No flame kood). Seda võib põhjustada see, et ei ole kütet veel üles saanud või küünal ei tööta. Muidugi volkari puhul millel on olnud tehasest webasto peal, peab KINDLASTI panema volkari tehase webasto. Ajude elektriline üles ehitus on täiesti teine võrreldes universaalse webastoga, isegi siis kui webasto mark ja mudel on sama.

Luku peaks baas seadete alt maha saama võtta.

Kodeering 0000000 peaks olema lihtlabane abisoendi mis aitab mootoril kiiremini soojaks minna. 10 lõpuga peaks olema kellaga soendi.
TDI 4Motion. Mostly Front Wheel Drive. Occasionally All Wheel Drive.
karelkasper
Huviline
Telefon: 59086464
Auto: Passat B2, B4, B6 ja Sirje
Tänatud: 1 kord

Phaeton Webasto

Postitus Postitas karelkasper »

Siis ma proovin ta ikkagi tööle saada.
Kas on võimalik kodeerida see ahi seisusoojendina tööle? Siis vist vaja mingi ploki kodeeringut veel muuta?
Vasta

Mine “Elektroonika”