Syncro tagavedu tagurpidi sõidul ei toimi

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
DoctorQR
Uustulnuk
Auto: VW Caravelle/Multivan
Syncro tagavedu tagurpidi sõidul ei toimi

Lugemata postitus Postitas DoctorQR »

VW Tranporter T4 2003a tagurpidi sõites ei toimi tagavedu .Mis viga võiks olla ja kas keegi Tartu Võru kandis seda remondib .

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: Syncro tagavedu tagurpidi sõidul ei toimi

Lugemata postitus Postitas rako »

Pole kursis kuidas T4 seda juhitakse aga muidu on lülitus vaakumiga. Ja üldiselt on vaakum torud/voolikud katki ning seetõttu enamasti ei töötagi need.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

DoctorQR
Uustulnuk
Auto: VW Caravelle/Multivan

Lugemata postitus Postitas DoctorQR »

rako kirjutas:Pole kursis kuidas T4 seda juhitakse aga muidu on lülitus vaakumiga. Ja üldiselt on vaakum torud/voolikud katki ning seetõttu enamasti ei töötagi need.
T4 on minu teada see viskosiduriga ja sellel isendil on automaatne lülitus manuaalset võimalust pole

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rako »

DoctorQR kirjutas:
rako kirjutas:Pole kursis kuidas T4 seda juhitakse aga muidu on lülitus vaakumiga. Ja üldiselt on vaakum torud/voolikud katki ning seetõttu enamasti ei töötagi need.
T4 on minu teada see viskosiduriga ja sellel isendil on automaatne lülitus manuaalset võimalust pole
Seda ma silmas pidasingi. Ja minuteada seda lülitatakse vaakumiga. Seega vaata see osa üle.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

Vasta

Mine “Ülekanne”