K:tuledelüliti
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Otsene soov küll puudub, kuid kas tellid siis niimoodi, et:northwood kirjutas:Ajage rahvas kokku, võin eBay-st ära tellida.
Lülitite arv x 1 USD + 1x13.50 postikulu?
Lihtsalt huvitab, et kui tellitakse ühe suure pakkiga ja postituskulu tuleb väike (jaotatakse kõigi vahel ära) võtaks ka ühe lüliti tagavaraks.
[Muudetud: 17-1-2010 golfi_vend]
Kas selle tagumise udutule kohta mingi märgutuli ka põlema läheb?omk kirjutas:Mul tüdruku vanemate golf IV universaalkerega masinal täpselt sama jama, kui tuled sisse keerad, siis tagumine udutuli hakkab lambist põlema, siiani olen mina lihtsalt seda lülitit natuke näppinud (loe et natuke tõmbad enda poole) ja peale seda kustub ära, peale suuremat auku, aga hakkab jällegi tööle.. uut lülitit pole küll mõtet osta minuarust, siis kui tagumine udutuli põlema läheb, tõmba lülilit jälle natuke enda poole ja kõik.
Kui ei siis on küll odavam lammarist mingi 200-400 eek eest uus lüliti osta, sest eesti politseil on kombeks iga pisiasja pealt raha teenida. Teatavasti ei või normaalse nähtavuse korral udutulesid kasutada ja tagumist võib ainult asula väliselt kasutada.
Kollane udutule märk kui ma nüüd ei eksi, hakkab armatuuris põlema, siiamaani olen saanud timmida nii, et tuli siiski kustub ja saab sõidud tehtud. Tüdruku ema ütles, et praegu pole ressurssi, et uut osta, eks ma annan teada kui tellimiseks läheb ja teistel veel tellimata.aivo82 kirjutas:Kas selle tagumise udutule kohta mingi märgutuli ka põlema läheb?omk kirjutas:Mul tüdruku vanemate golf IV universaalkerega masinal täpselt sama jama, kui tuled sisse keerad, siis tagumine udutuli hakkab lambist põlema, siiani olen mina lihtsalt seda lülitit natuke näppinud (loe et natuke tõmbad enda poole) ja peale seda kustub ära, peale suuremat auku, aga hakkab jällegi tööle.. uut lülitit pole küll mõtet osta minuarust, siis kui tagumine udutuli põlema läheb, tõmba lülilit jälle natuke enda poole ja kõik.
Kui ei siis on küll odavam lammarist mingi 200-400 eek eest uus lüliti osta, sest eesti politseil on kombeks iga pisiasja pealt raha teenida. Teatavasti ei või normaalse nähtavuse korral udutulesid kasutada ja tagumist võib ainult asula väliselt kasutada.