K:tuledelüliti

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Pealik
Huviline
Auto: Audi Allroad BiT 2014, Skoda Octavia RS 2009, MB 300CE 1988

Lugemata postitus Postitas Pealik »

Leitsin meilide hulgast forsi hinnad 2002a passati tulede lüliti Tallinna forsis 413, Tartu forsis 316, Vääna autolammutuses kasutatud lüliti 300.-
Peaks golf 4 ja passati lüliti samasugused olema või ma eksin?

northwood
Huviline
Lugemata postitus Postitas northwood »

Ajage rahvas kokku, võin eBay-st ära tellida.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 43 korda
Tänatud: 198 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

northwood kirjutas:Ajage rahvas kokku, võin eBay-st ära tellida.
Otsene soov küll puudub, kuid kas tellid siis niimoodi, et:
Lülitite arv x 1 USD + 1x13.50 postikulu?

Lihtsalt huvitab, et kui tellitakse ühe suure pakkiga ja postituskulu tuleb väike (jaotatakse kõigi vahel ära) võtaks ka ühe lüliti tagavaraks.

[Muudetud: 17-1-2010 golfi_vend]

ahto33
Huviline
Auto: passat 1,9tdi

Lugemata postitus Postitas ahto33 »

väänast pakuti 200.-ga aga kui mingid mehed kokku saaks võiks eBay-st ärra küll tellida

northwood
Huviline
Lugemata postitus Postitas northwood »

Ma arvan küll, et kui sama inimese käest neid hulgi osta (Nagu ma nägin tal neid ka hulgi on), siis on postikulu loomulikult väiksem. Kõik on müüaga läbiräägitav :smirk:

aivo82
Huviline
Auto: oooo

Lugemata postitus Postitas aivo82 »

omk kirjutas:Mul tüdruku vanemate golf IV universaalkerega masinal täpselt sama jama, kui tuled sisse keerad, siis tagumine udutuli hakkab lambist põlema, siiani olen mina lihtsalt seda lülitit natuke näppinud (loe et natuke tõmbad enda poole) ja peale seda kustub ära, peale suuremat auku, aga hakkab jällegi tööle.. uut lülitit pole küll mõtet osta minuarust, siis kui tagumine udutuli põlema läheb, tõmba lülilit jälle natuke enda poole ja kõik.
Kas selle tagumise udutule kohta mingi märgutuli ka põlema läheb?

Kui ei siis on küll odavam lammarist mingi 200-400 eek eest uus lüliti osta, sest eesti politseil on kombeks iga pisiasja pealt raha teenida. Teatavasti ei või normaalse nähtavuse korral udutulesid kasutada ja tagumist võib ainult asula väliselt kasutada.

Gee60
Huviline
Telefon: 555 3 444 3
Auto: B5.5 ja A6C5 ja Kollane Leon

Lugemata postitus Postitas Gee60 »

northwood kirjutas:Ma arvan küll, et kui sama inimese käest neid hulgi osta (Nagu ma nägin tal neid ka hulgi on), siis on postikulu loomulikult väiksem. Kõik on müüaga läbiräägitav :smirk:
anna siis mulle u2uga teada kui tellimiseks läheb. ma oleksin ka tahtja.

ahto33
Huviline

tagumisel udukal on armatuuris ka tuli mis peaks põlema hakkama

Villu
Huviline

Lugemata postitus Postitas Villu »

aivo82 kirjutas:
omk kirjutas:Mul tüdruku vanemate golf IV universaalkerega masinal täpselt sama jama, kui tuled sisse keerad, siis tagumine udutuli hakkab lambist põlema, siiani olen mina lihtsalt seda lülitit natuke näppinud (loe et natuke tõmbad enda poole) ja peale seda kustub ära, peale suuremat auku, aga hakkab jällegi tööle.. uut lülitit pole küll mõtet osta minuarust, siis kui tagumine udutuli põlema läheb, tõmba lülilit jälle natuke enda poole ja kõik.
Kas selle tagumise udutule kohta mingi märgutuli ka põlema läheb?

Kui ei siis on küll odavam lammarist mingi 200-400 eek eest uus lüliti osta, sest eesti politseil on kombeks iga pisiasja pealt raha teenida. Teatavasti ei või normaalse nähtavuse korral udutulesid kasutada ja tagumist võib ainult asula väliselt kasutada.
Kollane udutule märk kui ma nüüd ei eksi, hakkab armatuuris põlema, siiamaani olen saanud timmida nii, et tuli siiski kustub ja saab sõidud tehtud. Tüdruku ema ütles, et praegu pole ressurssi, et uut osta, eks ma annan teada kui tellimiseks läheb ja teistel veel tellimata.

ahto33
Huviline

keegi võiks sealt lehelt tellida aga jah eks siis ootame kuni keegi tellima hakkab

ahto33
Huviline

Re: K:tuledelüliti

on siis keegi sealt tellind neid lüliteid ka??

Vasta

Mine “Elektroonika”